Merhaba,
ben esimden istemeyerek bosandim ani kararla bosandik. Kendisi benden nefret ettigini, temizlik ve yemek az yaptigimi ev hanimi olamadigimi ve ailemden nefret ettigini söyledi. cokta acele etti bosanmak icin ardindan hemen kadinlar ekledi ve daha cumartesi günü kuafördeydim kuaförün önünde 5 dakkikaya yakin durup biraz gizli durdu ama gördüm ben ordan kuaförün icine bakip bakip durdu. Numaramida hala silmemis, sebebi ne sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni unutamamış attan inince eşşeğe binmiş sanırım mecazi anlamda yazdım yanlış anlamayın sakın ben asla arkama dönüp bakmam böyle durum da
yok estafurullah yanlis anlamadim tesekkür ederim cevabiniz icin. ben bosandiktan sonra kendimi cok degistirdim yani giyim kusam olarak ayni ama hic bir eski dostlugum yok sifirdan yeni arkadasliklar kurdum, kendimi ise verdim cok cok gezmeye basladim ve auram degisti sanirim kuaförü de sokakdan biri de gelip konusuyor arkadasca sohbet ediyoruz is teklif ediyorum. acaba bunu yanlis tarafa cektigi icin mi durdu bakti öyle 5 dakkika?
Olabilir neden olmasın. Sizde baya kendinize bakım yapıyorsunuz anladığım kadarıyla bunu da far edince kafadaki ampül yanmış sanırım öküzün trene baktığı gibi anlamsızca size kitleniyor ben ne kaybetmişim der gibi sanırım yanılıyor muyum yoksa?
eh yani tabi kendime bakiyorum önceden de bakardim tabi evliyken isten gücten eskisi gibi saatlerimi ayirip yüzüme maske, oje sürmek gibi bi vaktim olmuyordu ama yinede herzaman bakimli biriydim yani görünüs olarak cok degismedim ama karakter olarak cok degistim bosandiktan sonra kimseye eyvallahim kalmadi
Kainat güzelde benim 😉 istediğim gibi cool takılırım diyorsun yelkenler fora sanırım arkadaşım yeni limanlara yolculuk var mı?
Kıyamam anam etmiş bir hata belli seviyor hala seni
zannetmiyorum hala birsürü kadinlar ekleyip tüm resimlerini begeniyor cok yalvardim bitmesin diye seven insan bu sekil terketmezdi kapi önüne koymazdiki
Dikkat et kendine saldirmasin bide valla görüyoruz TV lerde
senle konuşmak istiyordur
cok gururlu böyle bir adim hayatta atmaz.. babasiyla da yok yere konusmuyor senelerdir cok ikna etmeye calismistim zamaninda konussun diye
adım atsa tekrar evlenir misin onla
yok hayir.. bende öyle derin bir bosluk biraktiki kendisi bile toparlayamaz ve hayatim cok degisti yani artik benim hayatima uymaz. hala seviyorum hala canim yaniyor 7 aydir gecmeyen bir depresyondayim yasamadigim aksilik kalmadi ve bütun bunlari bana yasattigi icin onu affedemem. ona mutluluk pozlari veriyorum sosyal medyamda asiri deli dolu biriyim o ayri o öyle biliyor.. öyle bilsin
ne kadar evli kaldın
4 ay..
4 ayda neler değişti
aileler girdi araya yani onlar istediki ben yapilan her terbiyesizlige susayim, ablasi anneme laf etti nebicim anneler var gibisinden bende orada ipler koptu iste, kendisi de sürekli baska kadinlara bakardi bundan cok rahatsiz oldugumu söyledim sinirlendim hakli olarak sonra da secim yapmasi gerekti ya ailesi ya ben, oda ailesini secti
ama hersey bir gece de degisti inanirmisiniz, aksam seni cok seviyorum iyi ki hayatimdasin diyen adam sabah sen bana cok kötü davraniyorsun beni skiyorsunla güne basladi
görücü usulü evlilik miydi
hayir deli gibi severek evlendik kendisi ölüp bitiyordu hatta agladi ayrilmadan 2 hafta öncesinde ben sensiz ne yaparim kendimi dagitirim artik kavga etmeyelim diye sonra ne degistiyse 2 hafta sonra beni kapi önüne koydu tek kelime bile etmeden
allah allah
gizliden çıksam yazar mısın bana
nasil cikicam gizliden?
ben çıkacam sen bana yazcan
tamam
çıktım
bekliyorum
Nefret sebebi bumu
evet calisiyordum o calismiyordu, bende sabah 8 aksam 5 calistigim icin hafta ici sadece mutfagimi ve oturma odasini temizlerdim yemek yapardim hergün, haftada 1 kez dip bucak temizlik yapmak azmis baska hic birsey gecmedi aramizda birden bire nefret doldu 7 aydir kendimi yiyip bitirdim sebep bulmak icin
Boşandığına şükret kurtulmuşsun sen çalış o yatsın birde hizmet ya bedevisi
icimdeki sevgiyi öldürsem sükredicegim günler de gelicek insallah.. yemin ederim öyle anlamsiz öyle bos geliyor ki hayat ben daha önce hic böyle yaralanmadim
Sana kadın olduğunu bile hissettirmemiştir
Gündüz çalış eve gel temizliğini yap gecede konuna gir oda seni tatmin etmesin sonra kadın pis
evde sürekli bunaliyor diye hep ben hediye alirdim saf gibi, hatta dogumgününde onu en sevdigim sehire İstanbul'a götürmek istemistim ama o annem köyde annemi ziyaret etmedik daha evlendigimizden beri ayip olur ben gidemem demisti.. biz avusturya da yasiyoruz ve o dönemler cok kavga ediyorduk bende bu tatili bize iyi gelir diye düsünmüstüm ama o annesiyle arasina girmek istiyorum gibi algiladi
Senin kurtuluşun olmuş seni köle gibi görmüş unutmalosın unutamam diyorsan unutmana yardımcı oluruz
nasil unutucam?
Böyle birini unutman kolay olur ilgi sevgi saygı yok zaten sen yuvam yıkılmasın demişssin ama kadınlığını unutmuşsun
7 aydir bunlara tutunuyorum zaten ama yinede unutamadim
Senin kadınlığını hatılaman lazım ilgi sevgi saygı şımartılmak birazda
yazanlar cok var hatta bosandigimi duyup eskiden bana ilgi gösteren erkekler tekrar yazmaya halimi hatrimi sormaya basladi ama kimseye cevap veresim gelmiyor
Oradı öyle tabi evliyken bile yazarlar boşandıktan sonra ooo senin unutman lazım ama sadece ilişki için senle olan biri ile değil senin kadınlığını hissettircek sana
Sen beni tkp edebilirmisin detaylı dertleşelim