Güncellemeler
+1 yıl
Instagram dan diyorum bu siteden kimseyle ölsem buluşup tanışmam
Birine çok öfkem var beni kullandı, kandırdı onu unutup yeni sayfa açmak istiyorum duyuyorum ki Instagram dan tanışıp evlenen çok insan var bende şansımo Instagramda denemek istiyorum sosyal değilim sadece spora gidiyorum o yüzden netten bulmam gerek ama nasıl yardım edin 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Instagram'dakiler burdaklerden çok farklı sanki , sadece bi dünya fotogrfları var , sen çevrenden tanıdıgın hoşuna gidecek birine bak , hem internet çağındayız her siteden evlenilecek adam bulabilirsin doğru düzgünğne denk gelirsen 👍🏼
Bir dişi için koca ilah gibidir, kocasız yaşadıkları her an nefessiz yaşamak gibidir
Aslında merakım yok ama unutmam gerek birini düzgün yuva kurup unutmam gerek
Bu khezolukla evleneceğini zannetmiyorum
Bulabilirsin elbette burdan bile bulursun. Ben burdan daha önce 5 kişiyle kahve içtim
iyi de senin olayın yara bandı aramak. Yazık edersin bulduğun erkeğe
Severim zamanla
imkanı yok. Alışırsın en fazla. Fakat aklındaki başka olur o zaman yanındaki başka
Onu zamanla unuturum ama
Çok kolay yaz burdan elli tanesi düşer
Canım koca dedim tek gecelik abazanlarii demedim burdakiler abazann Instagram dan lazım bana
Burdakikerin aynisida instegramda
Hayir kendi halinde düzgün insan çok Instagram da
git flört sitelerine kaydol
Lan tek gecelik aramıyorum ciddi ilişki arıyorum seviyesiz site öneriyor ya
sen nasıl konuşuyosun düzgün konuş önce evlilik sitelerine kaydol yani aklın orayamı gidiyo
tanımadığın insanlara bu şekilde hitap etme
Saçmalıyorsunuz ama ben ciddi ilişki istiyorum o sitedekiler abazannn kişiler
bilemem sadece orası değilki sosyal medya sanal ortam güvenilir değil dışarda hiçmi tanıdığın çevren yok
şimdiki devir maalesef kullan at devri olmuş karşılıklı güvenebilicek kişi sayısı gerçekten az
Buralardan bulursun hemen.
Bu sitede sen ölsem bulmam irgenc
😄
Seni takip edenlere bak. Sohbet et onlarla
Kanka bu kafayla gidersen naneyi yen
Ben de sosyal değilim, istersen seni dinlerim
Hadi tanışalım
Instagram dan düzgün tip dedim burdaki amele abazalaeii kastetmiyorum
Bence konuşmalarınıza dıkkat edın
bi siteden bulup tanışacaksın
S*ksen kimseyle ne tanisirm ne bulusurum burdan
orasıda sosyal orada abaza yok mu. Burdkainlerde orayı kullanıyor senin gibi mesela
Instagram da normal düzgün insnalar var
o zaman sen normal düzgün erkekleri haketmiyorsun sende bu sitedensin. Hani sana göre burada normal düzgün erkek yok ya
Aptall ben burada fotoğraf paylaşmıyorum adım bile takma kimseye soramiyacagim soruları sormak için üye oldum
Ayralim saba
Nafaka ile
Evlilik sitelerinden
Tam karşısında