Dış görünüşümü beğendiğini söyledi fakat böyle çok değişik biri ben güzel sözler söyleyemem işte hayatıma girem insan bunu bilmeli anlamalı beni felan diyor ona açılmamı bekliyor benden ama bu bana ters
Bir erkek sahiden istemezse, ağzınla kuş tutsan yine elde edemezsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aramızda şakalışıyorduk senin gibi güzel olsun felan dedi hayatına girecek kişiden dolayı şey diyor bide ben açılamam kimseye güzrl sözler söyleyemem bu yüzden ilişkim bitmişti Yani beni anlayan biri olması lazım diyor
Sakin kalabilmeyi becerebilmelisin kendine özgü ol ama abartma davranışların çekici olmalı özellikle kendini geliştirmiş bir erkeği elde etmek istiyorsan
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah beceririm çünkü bende çok sabırsızım biriyim hemen her şey olsun istiyorum
Aldatmamda şöyle bir durum var geceleri sürekli çevrimiçi Yani hayatında biri olmadığını söyledi bana yaklaşımında samimi Yani erkek arkadaşlarıyla konuşuyor olamaz heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zorla olmaz bazı şeyler güzel kardeşim sonra çektirir sana zamanında peşimden kosturuyordun diye
Bende peşinden koşmadan aşık etmek istiyorum benim aşık olduğumu düşünmesin
O zaman şansını dene ben bu konuda tecrübesizim o yüzden taktik veremem ama olmuyorsa çok uzatma yoksa çektirir sana
Soyunmadan zor ya çok güzel olacaksın ya da çok akıllı
Kendisi çok yakışklı değil yalnız
Süslen başbaşa kalmaya çalış ben mesela ojelerden güzel kokudan düz saçtan ve göğüs dekoltesinden çok etkilenirim
Dış görünüşümü beğendiğini söyledi fakat böyle çok değişik biri ben güzel sözler söyleyemem işte hayatıma girem insan bunu bilmeli anlamalı beni felan diyor ona açılmamı bekliyor benden ama bu bana ters
davranışa aşık olunmaz. anlamsız kapılır gidersin. planı, stratejisi, taktiği yoktur. beklemediğin zamanda beklemediğin anda oluverir
Bir erkek sahiden istemezse, ağzınla kuş tutsan yine elde edemezsin.
Aramızda şakalışıyorduk senin gibi güzel olsun felan dedi hayatına girecek kişiden dolayı şey diyor bide ben açılamam kimseye güzrl sözler söyleyemem bu yüzden ilişkim bitmişti Yani beni anlayan biri olması lazım diyor
Nedenki illa omu baska yeni erkeklerde var daha iyileri
Daha iyileri var ama onu istiyorum
Sakin kalabilmeyi becerebilmelisin kendine özgü ol ama abartma davranışların çekici olmalı özellikle kendini geliştirmiş bir erkeği elde etmek istiyorsan
İnşallah beceririm çünkü bende çok sabırsızım biriyim hemen her şey olsun istiyorum
Zamanla olur böyle işler seni hayatına alacak kişi senin hakkında iyi düşünsün pozitif yönlerini göster mutlaka
Sadece her gün ara sevdini belli et ondan sonra birden mesaj arama yapmayı bırak tamamdır ama sonra ihabet etme
En son öyle yaptım yani kendisi bir şey yaparsa yapar yapmazsa kendisi bilir artık napim beklicem
Cidden çocuğu ilerde aldatmicaksan yapman gereken biraz mesafede bulunacan farkeder i
Aldatmamda şöyle bir durum var geceleri sürekli çevrimiçi Yani hayatında biri olmadığını söyledi bana yaklaşımında samimi Yani erkek arkadaşlarıyla konuşuyor olamaz heralde
Uzak dur kırılan sen olursun önceligi olmadiqin herkezi terket
Herzaman ulaşılmazi oyna seni kolay elde edemeyecegni bilsin kaçan kovalanir taktik yap
Teşekkür ederim bu aralar onu yapmaya çalışıyorum
bırak o seni aşık etsin
Herhangi biri mi, ben boştayım
😄 iii
Dkdjpsbdpdpsğ değl
Böyle yürüme görmedim mq
cesur olmalısın
Napim mesela
gızlısın detay vermem buradan
Esma. kurt2 instagram
tkp at buradan
İşveli cilveli
Yalnız kendisi ilahiyat okuyor pek o şekilde sevmez diye düşünüyorum ama
Doğru ama yine de kadınsı yanını biraz göstermelisin ne kadar ilahiyatçı da olsa erkek nihayetinde
komik misin
Kendin ol