İki kişiyle konuşuyorum ikiside güzel kız
1. Kızla çok iyi anlaşıyorum karakter olarak ama arada mesafe var ve o ne bilim umursamaz biri gibi geldi mesajlara falan geç cevap veriyor
2. Kızda karakter olarak birinci kızdan çok farklı ama bana yakında oturuyor ve efendi kız
Kesinlikle yanlış anlaşılsın istemiyorum ikisiylede çıkmıyorum henüz bu yüzden bir karar vermem gerektigini düşünüyorum ikisinede umut verme niyetim yok napmam lazım sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biriyle sabahları görüş diğeriyle akşamı görüş 😄ikisinin de yeri farklı 😂
Kanka Karakterime yakıştırmam valla ikiside gül gibi kız ve ben Ş*refsiz olarak anılmak istemiyorum bir karar vermek zorundayım kimsenin duygulariyla oynamam yakışmaz bana
Sanırım 2. Kız sana daha yakın geliyor onu seçebilirsin
Ordaki yakınlıktan kastım mesafe olarak yakın
Onu aanladım da daha samimi gelmiş sanırım sana
Ya da şöyle sorayım 1. Kız seni umursasaydı yine aklın karışır mıydı yani 2. Kızı da düşünür müydün yoksa 1. den devam mı ederdin
Aslında beni 1. Kıza ceken bişey var ne bilim hem ilk onunla konuşmaya başladım ve duygusal olarak yakınlık hissediyorum umursanmamakta istemiyorum ama onunla konuştugum zamanda 15 20 30 dk bir cevap veriyor mesajlara üzülüyorum dogal olarak
Anlıyorum bence ikisini de boş ver tam istediğin gibi biri çıkar karşına onunla devam edersin
Bakalım 1. kız tam hayalimdeki kız mesela ruh ikizim desem yanlış olmaz hoşlanıyor gibiyim ama geç yazmasından çok rahatsız oluyorum onu uyarsam düzelir mi acaba veya biraz daha zaman ikisiylede konuşmaya devam etsem ayıp olur mu cunku ikiside mukemmel insanlar çok kararsız kaldım offf
1. kıza söyle bence eğer senden hoşlanıyorsa ve seni istiyorsa düzeltir bu durumu ama istemiyorsa uğraşamam der
Oda ya hoşlanıyor ya da yakışıklı oldugum için istiyor cunku gercekten yakışıklı biriyim ve tanışmak için onlar mesaj attı o yuzden eminde olamiyorum ama 1 2 günc daha bişey demeyecegim sonra 1. Kıza diyecegim ki ben geç mesaj yazilmasindan hoşlanmıyorum düzeltmeni istiyorum falan diyicem bakalım ne cevap alacagım
Yakışıklısın ve bu tür insanla uğraşıyorsun öyle mi? Kendi değerinin farkına var o zaman sana kim nasılsa sen de öyle davran yoksa kıymetin bilinmez
Diyelimki 1. Kız gibi bir flörtün var begeniyorsun hoşlanıyorsun ve ruh ikizin ve istiyorsun ama geç cevap veriyor şimdi bile bak bişey demeden gitti uyudu napardın
Yaşadım bu tür durumlar uğraşmam ki engellerim ben uğraşacağıma o uğraşsın
Bende uzun zamandır hiç bir kızla sevgili falan olmuyorum takilirdim falan ama bu olsun istemiştim yinede bakicam ya olursa olmazsa butun yollar onun
Tabii ki bir insan senin kıymetini bilmiyorsa ne söylesen boş olur değerlisin unutma
Degerli oldugumu biliyorum zaten ben baya uzun zamandır böyle ne bilim cıkmak isteyen falan oldugu zaman kaçarak uzaklaşırdım ordan öyle tek gecelik falan takılırdım ama artık hayatımda kalıcı olacak birini isterken denk gelmişti başta böyle bisey yoktu bu 2 gündür bokunu cıkardı 20 dkda atigi mesaja 2 dkda cevap verdigim için oluyor bunlar hep galiba
Biraz kendini geri çek istersen
Öyle yapicam ya salmıcam kendimi uyaricam da fazla degerden dolayı böyle yapıyor büyük ihtimal
Akıllı bir insan olsa bence değerinin kıymetini bilirdi bir de böyle düşün
Ben normald hiç bir kıza mesaj atmam rededilmeyi sevmem ve çok kız mesaj atar normalde erkege kadının mesaj atmasi için erkegin baya baya yakışıklı olması lazım oda yani bunun farkinda acaba kendine baglamayami calisiyor
yanlış anlama da biraz yakışıklılığını egoya mı vuruyorsun şahsen konuştuğum çocuk bana sürekli ben çok yakışıklıyım dese kendini övse soğurdum
Hayir tabiki onlara karşı asla boyle konusmuyorum sadece sana anlatigim için soyluyorum yani
2. yi seçmelisin ama canım gibi gidip 1i seçeceksin
İçimi okudun kanka valla 1. Secersem hata yapacagim farkindayim