Benim bir kız arkadaşım var. Sevgilim. 3 yıllık bir ilişkimiz var. Onun için her şeyi yaptım. O adıyamana yaşıyor diye defalarca yanına gittim. Ben istanbuldayım artık siz düşünün yol gidiş - dönüş 22 saat + 22 saat = 44 saat ben olunla 1 buçuk saat boş boş gezip döner yiyebilmek için hayatımın 44 saatini feda ediyorum. Ve hiç mutlu olmuyor hep benimle kavga ediyor bana sataşıyor bir keresinde dedi ki seninle kavga etmek hoşuma gidiyor peşimden koşuyorsun. Ama bunu yaparken bana ciddi fiziksel zarar veriyor söylüyorum. Gülüyor ya da Ben ayrılmak istiyorum bitsin artık yeter istemiyorum gibi şeyler söylüyor. Sürekl bitsin ben artık istemiyorum yapamıyorum. Sonra barışıyor aşkım canım. Ertesi sabah tekrar bitsin artık seni sevmiyorum 1 saat sonra aşkım karnım acıktı yemek yapıcam... ne bu yani gerçekten ben çok yoğun çalışan bir insanım iş stresi zaten beni mahfediyor eve gittiğimde bana kalan 4 ya da 5 saatim var onda da bununla kavga ediyoruz her gün her gün artık gerçekten yeter. Sizce ne yapmalıyım bana bir şey söyleyin özellikle kızlardan dönüş bekliyorum lütfen
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer