Sevgilim ayrıldı ve benden bana aldıklarının parasını istiyor?

Sevgilimle iki yıl beş aylık bir ilişkimiz vardı çok seviyordum canımdan bile çok seviyordum saat gece 12’yi geçti tam 24 gün oldu bana hiçbir şekilde yazmadı evet biraz kötü şeyler yaşandı ama hiçbir zamanda ihanet etmedim daima peşinden koştum yemek yaptım odasını düzenledim ailesi ile içli dişli oldum ama sürekli sen kız arkadaşım olabilirsin benim farklı tanıdığım insanlar olursa kızlardan bahsediyor bu arada kahveye çıkabilirim gibisinden konuşmalar yaptı yaptı ve takip etti ekledi vs falan ayrılalı 24 gün oldu dediğim gibi ve kendime gelemiyorum çok kötü hissediyorum beni gördüğünde yüzüme dahi bakmıyor o kadar emek Verdim ki canım çok yanıyor bu durumu nasıl açacağım bilmiyorum her türlü yolu deniyorum psikiyatri vs ama canım çok yanıyor bir gün pişman olmasını istiyorum umarım pişman olur aynı acıyı o o da kalsın istiyorum bu süreçte nasıl davranmalıyım ayrıldıktan iki gün sonra bir sürü kız ekledi ve hala eklemeye devam ediyor hatta benden yediğimizin içtiğimizin parasını istedi ben sana 2800 TL harcadım o parayı bana atacaksın 400 TL’ye ayakkabı aldım hepsini parasını göndereceksin yoksa seni rezil ederim dedi ben tüm bunlara rağmen kötü yanından bakamıyorum Psikolojim bozuldu :((

Sevgilim ayrıldı ve benden bana aldıklarının parasını istiyor?