İnsan içindeki kıpırtıların önüne geçemiyor bazen. Hem de hata yaptığını bile bile! Akıntıya kürek çek çek nereye kadar? Napalım, önüne geçemiyorsak içine dalarız bizde.
Nefsiniz kuvvetli mi? Kendinize söz geçirebiliyor musunuz?
Kaza da olsa namazlarımı kılmaya başladım sağlığımı tedavilerimi işlerimi hayatımı herşeyimi ona göre düzenlemeye çalışarak nefsime hakim olmaya çalışıyordum. Eskiden insanlar bana kötü davranınca kızıyordum şimdi tipimi aşağılayan hanımefendilere bile içimden alnın secdeye değse terbiyen de nasıl güzelleşir diyip sadece gülümsüyorum. Ben de kuvvet yok namazda keramet çok. Hele bir de beş vakit namaz kılabilsem dünyanın en mutlu adamı olacağım. Herkesin en güzel özelliğini almaya hergün biraz daha ıslah olmaya çabalıyorum. 😊
Bir nevi Yoksa şu sokak ortasında poposunu sallayan twerk yapan kız var ya ona direk dalardım..
Bazıları zaten arkadan dalıyor yürüyene Ben nefsimi bir nevi tutabiliyorum
Yani canlandırayım size Sokakta önümden yürüyen bir kadının poposuna bakıyor ama kaçırıyor tam bakamıyor çünkü çekiniyor, korkuyor düşünüyor; Çok güzel ama hayal edebilirim.. Şuna bir dokunayım hafifçe sıkayım ne olacak ne kaybedecem çok azdırıyor... Hop; Manyak mısın burası Türkiye burada birine çok güzelsin diye iltifat etsen terslenirsin, dangalak gelir hayırdır ağırabi şekilleri falan seni öldürürler diye düşünüyorum ve hiçbir şey yapamıyorum zorla güzellik yaptırıyorlar yani aynısını kızlarda yapıyor ama biz bilmiyoruz var yani..
Nefsine hakim olmakta artık zor Yani biz Toplum olarak cinsel açıdan çok gerideyiz En ufacık bir şey de terbiyesiz, sapık..
Bak Almanya, Amerika vesaire ye orada bizim gibi değil oranın kızları açık gezse bile erkeklerin umurunda değil çünkü oralarda cinsel ihtiyaçları gidermek kolay oranın insanları kızları farklı yetişiyor öyle elletme, terbiyesiz gibi yetişmiyor. Ayrıca orada böyle şeyler normal oranın cinsel yetişkin ajansları bile var bir kaç gün önce öğrendim. Bildiğin dizi sinema ajansları gibi yetişkin ajansı git yapabiliyorsan yap yapamadın en azından deneyimledin, zevkini aldın bitti.
Nefsimi temas etmeden tutabiliyorum yani zorla güzellik yapmadan.. Zorla güzellik kimse istemez, yapmakta istemem ama o anki cinsel dürtüler için bir şey yapamıyorsun..
Erkekler de/Kızlar da öyle. Erkekler mesela ben hiç çekinmem, anlatırım, söylerim, cinselliği ön plana çıkartırım ama kadınlar gizler, çekinir korkar, vesaire yapacak bir şey yok
Bundan 5 sene önce geçiremiyordum ve bu durum beni rahatsız ediyordu ama son 5 yılda bu konuda kendimce aldığım kararları uygulamaya başladım ve artık mantığımı daha ön plana aldığımı söyleyebilirim..
iradeli miyim? bir tek sigara konusunda beceremıyorum onda da wc sigarasız girilmez ki en keyif aldıgımız en uygun kararları alıp dusundugumuz yer değil mi sonuçta , diğer etkileşim durumlarında fazlası ile.
tamam da şu an o evredeyim içimde sürekli bir aksiyon hareketlilik içim sürekli kıpır kıpır bu durumun farkına vardım ve bu enerjimi sürekli resim vidyo çekerek bastırmaya çalışıyorum onlarla kafa yoruyorum
nefsime hakim bir kişiyim , sorun şu ki ufak bir olumsuz düşünce hemen rehavete yöneltir sonra olmasa/olsa ne olur gibi düşündürür. bu da nefsimi zayıflatır