Aşk İlişkileri Senin sevgi dilin ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkesin sevgisini gösterme yolu farklıdır. Peki sen sevgini nasıl gösterirsin, senin sevgi dilin ne? Senin sevgi dilin ne? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Sarılarak ve güzel davranarak 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki. İçimden geldiği gibi davranırım işte. 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sadece 1 kişiyi takip etmişsin demek senin de sevgilin var 🤭 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu seni neden ilgilendiriyor ki 😀 Yorumla HissizProfil +1 yıl Bayılıyorum sanal aşklara 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Bendee 😂 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ilgimle şiirlerimle sevgimle hal hatır sorarım merak ederimsevgimi gösteririm çekinmem 1 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. oyle bir dilim veya beden dilim yok sevmem kimseyi.. 1 0 Yorumla
Cilalıİbo Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Tekme tokat :D 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Şiddetli sevmek bu olsa gerek 😀 Yorumla Cilalıİbo +1 yıl Acı var mı efendim acı dercesine :D Yorumla Soran +1 yıl Sakıncalı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Şakası bile gerdi beni Yorumla Cilalıİbo +1 yıl Sen kakılmış ile itilmişi hiç izlemedin galiba :D Yorumla Soran +1 yıl Şiddettin olduğu yerde sevgi değil nefret olur demi Yorumla Cilalıİbo +1 yıl https://www.youtube.com/shorts/IchC7x_9L0QKakılmışın sevdiği parça :D Yorumla Soran +1 yıl Sinirlerim bozuldu 😀 Yorumla Cilalıİbo +1 yıl Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz 😂 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Çoğu zaman Maddi şeyler. Hediye vb 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sarılarak ve güzel davranarak
Bilmiyorum ki. İçimden geldiği gibi davranırım işte.
Sadece 1 kişiyi takip etmişsin demek senin de sevgilin var 🤭
Bu seni neden ilgilendiriyor ki 😀
Bayılıyorum sanal aşklara 🤭
Bendee 😂
ilgimle şiirlerimle sevgimle hal hatır sorarım merak ederim
sevgimi gösteririm çekinmem
oyle bir dilim veya beden dilim yok sevmem kimseyi..
Tekme tokat :D
Şiddetli sevmek bu olsa gerek 😀
Acı var mı efendim acı dercesine :D
Sakıncalı 😀
Şakası bile gerdi beni
Sen kakılmış ile itilmişi hiç izlemedin galiba :D
Şiddettin olduğu yerde sevgi değil nefret olur demi
https://www.youtube.com/shorts/IchC7x_9L0Q
Kakılmışın sevdiği parça :D
Sinirlerim bozuldu 😀
Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz 😂
Çoğu zaman Maddi şeyler. Hediye vb
Dürüstlük ve güven
Dilim ve dudağım 😂
Bir bakış sözleri olmayan en güzel anlatım..