şimdi bir çok kimse profilime bakıp yorum yapacaktır ne kadar dikkate almasam da ister istemez okuyorum. hiç eşimi aldatmadım ve eşimden de çok memnunum ama 10 günden fazla oldu kafam çok dağınık. eşimde fark etti ne oldu sende bir haller var diyor? aldatmak alışkanlık yapar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynen. Ben de evliyim. Hakikaten eşimi hiç aldatmadım, oysa çok fırsatlarım oldu. O da beni seviyor biliyorum ben de eşimden memnunum ama bizim de tam 11 gün oldu haydi gel diyorum gönlü yok. Ben de gönülsüz sevmiyorum. Duvara tırmanacağım. Bemim hibi çok istekli çok arzulu bir kadınla bir kez aldatsam sanırım arkası gelir çünkü doyumsuzum. O fırsatı bir kez değerlendirsem alışkanlık yapar diye çok korkuyorum. O yüzden hep sabrettim sabrediyorum. Yanlış mınyspıyorum? 🙈😎
04 Yorumla- +1 yıl
: ) ) ) ) ) Hahahaaa böyle olunca üzülüyor insan.
Genelde Akrep etkisi taşıyanlar veya Koç etkisi ve Boğa etkisi taşıyanlar böyledir. 7. evinde Boğa, Koç ve Akrep olanlar aynı şekilde 8. evinde öyle. Bu konumlarda ikizler olsa kendini tutman zor olurdu. Sabit burç unsurusundur büyük ihtimalle. Akrep veya Boğa olabilir.
Eşinde kesin Hava unsurudur. ikizler, terazi veya kova. Bu burçlarla cinsel amaçlı evlenilmez. veya 7. ve 8. konumlarında cinsel enerji veren etkenler yoksa ömür boyu "ahhh ahhh neyse sabredeyim de ben de cennette alırım karşılığını" diye avutur durursun kendini.
Yanlış tercihlerin sonucu bir ömür çekilir böyle. Üzüldüm adına. Ama taktir de ettim. Senin gibileri nadir bulunur. Eninde sonunda alırsın karşılığını merak etme.
Bir kez yaparsan o hatayı bunca zaman sabretmen de boşa gider, devamı da gelir.
Al eşini karşına konuş dürüstçe - +1 yıl
@xVoManyz Ay çok tatlısınız. Çok güzel bir yorum yaptın. Tüm söylediklerinin hepsi doğru, nokta atışı yaptın vallahi. Ben Koç erkeğiyim, eşim oğlak kadını. Üniversiteden arkadaşım mezun olunca hemen evlendik ve birbirimizi hiç aldatmadık. Ama ben her gün isterken onun hep bir bahanesi var, hep kaçıyor, 10 gün araya bile razı oldum yahu. Hakikaten cennete kaldı benim doyumsuz heveskerim. Sıcak ilgin için teşekkürler, müsade edersen seni eklemek istiyorum. Hoşçakal. 🌸🍃 👋
- +1 yıl
Allah sabır versin. Bu işkenceyi bilmeyen anlayamaz. Bende akrep enerjisi var, ama ben tırmalarım hiç affetmem. Ne demek istemem, mırın kırın. Acımam... İstemiyorsan ne işin var : ))
Oğlak burcu ise normaldir :)) İşkolik olurlar. Aklına bile gelmez çoğu zaman. Gerçekten Allah sabır versin. Acıma tut enseden : )
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfilinde dikkat ettiğim nokta kullanıcı ismi oldu, eşinden memnun olduğunu söyleyip mutsuz olduğun nokta neresidir merak ettim doğrusu, aldatmaya gelince, kişilik olarak aldatmaya da aldatılmayada karşı biriyim, hani olumsuz biyer anlaşılmayan bi nokta varsa boşanırsın onun dışında iyiyiz sadece farklı bi heyecan arıyorum diyorsan arkadaşım aldatma derim, evliliğinizi zinde tutucak, monotonluktan uzak, daha iyi daha eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz bence
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmaalesef böyle bir ekip olduğundan haberim yok, sadece soruya görüşümü belirtmek istedim o kadar @xVoManyz
Cevap sahibi+1 yılAslında yazacak hayli konu var lakin çoğunun aklı bu tarz şeylere daha fazla çalışıyor, mesela bunu bi erkek sorsa o kadar rağbet olmaz ama bir kadın sorarsa ilk bir dakikadaki cevap sayısını gör yani
- +1 yıl
Sen iki hafta önce kırmızı et dölü arttırır mı diye sormamış mıydın hayırdır kara kedi mi girdi 😂 aldatmak alışkanlık yapmaz mesela bir kişiyle aldatıp ona da aşık olabilirsin, mesela benim 3 yıl konuştuğum evli bi sevgilim vardı, ya da on kişiyle de aldatabilirsin bu kişiyle alakalı. Bizde senin kişiliğini bilmiyoruz
00 Yorumla
Aldatmanın alışkanlık yapması ile bir ilgisi yok. Doğum haritasında aldatma eğilimi olanlarda bu his ve düşünce her zaman olur.
