Çünkü göğüse bakmak ve öpmek çok fena azdırır. Ama devamını getiremeyeceğimi bilmek beni delirtir. Gösterip elletmemenin çıldırtmalı versiyonu gibi kdkskd bunun yerine kendimi zora sokmamak için göz diyorum
Öyle bir seçenek veya detay sunmadın soruda :) getirebileceksem eğer göğüsleri seçerim. Çünkü devamını yaparken gözlere kitlenirim ben. Böylesi daha bi azdırıcı oluyo. Göz kontağı kurmak yani kfkskx. Kısacası 2. seçenek içerisinde 1. seçeneği de barındırıyor. Bu yüzden avantajlı
Cinsellik işin eğlencesi. Eğlenmenin farklı yolları da var. İlla cinsellik olacak kafasında değilim. Ha olursa güzel olur kfkskd ama mecburiyeti yok. Ama istekli olmasını isterim tabii
Kavga ettikten sonra yatakta bitmesi özellikle aşırı iyi olay ya. Çok fena zevk veriyor. Tüm o sinirle vahşice sevişiyorsun ya. Zevk doruklara çıkıyor işte. Var gerçekten de bizim içimizde bir hayvanlık. Ya da sadece benim jfjsjxj
Şahsen ben de öyleyim ya. İlişkilerimde küsmetense konuşup halletmeyi tercih ederim. Hatta küfürlü bağırmalı tartışmaya da okeyim jfkskd çünkü bunlar bi çözüm bulma çabası. Sevdiğin birisi için çabalarsın sonuçta. Zaten hayatındaki kişi seninle tartışmıyorsa sıkıntı var demektir. Yani tartışma olması gereken konularda tartışmıyorsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tabi abaza olanlar da gözler dicek olmayanlar da kimse dürüst olmaz boşuna sordun
gözlerimi kaparım neresi denk gelirse öperim sevgilim ise her yerini ayrı bir severim.
Gözlerden öpmek zor olur şimdi ben diğerini tercih edim
Eğer bir yere bakılacaksa gözleri tercih ederim göze bakan aynı zamanda kalbe bakıyo sayılır…
Gözleri seçiyorum ben
Yalanin batsinafsgshaa
Yoo ciddiyim. Gerçekten gözleri seçerim
Çünkü göğüse bakmak ve öpmek çok fena azdırır. Ama devamını getiremeyeceğimi bilmek beni delirtir. Gösterip elletmemenin çıldırtmalı versiyonu gibi kdkskd bunun yerine kendimi zora sokmamak için göz diyorum
Göğüs varken gözü nasıl seçiyorsun
Erkek olarak
Devamini neden getiremeyesin o da istiyorsa?
Öyle bir seçenek veya detay sunmadın soruda :) getirebileceksem eğer göğüsleri seçerim. Çünkü devamını yaparken gözlere kitlenirim ben. Böylesi daha bi azdırıcı oluyo. Göz kontağı kurmak yani kfkskx. Kısacası 2. seçenek içerisinde 1. seçeneği de barındırıyor. Bu yüzden avantajlı
Cinsellik yasamadigin iliskide kalmazsin dimi..
İlla verecek
Cinsellik işin eğlencesi. Eğlenmenin farklı yolları da var. İlla cinsellik olacak kafasında değilim. Ha olursa güzel olur kfkskd ama mecburiyeti yok. Ama istekli olmasını isterim tabii
Güle oynaya sevismek çok güzeldir bence..
Tüm zevklerini ona anlatabilmek, kavga bile etseniz yatakta bitse filan😇
Kavga ettikten sonra yatakta bitmesi özellikle aşırı iyi olay ya. Çok fena zevk veriyor. Tüm o sinirle vahşice sevişiyorsun ya. Zevk doruklara çıkıyor işte. Var gerçekten de bizim içimizde bir hayvanlık. Ya da sadece benim jfjsjxj
Bir arkadaşım var diyor ki, küs uyutmuyor
Sabaha kadar konuşalım yeter ki halledelim ama bana sırtını dönme nolur diyormuş.
Halis mi bu🥺?
Şahsen ben de öyleyim ya. İlişkilerimde küsmetense konuşup halletmeyi tercih ederim. Hatta küfürlü bağırmalı tartışmaya da okeyim jfkskd çünkü bunlar bi çözüm bulma çabası. Sevdiğin birisi için çabalarsın sonuçta. Zaten hayatındaki kişi seninle tartışmıyorsa sıkıntı var demektir. Yani tartışma olması gereken konularda tartışmıyorsa
Bir kere onumde sevistiler şok oldum🤒
Gecenin 2 sinde insan kapıya dayanır mı..
Tuttu kolundan direkt odaya götürdü bir de davar
Aralarındaki uyum bu demek ki kfkwkd fazla lafa gerek yok. Sende yok mu ya böyle olaylar?
Benim eski sevgilim kucakta seviyordu afsgss
Sırtımı çok duvara vurmustur
Şu an boştasın yani jfjsjd
Ben alnından öpmek istiyorum
Göğüsleri ama büyükse o da
Benimki mandalina gibi 🥺
Aman benim penisim çok büyük de ne oluyor sanki sevgilim bile olmadı hiç. Boş yani
Gözleri
Gözlerini öperken göğüslerini okşayamaz mıyım?
Gögüs
Gogusleri
Zor Bi soru :)))?
Göz diyen amcadır dayıdır
Gögüs
göğüsleri tabi
Hicbiri
Gözleri