Arkadaşkar 6 yıldır çok değerli bi sevgilim var. Kendisini çok seviyorum. Yıllardır evlilik hayalleri kuruyorum. Ailem atanmadan evlenmemi istemedi mezun olalı 3 yıl oldu bende çalıştım çabaladım kpssden 80 aldım napsamda atanamadım. Sonra içime kapandım iyi şeyler düşünememeye hayal kuramamaya kendime güvenmemeye başladım adeta düzenimi şaşırdım. Canım sevgilim hep yanımda oldu. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama ben bunları yaşıyorum. Evlilikle ilgili herşeyden korkuyorum sanki. Ya bi evi çekip çeviremezsem. Ya ona güzel bi düzen kuramazsam. Kendimi bunalıma soktum iyice yemeden içmeden herşeyden uzaklaştım. Pskiyatriyede gittim bunu nasıl aşarım diye çok araştırdım bi fayda göremedim. Her gördüğümden etkileniyorum. Örneğin boşanan bi amcam var onun yaşadıkladı onun eşi gözümün önüne geliyo ağlıyorum. Veya izlediğim bişeyden etkileniyorum tvde çocuğuna bakmayan bi anne görüyorum ya bende böyle olursam diyorum içim nasıl kararıyor anlatamam. Evlensek ve ben bu sorunumu aşabilsem her şey çok güzel olacak biliyorum ama ben aşamıyorum bi türlü sürekli olumsuzluğa odaklanıyorum. Gün içinde bu düşüncelere kapılıp yapamıycam sevgilimi daha fazla üzmiyim diyip ayrılmayı düşündüğüm ve daha çok üzülüp ağladığım çok oluyor. Kafayı yemiş gibi hisediyorum desem yanlış olmaz. Bu konuyu nasıl aşıcam napıcam bilmiyorum
Gün içinde hareketsizim yerimden kalkmak bişeylerle uğraşmak o kadar zor ve ağır geliyorki oturup hep olumsuz duygularla cebelleşiyorum.
Daha öncesinde sevgilim evlilik döneminde çok bunalan arkadaşlarını anlatırdı ben bizde öyle olmaz derdim ama sanki tamda öyle hissediyorum şu an.
Evlenen insanlara o düzeni sağlayabilen insanlara çok özeniyorum.
Bide arkadaşlar sanki düğün olursa ben o sahneye çıkamıycam utanıp sıkılıcam hiç bişey yapıycam aşırı derecede evham yapıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer