Hayvansal gıdaların hiç birine hayatında yer vermeyen ve verdirmeyen biriyle evlilik düşünür müsün?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayvansal gıdaların hiç birine hayatında yer vermeyen ve verdirmeyen biriyle evlilik düşünür müsün?
Mangalsız hayat bayat hayattır hayatım. Mangal yoksa hayat yoktur. Hayat zevksiz geçer. Mide bayram etmez ve bayram kutlaması yapmaz. Sindirim sistemi isyan bayrağını çeker. Vegan vugan vagonu hayatımızda barındırmayalım bizim telli duvaklı mangal telinde kızarmayı bekleyen davuklarımız var :Ddd
Aşıksam sorun değil. Bir ömür hastalığında da sağlığında da bebek gibi bakacağım için, onu da öyle kabul ederim. Ama seçme hakkım varsa ve mantığa dayalı bir ilişki ise düşünmem. Birlikte olduğum kadınla birlikte çatır çutur yemek yemeyi severim.
Arkadaş olurum ama evlenemem 😂👍🏼
Veganların düşüncesi canlılar zarar görmesin onları yiyemem vs.
Bitkilerde ağzı dili olmayan canlı ona bakılırsa hiç yemesinler ne diyeyim 😂😂😂
İsteyen tepki verebilir. Ama gerçek bu.
Bitkilerde CANLI.
Harfi harfine katılıyorum 🌱🫀
🐾💛
Rica ederim🌷
Olur niye olmasın ki yıllardır et yiyoruz mangal yapıyoruz ne kazandık öyle düşünmek lazım bir de onu denerim onun için.
Teşekkür ederim💛🌙💛
Rica ederim 🧡
Cevap
68Cevap
Eşim vegan olsa şahsen evlenmezdim, ben ki kahvaltıda bile ciğer yiyen kadınım. Evlerden ırak öyle eş ayol. 🤣
Bana karışmasın sorun değil
Tabi ki evlenirim
Kebabiyla meşhur bir yerde yaşıyorum ve maalesef et tavuk falan yiyemiyorum. Sevmiyorum kokusu bile mide bulandırıcı. Yani karşımdaki kişi de bir şeyi sevmiyorsa yemiyorsa anlarım. Kendimden bilirim durumu. Kendi tercihidir. Sorun olmaz. 💜💜🌻🌻
Gelecekte en pahali beslenme bicimi veganlarin olacagini dusunuyorum zira iklim sartlari en cok hayvansal gidalari etkiliyor
Ve doğal olarak hayvanlarda beslenemeyecegi için onlarda pahalı olacak
Şu an ki şartlarda evet, ilerideki iklim şartlarına bağlı verimsizlikte hayir
evet 2000li yillarin baslarinda hindistan basta olmak uzere guney asya ve afrikada acliktan insanlar olecek haberleri hep gundemde yer tutardi. Simdi GDO'yu basardilar bunun onune gecildi fakat Şu an insan nufusunun 3 kati yiyecek uretiliyor ve esit olmayan gida dagitimi ve asiri israftan dolayi nufusun %20si aclikla bas etmek zorunda kaliyor. Vegan ve alerjisi olan kisiler icin zaten ekonomik olarak gida pahali ve yakin gelecekte cok daha pahali olacaktir. Gidalarin su tuketimine bagli olarak uretimlerine baktiniz mi?
www.watercalculator.org/.../
su linkten bakar misiniz bir gida icin tuketilmesi gereken suya. Gelecegimizin her kesimin canini yakacak en buyuk sorun dogal su kaynaklarinin kurumasi
Göz attım. Sonumuz fena böyle giderse 😐
Adanalı olup da vegan olması imkansız gibi 😃
Yinede evlenirdim
Ne yalan söliyim düşünmem hiç vegan arkadaşım olmadı tam bilgim de yok sonrasında değişebiliyorsa insan tedavi ile o zaman düşünürüm😁😁 rakı balık sevdalısı olarak vegan biriyle olmak yok ya kalsın ben almayım 😁😂
Cok yorucuuu mis gibi köfte peynir yiyemiycez bayar yani
Köftee🤤
Evde et tavuk balik pişmezse olmaz kokar diye ot yedirir bana yaa olmaz🤣
Haftada bir mangal yapmazsam nefes alamıyorum o dumanı ciğerime çekmem lazım 😄
Eyvallah 📿😂
Düşünürüm valla. Bana da yol göstericim, destekçim olurdu. Ceset yiyoruz hepimiz 🥴😬
Ceset yemek"off çok acayip bir tabir oldu bu 🥲
Ama öyle 🤷🏻♀️😂
Artık arkadaşlarıma ceset yemeye gidelim mi diyecem 😂
😄
Zor olur heralde ben uyum sağlarım ama karşıdaki insan zorlanır illaki. Mangalsiz olmaz, et, balık illaki. piser ve kokusu o kişiyi rahatsız eder
Bana karışmasın saygı duyarım ama benide otcu yaparsa yapıma ters Hem rakı balık ya da rakı çöpşiş yapamadıgım biriyle evlenemem
Yapıma ters göbeğime ters☺️
O gitsin ot sever biriyle ot bi hayatı paylaşsın😂
Evlenirim ama birbirimize karşı saygılı olmak şartıyla çünkü ben sabahları süt ürünleri tüketirim ciğer kebabı yerim oda bunları kabul ediyorsa buyursun nikahı kıyalım☺☺
Allah korusun. Anlamsız hayvanseverlik. Doğanın kanununda ekolojik sistemde var. Hayvan eti yemek. Hayvanlar ve insanlar hayvan eti yemezse en başta ekolojik denge ve doğanın dengesi bozulur
İskender, güzel et yemekleri sevmeyen kız düşman başına.