Bu hislere uyanlar aldatır, uymayanlar sabreder. İyi bir eş seçimi yapmışsa eşi ona destek olur, onu anlar ve ona göre hareket eder.
Güzellikmiş, bakımmış, bilmem neymiş gerisi hikaye.. İsteyenlere doğrum haritalarında aldatma eğilimi olup olmadığına bakabilirim07 Yorumla- +1 yıl
Doğum haritasına nasıl bakılıyor?
- +1 yıl
Yorum yapacak nasıl bulunur ki? O site baktıktan sonra yorumluyor mu acaba
- +1 yıl
doğum haritası nedir nasıl bakacaksın
- +1 yıl
Hangi gün hangi saatte doğduğunu öğrendikten sonra hayatın hakkında çok analizli bir fal bakılıyor. Ben inanmıyorum inanmıyorum diyorum ama doğru çıktığını gördükçe bakmak istedim
- +1 yıl
@Mid-AtlanticRidge bir şey anlamadım girdim siteye
- +1 yıl
Anlamazsın ben de anlamıyorum yorum yapacak biri lazım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
97Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersiz insan sürekli aldatır
10 Yorumla
+1 yılBirincisi aldatmak neden meydana gelir onu anlamak lazım
Mesela her şey çok düzgün giderken bir araba durup dururken yoldan çıkmaz yoldan çıkıyorsa illaki bir sorun vardır
Aldatmak alışkanlık yaparmı değil de neden böyle bişeye gerek olduğunu sorgulamak lazım eğer ilişkilerde bir eksiklik ya da bir davranışta sorun varsa o kişilerden birisi aradığı eksikliği başka birinde görünce ona doğru gönül gider birde yasaklar her zaman ama her zaman çok daha tatlı gelir insana alışkanlık yapar ya da yapmaz mesele eksiklik varki aldatmayı düşünür insan yoksa her şey çok mükemmelse böyle bir eyleme kalkışmaz kimse hatta hiç düşünmez bile alışkanlık yaparmı dersen illaki daha güzel geldiği için tekrar olmasını ister insan yasak meyve her zaman daha lezzetli gelir insana
00 Yorumlakasapta sergilenen koyundan farkın yok neyine yorum yapıcam senden ne sevgili olur ne eş nede anne herşeyden önce o kafa yapını degiştirmelisin canım hersey cinsellik degil bu şekilde ne kadar basit oldugunu ortaya koyarsın senle birlikte olanda bu yönünü fırsata cevirir 2 gun sonra burada ağlarsın ama iş işten geçer
00 YorumlaHayatinin rutin gitmesi kötü deyildir asla cunku aldatmak seytanla raks etmeye benzer niyemi hicbir suc cezasiz kalmaz bu bir ikincisi kimisi hediyedir kimisi ceza hediye olan aldatmamaktir ceza ise herkesin ogrenmesidir 😉 şimdi düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Aldatmadan zevk alırsan devamlı yapmak istersin. o gizli saklı iş yapıp adrenalin yaşayıp heyecanına kapılırsan tekrar tekrar yaparsın heleki partnerinle ten uyumunda uyarsa ve zevkten dört köşe olursan tek seferlik olarak kalmaz.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlıktan ziyade eksik olan şeyler vardır bunlar giderilmesi gerektiğini düşünüyorum eşler arasında anlayış tamamlayış olmalı ayrıca fotoyada konuşan boş konuşur yani ne olsa konuşur onlara aldırmamak gerekir
00 Yorumla
+1 yılBen aldatmadım ama birinin aldatıldığı kız oldum. Fiziksel ya da sözle aldatmayı hadi engelleyebilirsin ama en kötüsü kalple aldatmak. Alışkanlık yapacağını zannetmiyorum her yönden 10/10 biriyle beraber olunursa kimse kimseyi aldatmaz -erkekler hariç onlara nefes alsın yeter-
10 Yorumla
+1 yılyasak olan hersey bagımlılık yapar , trafik öğretmeni vardı , almanyadan gelmr biri , sevgilisini önünde yaptıran hrpsi istek uyandırdı bende ya kocaları vardı ya sevgililet,
00 Yorumla
+1 yılYapar ya ayril ya da namusunla edebinle otur evinde bu profilini ve byradaki adresini esin biliyormu
02 Yorumla- +1 yıl
resmimi bilmiyor kendi çekmişti zaten
- +1 yıl
Sorun ne eden aldatmak istiyorsun esini
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani onu aldafsa alışkanlık yapar mı mı demek istez? Neden bu güne kadar aldatmayan srn bir kereden bişey olmaz, ne olacak deyip macera arasın? Sorun ne, yanlış olan ne?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sennkac kişiyle konuştuğun zaten bellidir normal yakında aldatirsin 😂🤣 hep eşinden şikayet eden sendin zaten isparki geçer senin otopark 😂🤣😁🤣
00 YorumlaKiminle yapacağına bağlı kötü bir tercih ama heyecan zevk adrenalin farklı tat zevk alma insanı çekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
kafam çok karışık
Yapar canım yapar hep merak edersin onun öyleydi bununki nasıl diye diye bi bakmışsın denemedik erkek kalmamış
10 YorumlaKesinlikle yapar bunun dönüş yolu kişinin kendisine karşı söz vermesi ve tövbe etmesi ile olur. Yoksa arkası gelmez
00 YorumlaHer kötü şey alışkanlık yapar benim sorun vardı hem sorumu soramadım hem cevap alamadım soruma cevap verebilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılAldatmak belki de hayatındaki en önemli kavram olan karakteri yıkıp geçer. Sonra alışkanlık yapsa ne olur yapmasa ne olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılbizde de 10 gün falan oluyor genelde. ayda 3 diyebileceğim bir sıklık söz konusu. yetiyor mu? tabi ki hayır!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Değişiklik ruhuna mı yansıdı , sanırım eşin ilişki anında sende bir isteksizlik gördü.!
02 Yorumla- +1 yıl
isteksizlik değil ilişkimiz esnasında iyiyiz ama normalde dalgın gibisin diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende onı diyecektim tam sen yazdın eşinle ilgilen ne aldadıyorsun memnun degilsen bosan ne sucu var adamın aldatılmaya
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu bende uzun uzadiya düşünmüştüm aslinda. Ayrica boş ver kimseyi takma
03 Yorumla- +1 yıl
yani
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Ee hadii
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yapar. Aldatmaya kararlisin. Kendinden en az 15 yaş genç birisi ile aldat kocani. Sana yeter artık dedirtir. Hiç inmez
00 Yorumla🥴 insanin karekteri varsa bu hayati yasama bicimidir diyorum, dedim hata
10 YorumlaNiye yapsın ki aynı kişiyle yaparsın daha güzel olur
00 Yorumla
+1 yılKaçamak yapmak heyecanlı olur ve adrenalin yükselir evet doğru adrenalin alışkanlık yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. eğer partnerinden daha fazla zevk veriyor ve yakalanma korkun yoksa yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Yapar. Yasak olan her zaman daha cazip gelir. Maalesef bu böyle.
