Sevgilim ile ayrildim ve tekrar konusmaya basladik, kizin davranislari ve hareketleti sanki istiyormus ve beni hala seviyormus gibi. Ama konusmalari cok farkli.
Kiz bana dun artik bir birimizi aramayalim, bizden birdaha bisey olmaz diyor ama ayni anda benle telefonda uyuyup benle yuruyuse cikiyor. Dun bana artik arama beni olmaz bizden bisey dedi bende tamam dedim ondan sonra kiz bana /kendine dikkat et en guzel Adam ve kalp birakti/ ben hala cevap vermedim. Bir insan neden böyle aylirir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beni bırakma tekrar deneyelim falan demeni bekliyor yani ilgi. Yanı ne gerek var?
Aynen ne gerek var? Kiz ile dun sabah bulsutuk o ise gitmeden önce ayak ustu sigara ictik bende sacimi kesmistim kiz bana cok yakisikli olmussun saclarin cok guzel olmus dedi. Sonra ise git gec kaliyorsun dedim benle kapinin önune kadar yururmusun felan dedi sonra sarilip ayrildik. Ondan sonra eskiden onu göturmek istedigim ama göturemedigim bir mekana gittim resim attim burasiydi ama kismet olmadi dedim kizda bana /benim sansizligim bu/ dedi. Ama aksam aradim kiz bana /yarin yurt disinia cikiyorsun yarin gez toz bekarsin simdi istedigini yaparsin, benide kafandan cikarmaya calis artik arama beni/ dedi. Anlamadim bisey.
Sevgi var ama bir şeyler engeldir en azından hayatında olmasına sevinir insan
Yani, ama kiz beni unut diyor.
unut diyince unutuluyorsa iyi
Aynen, ne yapsam?
Niye bekliyorsun sevmiyormusun
Seviyorum ama kiz bana artik konusmamiza gerek yok, yurt disina cik, kafani dinle, beni unut dedi. Ben tamam ozaman eminmisin istemedigine dedim o evet dedi. Sonra kapadik.. kiz bana /kendine iyi bak en iyi adam ve kalp birakti/. Kiz bana yol gösteriyor ben degil
Demekki kararlı
Aynen öyle, kararli. Benim yapacagim baska birsey yokki
Ozaman sineye cekecek unutmaya calış
Yani artik kovalamiyim?
Sen bilirsin
Senin hayır demeni bekliyodu heralde ondan
Anlamadim?
Ayrılalim diyince hayır demeni beklemiş gibi ayrılmak istemiyo sanki
Aynen onu bende dusunuyorum ama her zaman olmaz derse benim yapacak biseyim yokki. Kiz ile dun sabah bulsutuk o ise gitmeden önce ayak ustu sigara ictik bende sacimi kesmistim kiz bana cok yakisikli olmussun saclarin cok guzel olmus dedi. Sonra ise git gec kaliyorsun dedim benle kapinin önune kadar yururmusun felan dedi sonra sarilip ayrildik. Ondan sonra eskiden onu göturmek istedigim ama göturemedigim bir mekana gittim resim attim burasiydi ama kismet olmadi dedim kizda bana /benim sansizligim bu/ dedi. Ama aksam aradim kiz bana /yarin yurt disinia cikiyorsun yarin gez toz bekarsin simdi istedigini yaparsin, benide kafandan cikarmaya calis artik arama beni/ dedi. Anlamadim bisey.
Bende anlamadım ya ama ayrılmak istemiyor orası kesin
Peki ne yapsam? Baskasini bulmus olabilirmi? Hani baskasiyla konusuyor oyuzden mi öyle soguk?
Bugun tatile gidecem ona gitmeden önce bulusalim diyimmi?
Hala kizi seviyorum cunku biz gelecek ay Nisan takacaktik. Yuzukler hersey hazir. Ama kiz ile ayrildik sonra gene baristik ve durum simdi böyle
Yine barışırsınız başkası yoktur büyük ihtimalle
Ozaman kiza yine yazayimmi seni görmek istiyorum gitmeden önce diye? Yoksa kendine halinemi birkasam?
Yaz istersen
geri dönmek istiyo işte
Kiz ile dun sabah bulsutuk o ise gitmeden önce ayak ustu sigara ictik bende sacimi kesmistim kiz bana cok yakisikli olmussun saclarin cok guzel olmus dedi. Sonra ise git gec kaliyorsun dedim benle kapinin önune kadar yururmusun felan dedi sonra sarilip ayrildik. Ondan sonra eskiden onu göturmek istedigim ama göturemedigim bir mekana gittim resim attim burasiydi ama kismet olmadi dedim kizda bana /benim sansizligim bu/ dedi. Ama aksam aradim kiz bana /yarin yurt disinia cikiyorsun yarin gez toz bekarsin simdi istedigini yaparsin, benide kafandan cikarmaya calis artik arama beni/ dedi. Anlamadim bisey. Madem kiz böyle diyor ben ne yapayim?
unut gitsin