Erkek arkadaşımla evlenmek istiyoruz ama maddi gücümüz buna izin vermiyor ikimizin ailesi de bu konuda yardımcı olmuyor sadece manevi yönden yanımızdalar ama iki tarafta adı ne zaman konacak diye sıkıştırıp duruyor. En fazla 25000 TL lazım borç para çok aradık ama bulamadık kredi çekmeye ikimizinde şartları uymuyor bu konuda yardım eden yerler var mı vakıf vb bilgisi olan yazabilir mi lütfen çok zor durumdayız.
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maddi yönden zordaysanız evlenmeyin. Borç içinde yüzersiniz.
Bizi zorlayan ailelerin baskısı baskıları olmasa zamanla üstesinden gelebiliriz inanıyoruz buna
25 bin tl çok bi para değil ailenizin görevi bostan korkuluğu olmam mı
Benim ailem sıcak bakmıyor o yüzden bahane bulmak için yardım etme girişiminde bulunmuyorlar onun ailesi de sadece gelir isterim karışmam başka diyor
Süremiz kısıtlı olmasa 3 aylık bir süreç ama ailesi sadece Ağustosta gelebilirim sonra gelemem dedi bunu kaçırırsak bir sene beklememiz gerekecek ve benim ailem sorun yapacak bunu
Allah yardımcınız olsun
Amin çok sağolun
Nikahtan yapın en iyisi o hemde masraf etmemiş olursunuz
Ama ailem ne der buna izin vermezler ki
Ailen lemi kalıyorsun
Kusura bakma yanlış yorum yaptım, ailen izin vermiyorsa parayı verecek o zaman
İkisini de yapmiyorlar istemeleri bile benim zorumla
Sizde kendiniz gidin nikah sırası alın evlenin bari
Owww kıyamam kesinlikle yok düğünsüz halledin bence
Onu kabul etmiyorlar ki işte tek çare kaçmak ama ben hoş şekilde olsun isitiyorum o yüzden bu çabam :(
Lütfen o yanlışı yapma ileride pişman olursun bak aileninde durumu yokmuş maddiyatı olmayan bir adamı neden tercih ediyorsun sen? Sen en iyilerine layıksın aşk sevgi karın doyurmuyor
Abla illaki karnımı doyuracak şey bulurum ama kalbimi doyuracak şeyi bulamam ki insanlar el ele verirse herşeyin üstesinden gelebilir
O dediğin öyle olmuyor işte yaşın kaç bilmem bak kuzenimde sevdiği için gitti aç kaldı geri döndü hemde 1 çocukla çocuklarının geleceğini kirletme öyle bir babayla maddiyatı düzgün bir adam bul o sana düğünde yapar ailenede yardımcı olur hemde çocuğunun geleceği sağlam olur
Yaşım 22 abla ama bugün maddiyati düzgün diye yarın kötü olmayacağının ya da bugün kötü diye yarın güzel olmayacaginin bir teminatı var mi
Var düğün yapamayacak parayı bulamıyorsa ilerde hiç bulamaz bu lafımı unutma pişman olacaksın maddi durumu olmayan bir adamla vakit geçmez zaman geçmez gelecek vermez sana sırf sevdiğin için Hayatını yakma
Parası olupta kalbi olmayacak bir adamdansa kalbi benim için atıp parasız adamı tercih ediyorum ben abla
Tavsiye için teşekkür ederim 😊
Sen bilirsin gülüm hayat senin
Öyle bir şey varsa banada söyleyin la
Öyle bisey kaldirildi galiba
Nasıl bir şey
Yardımlar falan yok diye biliyorum
Belediyelere başvurun
Yetim aylığı falan diyorlar onda da anlamıyorum ki