ANLAM VEREMİYORUM ÇIKMAZDAYIM😔?

Selamün aleyküm arkadaşlar konu 2 yıllık sevgilimle ilgili. Biz uzak mesafe ilişkisi yaşayan bi çiftiz ve 2 yıldır çok zor zamanlar geçirdim hep yanımda olan sevgilimdi çok teselli verdi ve beni iyileştirdi bana çok iyi geldi gerçekten🥺ama sevgili olduğumuzda başta sevgilimin eski sevgilisi olduğunu bilmiyodum ilkim sanıyodum zaten 15 yaşındaydık. Bi gün hesabındayken eski sevgilisinin ona yazdığını gördüm konuşmuşlar ama sevgilim ona kalmadığını göstermeye çalışmış vs. Sonra büyük bi hayal kırıklığı yaşadım aklımda bi sürü soru işaretleri oluştu ve sevgilime "eski sevgilinle ilgili sorularıma cevap vermen gerek" dedim ama o yalanlar söyledi bana😔sonra o yalanların doğrularını öğrendikçe daha çok soru oluştu kafamda ve sürekli bunun konusunu açmaya başladım. 2 yıldır takıntı haline getirdim gibi bi şey oldu ve sevgilimin bi arkadaşı da daha önce bu kızla çıkmış🤦🏻‍♀️ve sevgilime galiba hâlâ haberleri geliyo bu kızın🥺🥺🥺... 2 gün önce de sevgilime dedim "kız hâlâ rüyalarıma giriyo ben bu kızı çok merak ediyorum bi kez yüzünü görüyim rahatlicam" o da gerçekten bi arkadaşından kızın fotoğrafını almak yerine gidip fake bi fotoğraf bulmuş bana attı ben de inandım😔ve o akşam dua etmiştim Allah'ım eğer sevgilimin bi yalanı varsa onu bana göster diye. Gece başımı yastığa koyduğumda da içime bi his düştü gittim arattım fotoğrafı fake olduğunu öğrendim. Sevgilime güvenim çok sarsıldı soruyorum neden yalan söyledin bana... O da "senin iyiliğin için yaptım. içinin rahatlaması için..."vs dedi😔neden gerçeği yerine fake... Sizce sevgilime güvenmemeli miyim. Geçmişimden utanıyorum o yüzden doğruları anlatamadım diyo...
ANLAM VEREMİYORUM ÇIKMAZDAYIM😔?