Aşk İlişkileri Sevgilinizin bedeninize girip sizi kontrol etmesine izin verir miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Film izler gibi ne yaptığını izleyeceksiniz, buna izniniz olur muydu? 😁 bence çok sıkıntılı bir durum 🙄 Sevgilinizin bedeninize girip sizi kontrol etmesine izin verir miydiniz? Cevapla Film Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl etsin, muhtemelen benimde hoşuma gidecek şeyler peşinde olur 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Evet olabilir istediği zaman gelip girebilir😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet izin verirdim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Konrtrol etmesi değil de, içimde olmasını isterdim.. 😊Benden başkası görmez, duymaz, bilmezdi.. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir gün boyunca ezel izletebilir bana bunu istemem 😄 1 2 Yorumla İrşii +1 yıl Hayır onu kendi rızanla yapman lazım😂 Yorumla Mario45 +1 yıl O zaman üzgünüm sevgilim 1 dk bile ezel izleyemem 😂 Yorumla
HalileoHalilei Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gereksiz güvensizlikler bunlar, güvenmiyorsanız ya da güvenmiyorsa bitirin kurtulun. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İn mi cin mi benim sevgilim ya ne saçma hayır tabii ki de 0 0 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Beden kişiye aittir, sevgili bile olsa kimse bedene hükmetmemeli 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Neden olmasın düşününce güzel geliyor kulağa 0 0 Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Cok ilginc bir durummuş. Şahsen cok merak ettim. Denemek isterdim. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Aman ne gerek var aksiyona :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dostum sorumu aşk ilişkilerine alır mısın sana zahmet olmazsa. Bu iki oldu, aşk ilişkilerine basıyorum cinsele atıyor Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Cinsellik kategorisini sadece adminler taşıyabilir maalesef Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
Blaack35karaka Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Sevgilim beni bakabilir Bende ona aynı şekilde bakarım Çünkü sevgiliysek tabi Diğer erkekleri bakmaz Buda kendisi biliyor ;) kızların banada bakmasını istemiyor O varken kızlara bakmam ;) 0 1 Yorumla Blaack35karaka +1 yıl Kızlar bana bakınca kız arkadaşım cok fena kıskanıyor Ama ben onu her dakika söylüyorum Sen varken rahat ol diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
etsin, muhtemelen benimde hoşuma gidecek şeyler peşinde olur
Evet olabilir istediği zaman gelip girebilir😅
Evet izin verirdim
Konrtrol etmesi değil de, içimde olmasını isterdim.. 😊
Benden başkası görmez, duymaz, bilmezdi..
Bir gün boyunca ezel izletebilir bana bunu istemem 😄
Hayır onu kendi rızanla yapman lazım😂
O zaman üzgünüm sevgilim 1 dk bile ezel izleyemem 😂
Gereksiz güvensizlikler bunlar, güvenmiyorsanız ya da güvenmiyorsa bitirin kurtulun.
İn mi cin mi benim sevgilim ya ne saçma hayır tabii ki de
Beden kişiye aittir, sevgili bile olsa kimse bedene hükmetmemeli
Neden olmasın düşününce güzel geliyor kulağa
Cok ilginc bir durummuş. Şahsen cok merak ettim. Denemek isterdim.
Aman ne gerek var aksiyona :D
Dostum sorumu aşk ilişkilerine alır mısın sana zahmet olmazsa. Bu iki oldu, aşk ilişkilerine basıyorum cinsele atıyor
Cinsellik kategorisini sadece adminler taşıyabilir maalesef
Teşekkür ederim 🙏🏻
Sevgilim beni bakabilir Bende ona aynı şekilde bakarım Çünkü sevgiliysek tabi Diğer erkekleri bakmaz Buda kendisi biliyor ;) kızların banada bakmasını istemiyor O varken kızlara bakmam ;)
Kızlar bana bakınca kız arkadaşım cok fena kıskanıyor Ama ben onu her dakika söylüyorum Sen varken rahat ol diyorum
Ne münasebet!!
izin vermezdim
Vermezdim
istemem ne o öyle
istemem uygn değil
Her zamannn
Hayir
Sevgilimse tabiki