00 Yorumla
+1 yılEtkilenmeden aşık olmadan yapabiliyorsaniz bağımlılık yapmaz herkes öyle diyor burdaki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bağ kurmadığınız sürece ve kendinizi bildiğiniz kapılmadığınız sürece alışkanlık yapmayacaktır dengeyi iyi kurmalı ve mantık ile hareket etmelisiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. hem de nasıl öyle bi alışırsın ki artık aldatmak istersin arada ama hiç aldatmamak en iyisidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gündende fazla ne oldu. Ne gibi farklılıklar yaşıyorsun
00 Yorumla Alışkanlık yapar, dikkate alınması gereken bir durumdur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiye göre değişir alışkanlıklar belki hoşuna gitmeyecek yapmayacaksın daha belkide isteyeceksin sürekli o sana senin iradene ve fantazine bağlı Profildeki foto sana mı ait?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak alıskanlık yapar eger oyle bır nıyetınjz varsa bıle nıye evlendınız o zaman
15 Yorumla- +1 yıl
evleniirken aldatacağım diye bir düşüncem yoktu ki
Cevap sahibi+1 yılIllakı yoktur ama mutsuz bır evlılıgın ıcındeysen yenı bır hatat kur bosanıp kımse aldatılmayı hakketmez
Cevap sahibi+1 yılDunyanın en kotu davranan ınsanı bıle olsa
- +1 yıl
mutsuzluk sorununu çözdük
- +1 yıl
Sorununu cozdun saniyorsun cozmus olsaydiniz aldatmazdin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazen insan hiç aklından geçmeyen olayları, yapmak istiyor. Ben bazen yapıyorumda, suç olsa da ayıp olsa da oluyor işte.
00 Yorumlasen zaten aldatacaksın neyse bari gel benimle yap bfgdfdfdfdfdds yazık kocana erken boşalıyor diye ayrılacakmışsın sanki sen dört dörtlüksün. allah bizi bu karı milletinden korusun
00 YorumlaYapar canım, herhangi başka yar. Yemek kesmez. Dahada istersin, kalini, incesin, uzunu, damarları, damarsizi. Sevgililerin şanslı güzel kalcan var,
00 Yorumla
+1 yılProfilindeki resim sana aitse evet ben dahil pek çok erkeği tahrik ediyor. Lakin sorun bunla alakalı değil. Eşini daha önce aldatmadıysan kafana takılan şey ne?
Bunu denemek mi istiyorsun?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerden sonra evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem mutlusun neden mutsuz evlilik yazıyon nickine o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfildeki resim den belli ne olduğun arayıştasın belli ki yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılYapar tabi kii en azından tadı damağında kalır
00 Yorumla Yapar tabi baksana kimse kimseye güvenemiyor bu çok kötü 👎🏻 erkek ya da kadın olsun her ikiside sürekli farklı vücut istiyor
00 YorumlaAşk veya yoğun duygu olmadığı sürece bağımlılık yapmaz
01 Yorumla- +1 yıl
hımm
Aldatmak kişilik bozukluğu bir davranisdir duygu durum meselesi ve sonu çok iyi olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
neden kişilik bozukluğu olsun ki
aldattıgın adam esınden daha ıyı ıse bagımlılık yapar sogursun eşinden
02 Yorumla- +1 yıl
iyi olacağını sanmıyorum ama tabi emin değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYapabilir dikkat et 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
offff ya
- +1 yıl
iyi misin?
Bende baktım fiziginiz çok güzel yanı gerçekse tatli duruyorsunuz😈😃
00 Yorumla
+1 yılahahahah ben seni twitterdan biliyorum şlsgkşlgksşlgjslkşjgs
01 Yorumla- +1 yıl
gtünden tanıdım. kocam işe gitti falan resim atıyosun
Geçmiş olsun trol değilsen konusalim
08 Yorumla- +1 yıl
takipci artınca ne oalcak ki öyle bir derdim yok
- +1 yıl
nasıl yani
Çokk fazla yapıyormusun
04 Yorumla- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
hiç aldatmadım
+1 yılKesinlikle yaptığına inanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bağımlılık yapıyor
41 Yorumla
+1 yılalışmış kudurmjştan beyerdir
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmadiysan sorun etme bnce
29 Yorumla- +1 yıl
yok yapmadım daha
Cevap sahibi+1 yılöyle bir düşüncenmi var ozman
- +1 yıl
yaaa evet
Cevap sahibi+1 yılYapma bnce evlilign iyi gidiyorsa pişman olma sonrasında
- +1 yıl
evliliğim çok iyi gerçekten ama ne bileyim yaaa
Cevap sahibi+1 yılAklını kurcalayan bisymi var
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Evliligi iyi olan aldatmaz kendini kandirme ayril kocandan sonra neden kadin cinayeti cogaliyor demeyin
+1 yılEvet maalesef haram coook tatlıdır
00 YorumlaO profil fotosuyla sana her şey serbest
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. gözün mü dışarda?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArada yapmak lazım ya bişi olmaz
00 Yorumla Hersey bir ilkle başlar, arkası gelir
00 YorumlaYapmayabilir ama zamanla pişmanlık yapar.
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem