Aşk İlişkileri Yaşadığınız en absürt ilişki neydi ;)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çekinmeyin kızlarrr anlatın 😅 ben arkadaşımın annesşyle kısa bir birlşktelik yaşamıştım 😅 Güncellemeler+1 yıl Güncel Yaşadığınız en absürt ilişki neydi ;)? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yenievlikocasınaaşk Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Umarım. Kızında böyle bir şey yapar. Umarım. Şetwf. siz abaza 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya 😅😅 Yorumla Yenievlikocasınaaşk +1 yıl Ne alaka mı şu gülücük şeyinden bile belli trol bu soru. Dkwksk abazanın hayalleri Yorumla Soran +1 yıl Yoo geçrek ama sana şnandıracak değilim Yorumla Yenievlikocasınaaşk +1 yıl İnandıema o xamsn Yorumla Soran +1 yıl Ney anlamadım, istersen anlatabilirim ama Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadaşının babası öğrenir umarım 😃 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kadın dul bi şey olmaz 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşına s*ktir kendini aklın başına gelsin 😃 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşımın haberi car zaten 😅 onun sayesinde oldu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 👏👏 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim gğzel bir deneyimdi benim için, sağ ol cidden. Biraz beklersen anlatabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beklemem uykum var Yorumla Soran +1 yıl Açarız uykunu soruyu beğen 10 dakikaya geliyorum 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Uyudun mu Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. yaşamamış olmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yine trolümsü soru 0 99 Yorumla Soran +1 yıl Yoo değil Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İstersen anlatabilirim ben de içimi dökmüş olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya dinlemek istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gitmezse çıkarsın zaten sadece biraz içimi dökmeye ihtiyacım var 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nickin ne Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğenirsen sana fake bir hesaptan yazarım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani burada 2 tane mi hesabın var Yorumla Soran +1 yıl Evet sitede çok eskiyim nickim de adım yazıyor ve pp resmm var o yğzden orijinal hesap olmax Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrusu asla böyle bir hikaye dinlemek istemem ama yazı tarzını çok yakın buldum birine benzettim sanki. Onun için nickini sordum Yorumla Soran +1 yıl Güzel yazmaya özen gösteririm. Amacım sadece içimi dökmek. Sohbet edecek miyiz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Üzdün beni 😕 sebebini sorabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşadığın şey normal değil ve bana çok absürt geldi onun için Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte anlatayım bir de öyle değerlendir Yorumla Soran +1 yıl Selam, orada mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet buradayım Yorumla Soran +1 yıl Nasılsın, nasıl geçiyor günün? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel geçiyor, iyiyim. Seninki nasıl? Yorumla Soran +1 yıl İyi çalışıyorum işte, mesaideyim )) fikrin değişti mi bu gece konuşur muyuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, değişmedi Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman değişecektir diye merak ediyorumdur 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden anlatmak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Birilerine içini dökmek iyi hissettiriyor insana… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki niye gerçek hesabını değilde fake hesapını kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gerçek hesabım da adım ve resmim var, sakıncalı 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bir şey yapmam ki Yorumla Soran +1 yıl Senlik bir şey değil ya benim paranoyaklığım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi sen bilirsin kabul edicem ama başka hesaptan konuşucam bende Yorumla Soran +1 yıl Ok tamamdır bı gece yazarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Fake hesaptan soruyu beğenirsen gece ben ulaşırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begendim Yorumla Soran +1 yıl Gördüm tamamdır… Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizde seviyeden dolayı atamıyoruz mesaj Yorumla Soran +1 yıl Aşırı saçma değil mi?🤦🏽♂️ Napcaz 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 aynen mecbur xper 3 olucaz Yorumla Soran +1 yıl Ben 2xperim gerçi 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee biraz daha görüş paylaş😀 mesaj atarsın Yorumla Soran +1 yıl Başka bi yol bulamayız mı bu uzun bi yol 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklında bir şey var mı Yorumla Soran +1 yıl Birimizin orjinal hesaba geçmesi iyi olur 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen geç o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben geçememmmmmm 😅 Yorumla Soran +1 yıl O zaman ikimiz de orijinal hesaplara geçicez 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen anlatmak istiyorsun onun için sen geç. Hem daha sonra engelleriz birbirimizi haberimiz bile olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ondan depil de KS deki 6 yıllık geçmişidm de itibarım zedelenecek 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen feno musun yani böyle çok mu tanıdık birisin Yorumla Soran +1 yıl Değilim ama en eskilerdenim 😅 sen peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki daha 1 yıl bile olmadı öyle kendi halinde biriyim Yorumla Soran +1 yıl Eee o zaman sana dönelim ya 🙂 olmaz mı? Sonuçta ben güvenebileceğim birini arıyorum sen değil… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nickin ne onu söyle bari Yorumla Soran +1 yıl Nickimi söylersem ne anlama kalır ki 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sahte hesabıma mesaj at orjinal hesabından. Olayı geçtim senin gerçek hesabını merak ediyorum artık 😀 Yorumla Soran +1 yıl Neden bu kdar merak ediyorsun 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü gizem yaratıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Belkiii seni tanırsam güvenirsem olur… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ya zaten anlatacağın olay hiç uygun değil kötü bir olay dinlemiyim ben. Onun için konuşmamıza gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Bak bak bak naza bak 😄😄🙂🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naz değil valla ya Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapcaz ya çözemwdik bi türlü. 😄 telegramda mı konuşsak Yorumla Soran +1 yıl orada mısın… Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermeyecek misin? Yorumla Soran +1 yıl Ordaysan gerçek hesabımdan yazacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet burdayım, biraz işim vardı da Yorumla Soran +1 yıl Ohhh bee bi an keybettim sandım seni eee ne yapıyoruz şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey yapmıyoruz naz da yapmıyorum gerçekten ve o hikayeyi de dinlemek istemiyirum Yorumla Soran +1 yıl Hşkaye değil ki gerçek, ciddi misin? Ama seni kendine yakin hissetmistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım gerçek olduğunu ama düşününce hiş hoş bir olay değil onun için Yorumla Soran +1 yıl Kimin için? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çirkin bir olay olduğu için dinlemek istemiyorum dedim Yorumla Soran +1 yıl Peki sen bilirsin, Yorumla Soran +1 yıl Bi şey olmaz ya gel konuşak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuşak Yorumla Soran +1 yıl Yani anlatayım içimi dökem, baktın olacak gibi değil çıkarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam hesabıma yaz Yorumla Soran +1 yıl Tmamdır )) Yorumla Soran +1 yıl Yazdım ;)) Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerm yapmamalıydım. Yorumla Soran +1 yıl Şey orada mısın özür dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdayım Yorumla Soran +1 yıl Ya özür dilerim özele gelir misin tekrardan 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özrün kabul edildi ama tekrardan özele gelmeyeceğim yaptığın saygısızlıktı ya Yorumla Soran +1 yıl Ya bu aralar libidom yüksek kendimş kaybettim 🙂 haklısın Yorumla Soran +1 yıl Açsana özeli konuşalım biraz )) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam konuşmayalım bir daha kendine iyi bak bir daha da lütfen yazma Yorumla Soran +1 yıl Offf ya sanki ne yaptık 🤦🏽♂️ Aç işte özledim sohbetini şyi gelşyorsun bana Yorumla Soran +1 yıl Hadii ihtiyacım var sanaaağ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of saçmalama git başka soru aç onları d m ye çağır Yorumla Soran +1 yıl Hayır seni istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekleme gelmeyeceğim Yorumla Soran +1 yıl Gelmeni istiyorum ama kendimi affettirmek istiyorum sana 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam affettim uzatma lütfen Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle yapıyorsun güzelim ya :(( Yorumla Soran +1 yıl Üzme beni gel hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka mısın olum gelmicem yürü git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Umarım. Kızında böyle bir şey yapar. Umarım. Şetwf. siz abaza
Ne alaka ya 😅😅
Ne alaka mı şu gülücük şeyinden bile belli trol bu soru. Dkwksk abazanın hayalleri
Yoo geçrek ama sana şnandıracak değilim
İnandıema o xamsn
Ney anlamadım, istersen anlatabilirim ama
Arkadaşının babası öğrenir umarım 😃
Kadın dul bi şey olmaz 😅😅
Arkadaşına s*ktir kendini aklın başına gelsin 😃
Arkadaşımın haberi car zaten 😅 onun sayesinde oldu 😅
Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 👏👏
Teşekkür ederim gğzel bir deneyimdi benim için, sağ ol cidden. Biraz beklersen anlatabilirim
Beklemem uykum var
Açarız uykunu soruyu beğen 10 dakikaya geliyorum 🙂
Uyudun mu
orada mısın
yaşamamış olmam
Yine trolümsü soru
Yoo değil
orada mısın
Evet
İstersen anlatabilirim ben de içimi dökmüş olurum
Yok ya dinlemek istemiyorum
Hoşuna gitmezse çıkarsın zaten sadece biraz içimi dökmeye ihtiyacım var 🙂
Nickin ne
Soruyu beğenirsen sana fake bir hesaptan yazarım 🙂
Yani burada 2 tane mi hesabın var
Evet sitede çok eskiyim nickim de adım yazıyor ve pp resmm var o yğzden orijinal hesap olmax
Doğrusu asla böyle bir hikaye dinlemek istemem ama yazı tarzını çok yakın buldum birine benzettim sanki. Onun için nickini sordum
Güzel yazmaya özen gösteririm. Amacım sadece içimi dökmek. Sohbet edecek miyiz?
