Öncelikle selamlar size danismak istedigim 2 konu var yardimci olursaniz cok sevinirim.
İlk danismak istedigim sey bir sahis'la instagramdan konustuk ve benim yuzumun fotografini istedi bende attim ve bu sahis fotografimi ss aldi bende neden aldin gibisine sorular sordum silmesini istedim o da eger bana n**e atarsan silerim eger atmazsan bu fotografi shop yapar p**** sitelerine atarim dedi bende korktum ama atmadim istedigi fotografi iste biraz konustum atarim dedim istedigini yaparim dedim iste o da sildim dedi hadi at dedi bende kanit atar misin dedim o da bana galerisini atti cop kutusunu da at dedim ama bu telefonda cop kutusu yok falan dedi iste simdi at istedigim fotogragi dedi bende iste normal bir sekilde konustum iste simdi musait degilim yarin atarim dedim kabul etti iyi geceler falan dedik yattik biraz zaman gecti ben onu engelledim ve yazdigim mesajlarin hepsini geri cektim simdi sormak istedigim soruya gelelim "Bu kisi de eger fotografim varsa (yani kanit atti ama gene de cok guvenmiyorum) ve shop yaparsa fotografin kalitesi duser mi yuzum belli olur mu?" yani ve soyle bir sey de var ki bu kisi hakkimda hic bir sey bilmiyor...
İkinci danismak istedigim sey ise "SAMSUNG J7 2016 telefon markasinda cop kutusu var mi?"
LUTFEN CEVAPLAR MİSİNİZZ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer