Kız arkadaşım yani evleneceğim eski görüştüğü kişinin numarasını neden vermek istemez?

Yaklaşık 7 aydır birliktelik yaşadığım kız arkadaşıma sürekli evlilik teklifi geliyor. Daha önce uyardım numaranı değiştir diye ama bazı sebeplerden dolayı değiştirmedi. Başta olumlu karşılıyordum. Birisi mesaj atınca bana gösteriyordu. Hayatında çok kişi olmamış yani buluşmamış. Adam evlen benimle diye mesaj atıyor. En son geçen attığında numarasını ver diye ısrar ettim. Ya numaranı değiştireceksin ya da numarasını ver bana ben konuşacağım dedim. Sen bana güvenmiyor musun diyor. Güven değil aramızda gizli bir şey olmasını istemiyorum dedim. Konuşunca eline ne geçicek dedi. Hiç görüşmedim sadce telefonda konuştuk dedi. Madem öyle ver dedim vermedi numarasını. Hatta manyağın biri buna dadanmıştı. Bana attığı mesajları gösteriyordu. Ben de en son ki başka birinden gelen mesajı bana ekran görüntüsü gönderince dayanamadım. Bağırdım çağırdım o kadar öfkelendim ki bir çok küfür ettim. En son ne halin varsa gör diye yazdım. Beni rahat bırak dedi. Geçmişte ciddi bir ilişki yaşamadığını söyledi. Bir çok yemin etti. Güvenmek istiyorum. Onu seviyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Ailelerimiz tanışacak.

Güncellemeler
+1 yıl
Kız arkadaşım eski görüştüğü kişinin numarasını neden vermek istemiyor
Kız arkadaşım yani evleneceğim eski görüştüğü kişinin numarasını neden vermek istemez?