Hayır istemiyorum
Üzdün beni 😕 sebebini sorabilir miyim?
Yaşadığın şey normal değil ve bana çok absürt geldi onun için
Tamam işte anlatayım bir de öyle değerlendir
Selam, orada mısın?
Evet buradayım
Nasılsın, nasıl geçiyor günün?
Güzel geçiyor, iyiyim. Seninki nasıl?
İyi çalışıyorum işte, mesaideyim )) fikrin değişti mi bu gece konuşur muyuz?
Hayır, değişmedi
Ne zaman değişecektir diye merak ediyorumdur 😅
Neden anlatmak istiyorsun
Birilerine içini dökmek iyi hissettiriyor insana…
Peki niye gerçek hesabını değilde fake hesapını kullanıyorsun
Gerçek hesabım da adım ve resmim var, sakıncalı 🙂
Ben bir şey yapmam ki
Senlik bir şey değil ya benim paranoyaklığım 😅
İyi sen bilirsin kabul edicem ama başka hesaptan konuşucam bende
Ok tamamdır bı gece yazarım
Tamam
Fake hesaptan soruyu beğenirsen gece ben ulaşırım
Begendim
Gördüm tamamdır…
İstek attım
İkimizde seviyeden dolayı atamıyoruz mesaj
Aşırı saçma değil mi?🤦🏽♂️ Napcaz 😅
😂 aynen mecbur xper 3 olucaz
Ben 2xperim gerçi 😄😄
Ee biraz daha görüş paylaş😀 mesaj atarsın
Başka bi yol bulamayız mı bu uzun bi yol 😅
Aklında bir şey var mı
Birimizin orjinal hesaba geçmesi iyi olur 🙂
Sen geç o zaman
Ben geçememmmmmm 😅
O zaman ikimiz de orijinal hesaplara geçicez 🙂
Ama sen anlatmak istiyorsun onun için sen geç. Hem daha sonra engelleriz birbirimizi haberimiz bile olmaz
Ondan depil de KS deki 6 yıllık geçmişidm de itibarım zedelenecek 😅😅
Sen feno musun yani böyle çok mu tanıdık birisin
Değilim ama en eskilerdenim 😅 sen peki
Benimki daha 1 yıl bile olmadı öyle kendi halinde biriyim
Eee o zaman sana dönelim ya 🙂 olmaz mı? Sonuçta ben güvenebileceğim birini arıyorum sen değil…
Nickin ne onu söyle bari
Nickimi söylersem ne anlama kalır ki 😅😅
Tamam sahte hesabıma mesaj at orjinal hesabından. Olayı geçtim senin gerçek hesabını merak ediyorum artık 😀
Neden bu kdar merak ediyorsun 🙂
Çünkü gizem yaratıyorsun
Belkiii seni tanırsam güvenirsem olur…
Neyse ya zaten anlatacağın olay hiç uygun değil kötü bir olay dinlemiyim ben. Onun için konuşmamıza gerek yok
Bak bak bak naza bak 😄😄🙂🙂
Naz değil valla ya
Nasıl yapcaz ya çözemwdik bi türlü. 😄 telegramda mı konuşsak
orada mısın…
Cevap vermeyecek misin?
Ordaysan gerçek hesabımdan yazacağım
Evet burdayım, biraz işim vardı da
Ohhh bee bi an keybettim sandım seni eee ne yapıyoruz şimdi
Bir şey yapmıyoruz naz da yapmıyorum gerçekten ve o hikayeyi de dinlemek istemiyirum
Hşkaye değil ki gerçek, ciddi misin? Ama seni kendine yakin hissetmistim
Anladım gerçek olduğunu ama düşününce hiş hoş bir olay değil onun için
Kimin için?
Çirkin bir olay olduğu için dinlemek istemiyorum dedim
Peki sen bilirsin,
Bi şey olmaz ya gel konuşak
Ne konuşak
Yani anlatayım içimi dökem, baktın olacak gibi değil çıkarsın
Tamam hesabıma yaz
Tmamdır ))
Yazdım ;))
Özür dilerm yapmamalıydım.