Çocuğunu vegan besleyip öldüren cani kadınlar bile var. Her türlü zarar
Evet o haberi bende görmüştüm 🙁
Kendi hayatına yer vermemesini anlarım da bana karışırsa kusura bakmasın. Valla gece çiğ eti ağzına sokarım onun jsjsjsj
Vegan ve vejetaryen hatunlara çok üzülüyorum. Sen yıllar boyu et yeme sonra da git evlen
Ne alaka 😂
Çok alaka. Anlayan anladı 😄
Çiğ etle başlamak zor olmalı :D
İlle de pişirip yiyecem derse ayvayı yediniz
Kendin pişir kendin ye yaparız 😆
mfşlisajfiaslişas
Fazlasıyla :) Etrafımda kimisi diyor umarım et seven birisi ile evlenirsin diye asla demekten gına geldi
Saçmalık bildiğin çok abartılı buluyorum asla yapamam öyle birisiyle, etobur değilim ama otoburda değilim😆
Güzel yemeklerin çoğu etli, özellikle fırın yemeklerinin, vegan olursa ben ona ne yemek yaparım. Düşünemem maalesef 😅
ben et severm etsiz olmaz ama vegana saygım var beni etsiz bırakmadığı sürece onunla vegan yemeği de yerim yemek secmem
Verdirmeyen olursa o sıkıntı. Bencıllık ve anlayışsızlık bu.
Kendıne iyi bak der çıkarım hayatından
Allam olmasın öyle bişey
Helal bir şeyi kendine haram eden kişilerle beraber olmayı hiç düşünmedim😂. Bizimki de sevmiyor ama yiyor nihayetinde
vegan olmayan biri için bence daha zor olabilir.
düşünsene eti meti geçtim
ne peynir ne yag var sofrada 🤔 yokya çekilecek dert değil veganlar
Evlenince evde yemekleri ben yaparım diye düşünüyorum eşime ayrı kendime ayrı yemek yapamam bu yüzden kabul etmem
Benim ne yediğine karışmayacaksa olabilir, ama evlilik değil, en fazla sevgililik. Evliliğe karşıyım.
*yediğime
Karşılıklı olarak anlaşılabilecek bir durum hayatınızdaki insana alışmak gibi...
Veganım ama yılda 2 3 kez et yiyorum dhfjg. Evlenirim ben djfhggf
Yok yaa karşılıklı lahmacun gömmek isterim ben
Şu an veganim ve benim gibi olmayan biriyle sevgiliyim yani soruya cevabım evet😁 güzel soru
Ne var ki bunda anlamadim? gonul sewdikten snr vegan olsa kac yazar 😊😊
karşılıklı et gömemeyeceksem ne anladım ben bu işten :/
Ben aksine et gıdalarını çok seven biriyim sanırım o konuda zıt olurduk ama saygı da duyardım.
Evlenebilirim. Hiç mahsuru yok. Kaslarımız erimez inşallah. 🙈😎
Et yememe engel oluyorsa kusura bakmasın olmaz
Tüketmemesi kendi tercihi ancak bana da bunu dayatması beni veganlıktan soğutur o yüzden düşünmem
Benim yediğim yumurtaya, pastırmaya karışmasın evlenirim 😄
Benim yememe karışmayıp, laf etmeyecekse evlenirim.
Bir mangal yedirdim mi ne veganlık kalır nede başka şey
Biri yer, biri bakar kıyamet bundan kopar. Ben yerken bakacak varsa gelsin 😋😃
vegan olmak çok pahalı şu an ki şartlarda ev geçindirmek zaten zor bi de onun değişik değişik alışverişi ile uğraşılmaz maalesef 😂
Ne yani birlikte lahmacun yiyemicezmi
En kötüsü de bu 🥺
Hayvanların otuna göz diken biriyle evlenmem☺️
her şey bağlantılı dönüp dönüp aynı noktaya vardigimiz bir hayat işte )
Veganlığı bir türlü kabullenemeyen birisiyim 😃
Benim etime karışmayacaksa olur :D
Şimdi güzel bir sofra varken ben et yerken, yediğim eti bana haram edebilir. Bu gerginlikleri yaratmayacaginin garantisi yok. Manitayla beraber kemik siyirmayacaksam manası yok
eee ben hiç et yemeği yemeden yapamam nasıl olcak o iş zor gibi
Çok zor, anlaşmam ama galiba ederdim.
bu bir kriter değil.
Hayır, düşünmeyi aklımdan bile geçirmem.
Düşünmem, sorunludur kendisi
Hayır tabiki ben etçilim oda öyle olmalı
yediğim ete vs karışmayacaksa evet
Tarzına saygı duyarım müdahale etmem
Evlenmeyi düşünmüyorum
Ben yerim o yemesin
Hayır düşünmem.. Keyifli geceler..
Olabilir neden olmasın
Ben kebapçıyım o yüzden asla olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?