20 Lİ YAŞLARIM BOŞA GİTTİ HEP?

çok canım acıyor kalbım paramparça oldu.. 24 yasındayım 19 yasımda tanıdım birine çok aşık oldum 21 yasıma kadar beraber olduk sonra evlendik evlendikten 17 gün sonra ben Sünni oldugum ıcın ailesi benı kovdular o kadar harcama yapmışlar bunun ıcın durgunu iptal etmemişler sonra bana iftira attılar evden kaçtı gıttı dıye cok guvenmıstım ilk aşkımdı benım kendime gelemedim intiharı etmeyi dusundum yapamadım dualar ettim psıkologlara gittim ailem yanımdaydı hep cok agladım unuttu benı sonra aradan 3 sene geçti Şu an evliyim 1 senelik eşim pisliğin teki ilk aşkımı gönlümü verdigim adamı unutmak ıcın yılana sarılmışım haberim yokmuş ben yaralı ceylanmışım eşimi tanıdığımda benı bu şekilde kandırmış evlendikten sonra söyledi herseyı 2. evltılıgın gidemezsin de çalışıp para getirip kira vereceksin vermıyorsan gidersin dıyor. ah be ne yazık 20 li yaşlarımda ölümü düşünüyorum kurtulamıyorum 2. evlilik dıye cocuk yuva olmak ıstedım olamadım. ailem ıyı ınsanlar mesleğim var hayatıma 2 kişi girdi 2 sillede evlendim ama sevilmedim işte istenmedim. sanırım ömrümün sonu geldi. Allah yanlarına koymasın. Çok acılar çekiyorum..

20 Lİ YAŞLARIM BOŞA GİTTİ HEP?