Mesela söylediklerinizin ve yaptıklarınızın karşı tarafa ne hissettirdiğini düşünüp hesaplamadan davranmak gibi..

Mesela söylediklerinizin ve yaptıklarınızın karşı tarafa ne hissettirdiğini düşünüp hesaplamadan davranmak gibi..

Şu an bir ilişkim yok. Olduğunda ise söylediğim sözlerin arkasında olurum, bir söz verdiğimde tutarım. Davranışlarım tutarlıdır yani kısacası. Taktiklerim yoktur, neysem oyum. Doğal olmayı ve samimiyeti seviyorum hem aşk ilişkilerinde hem de arkadaşlarımla olan ilişkilerimde. Bu doğallığımda cıvıyan tarzda değildir. Gayette ciddi olabiliyor. Olgunluk kısmına gelirsek aşk için pek de olgun olduğumu söyleyemem çünkü bazen aşk insanın gözünü öyle kör ediyor ki mantıklı ve istikrarlı ilerlerken ilişki de her şey tepetaklak oluyor. Mesela kıskançlıklar kısıtlamalar dozunu kaçırıyorum sahiplenme iç güdüsünden dolayı. Herhalde zaten ondan ilişkim yok :D
şu an bir ilişkim yok ama ilişkimde olgunlukla sorumluluklarını ve ciddiyetini bilerek yaşıyordum, çocuk veya ergen değiliz sonuçta. Gereksiz şımarıklıklar, tripler olmadan... Tatlı atışmalar, tripler harici, tabi onlar bu işin eğlencesi, güzelliği...
Evet öyle ilerliyor ilişkim.
Şu anda bi ilişkim yok ama olsaydı eğer evet ciddiyet içinde yaşardım, ilişkinin temel kaynağı zaten olgunluktur. İki taraf olmasa da bir taraf mutlaka ilişkiyi kendini olgunlaştırdığı bilinciyle yaşamalı. İki tarafta bu tekamülün bilincindeyse o ilişki bambaşka bir lezzet alacaktır
Cevap
11Cevap
Yani 24 yıl baya ciddi bir zaman ve olgunluk istiyor. Bence ben bu konuda çok iyiyim.
İlişkim yok olsa yaşardım kdjdj
Öyle bir ilişkim yok :((
Evet olgunluk tercih ediyorum
Belirli bir yaşa gelmişim nerde nasıl davranmam ne konuşmam gerektiğini bildigimi dusunuyorum.. iliski yasama olgunlugu diye bir sey var ama bazen bu bir toyluk olabiliyor hayatinda ciddi iliski yaşamayan ya da yasadigini sanan insanlar bu durumda empati yapamayabiliyor ama art niyetten kaynaklandigini dusunmuyorum
Net bir karakterim, ne istediğimi bilirim ve her türlü ilişkimde belli bir mesafeyi gözetirim. Ciddiyet ve olgunluk çerçevesini severim. Yılışık, sınırların ihlâl edildiği, prensiplerin göz ardı edildiği cıvık cıvık ilişkilerden hiç hazzetmem. Bu tarz ilişkilerin samimiyet sanılmasına da ayrıca tepkiliyim. Samimiyet bu değil; samimiyet ilişkinde kendin olup olamaman ile ölçülür. Doğalsan ve olduğun gibi davranabiliyorsan o samimi bir ilişkidir.
Her türlü ilişkimde is/arkadaslik/ask/ olgun ve düşünceli birisiyim, karşıdan da aynı şekilde beklerim. Bunun yasla değil tecrübeler yaşadığın hayat ve sorumluluklarla elde edildiği kanısındayım o yuzden ilişkilerimde paralellik ararım.
İlişkilerimde her zaman ciddiyetli olmuşumdur, yeri ve zam ı geldiğinde espirili ve eğlencemide yansıtmışımdır, ama ilişkilerimde%70 ciddiyetli ve o olgunlukta olmuşumdur.
Evet hiç çıkar olmadan söylediklerimin ve yaptıklarımın arkasında durdum her zaman.
Kendi kalbime baktığım kadar onun kalbide benim için önemlidir
Cok iyi soru ayrıca da evet. Bu ilişki beni büyüttü buna inanıyorum. Daha sabırlı veya daha anlayışlı oldum. Genelde bencil birisiydim ama sevgilim sayesinde geliştim. Ona da çok değer veriyorum ve çok şey borçluyum.. Koşulsuz sevgi insana çok iyi geliyor çok. Umarım herkes yaşar :) Bu arada tabi yaşta etkili büyüdük artık affs
Düşünmeme gerek yok. Öyle yaşıyorum zaten.
Cocuk degılım ve 37 yaşında ilk kez sevgılısı olmus birisi de değilim.
Neredeyse her ilişki bu zihniyette yaşıyorum. Hovarda bir yapim yok. Zaman gecirmek dost edinilir flört edinilmez fikrimce
Bazen fevriliklerim oluyor ama bence olgun gibiyim ama karşı tarafa sormak lazım doğru cevabı öğrenmek için
Ben buna önem veren biriyim. Öyle varoş insanların herkesin gözüne sokmaya çalışır gibi birbirini yağlayıp balladığı vıcık vıcık, hatta seviyeyi sıfırın altına düşüren ilişkileri bana hep itici geliyor.
Ben hesaplamam üzülsün acı çeksin isterim, hiç olgun değilim, hatta kötü biriyim, üstelik s... lağım da.. evet dürüst oldum tek iyi özelliğim. 😂
Cıddıyet ıcınde karsılıklı saygı ve sevgı karsılıklı anlasma deger gorme hepsı vqr
evet o olgunluğu yakaladığım kanaatindeyim.
Ciddiyet ve olgunluk içinde yaşardım başka türlüsü olmaz bende
Evet, düşünüyorum. Olduğum gibi, doğal ve rahatım onunlayken.
Her iki kavramı da çok severim.
Olgun davranmak her ne kadar yorucu olsa da.
Sevgilim benden 3 yaş küçük olmasına rağmen benden daha olgun davranıyor ve beni idare ediyor maalesef ben olgunluk gösteremiyorum
Hayır düşünmüyorum çünki ilişkim yok 😅
Yine mi.. 😄
Hayırlısı.. 😄
Aşırı netim kaldıramıyorlar
Yaşamış_idim😄
Olsaydı düşünürdüm
Bir ilişkim yioğhh
İlişkim yok , cok amin 😃😃
Dürüst olmak gerekirse hayır ciddi biri değilim
Ben fazla çocuksu kaliyorum
Ben ilişkimde oldukça ciddiyim.
Evet düşünüyorum ama sadece fiziksel 😄😄