Yobaz teyzem ve yobaz kafa yapısı?

Malum üniversite sınavı yüzünden vakıfa gideceğim ailemde teyzemin yanında okumamı istiyor onlarda buna istekli ama şoyle sorun var teyzem mini etek giyemezsin dizustu giyemezsin tam dizde giyebilirsin gogus dekolte giyemezsin göbek dekolte giyemezsin şort ve etek giyemezsin açıķ şeyler yasak bide üni sona kadar sevgili yapmanı istemiyorum şimdiden kurallarımı diyeyim dedi ben özgür büyütülen birisiyim üniversitede herkes istediği gibi giyerken bir de özel üniversite benim giyememem gerçekten saçma olur annemde kyk da birakmıyor orası İstanbul orada ne olacağı belli olmaz sadece teyzenle kalabilirsin diyor sinir oldum bölüm asirı iyi ama özgür olamayacağım sizce ne yapayım

Güncellemeler
+1 yıl
Bana yazdığı sacma mesaj sırf dekolte giyiyorum diye

Neyse ya Sen secenegini secmissin şisme anlamak istemiyosun ilgi gormek icin soyunmayi tercih ediyosun. once kendine saygi duy sacma dusuncelerine deģil bedenine saygi duy. ozgurluk olarak adlandirdigin dusuncelerini onemsedigin kadar bedenini onemseseydinde bedenini bu kadar ucuz a indirgemeseydin Erkeklerin bakip bakip mastürbasyon bakacagi bir vucut koymasaydin ortaya da erkeklerin yanasmaya oyle kolay cesaret edemediği bir kız olsaydın.
Güncellemeler
+1 yıl
Şisme dudaklık açiklık sen ve senin gibiler hep böyle anormalsiniz dedi
Yobaz teyzem ve yobaz kafa yapısı?