Ben bir şey yaptım:( kendimi kötü hissediyorum?

Konuştuğum biri var kendisi hasta yani nasıl desem amansız bir hastalık çok üzülüyorum yani keşke elimden bir şey gelse yardımcı olsam ona yüz yüze görmedim ama 1 buçuk sene. Oldu Instagram üzerinden yazıyorum ama sevgili değil yani normal yazma şu aralar sanki bana karşı birseyler his ediyormuş gibi hatta bazen şakasina vuruyoruz biliyorum oda ciddi düşünmez zaten bend3 onu asla kırmak istemem dun duygusal konuştukçünkü ikimizde ama ciddi bir şekilde degil kendi derdiyle meşgulken ona ikinci bir düşünce yüklemek istemem bugün iyi konuştuk taki akşam bana önce seviyorum diyip sonra unutmak falan dalgami geçiyorsun gibi şey dedi aslında asla öyle bir niyetim yok bu zamana kadar hep hal hatır sordum dün baktım ikimizde mutlu hissediyoruz o an onu sanki daha mutlu etmek istedim hatta bugün böyle söylerim ciddiye alma boş ver falan dedim ki zaten oda hala beni hiç gormediigi için görmediğim biriyle asla o duygulara girmem demişti bugünde böyle yazdı kendimi çok kötü hissettim asla amacım onu uzmek değil ne yapicam bidaha yazma iyiligin sana kalsin dedi ben hep destek olmaya calisirdim hatta bugün bile iyi ki varsın destek olduğun için sağol dedi duygusal olarak ilk defa dün falan oda tam değil imalı konusuyoduk sadece:( kendini yalnız hissetmesindiye kötümü yaptım ben kötü biri değilim iyi niyetimdi hep :( yani yazma artık falan gizemli dedi yani kendini gizleyen biriyle işim olmaz ben salağım suç bende görmediğim biriyle duygusal konuştum dedi ama bana kızarak iyice 1 buçuk senedir ben bir kere olsun gel sevgili olalim ya da o demedi hatta hep normal naber falandi sadece dün için mi? Sizce ne olay

Ben bir şey yaptım:( kendimi kötü hissediyorum?