3 aya yaklaşık sevgiliyiz 1 aydır felan çalışmaya başladı bi yerde akşam 5 gece 2 gibi iştem çıkıyor. Ben onu bazen işe bırakıyorum sonra biraz dolaşıyorum felan ama bana eve geçip geçmediğimi sormuyor ilgisi mi azaldı siz olsanız mutlaka sorar mıydınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pek umursamıyor başka bişey var ya da sorduğu birileri çünkü seven değer veren yazar da ararda
bunu ona sormalı mıyım sence
Sor ara ya da yüz yüze iken son durumu açık belirt, ama araması laızm değer veren merak eder en azından içinde kalmasın tabiki ara
nasıl sorayım bilmiyorum çok üstüne gidip bunaltmak istemiyorum öyle algılanır mı
Önce normal konuş nasıl günün geçti gibisinden sonra senin için ben ne ifade ediyorum senden duymak güzel gelir, peki pek beni özlüyorum değer veriyorum gün sonunda neden arayıp yazmıyorsun, merak etmiyorsun beni neden olduğunu merak ediyorum senden duymak istiyorum Bi sorun mu var ilgisizlik anları olduğunu hissettim senin yorumun ne gibi açık açık zor durumu aklındakileri
Ben yalandan da olsa arkadaşlarıma bile sorarım dsf
umrunda değil miyim yani
değilsin :/
neden sormadığını sormalı mıyım?
Sorma bence
ne yapmalıyım sence son bi kaç seferdir böyle normalde soruyordu
takmıyor dıyelım bu cepte görme havası yanı ele alma havası 3 altın kuralı uygula köpek et benden sana tavsıye knk
ne yapmalıyım yani?
onu bunu sormalı mıyım?
hayır 3 altın kuralı uygularken caktırmayacaksın sen olacaksın o farkedecek o kendısı farkettı mı köpek olmaya baslar ama sen bellı ettıkce olmaz
işte napmam gerek onu soruyorum
3 altın kuralı uygula dıyorum o dıyor neyapayım
3 altın kural ne?
Seni artık umursamıyor maalesef
bunu ona sormalı mıyımb
Yok asla sorma. Takma ona yazma. Yazarsa okuma geç oku. Ve iyi geceler deyip git azda o delirsin
bazıları sor diyor açık açık
ve sanki böyle yaparsam daha da çok gidicek gibi
Seni umursamayan birine niye umursamıyorsun diyemi soracaksın? Mantıklımi sence?
Kişiden kisiye değişir ben olsam merak edip sorarim
normalde soruyordu da son bi kaç defadır sormadı bilmiyorum bunu ona sormalı mıyım sence
Sorma ozm yorgundur belki ilerleyen zmanlarda sorarsin simdilik alttan al derim
ama umrunda olsam sorar ya
Belki sorunları vardir sna soylemiyor olabilir
ya işi çok yoğun bi iş eline telefonu aldığında anca arayabiliyor beni o an soruyor
Bak işi yoğun diyorsun bakalim izin gününde sna zman ayirirsa tm dir seviyor demekki
full benimle izin günlerinde hatta işi 5 te başlıyor bazen sabahtan buluşuyoruz o saate kadar görüşüyoruz
Dha ne olsun zman ayiriyor sna da sen ne istiyorsun nasıl birsey iatiyorsun ondan onu öğrenmek istiyorum
ben biraz fazla ben merkezli olsun istiyorum biliyorum bu çok bencilce bir istek ama bilmiyorum ya
Bencilce degil bence kaç yilik iliski bu
3 aya yakın bi ilişki
ve şey sormak istiyorum bi erkek 3 aylık bi ilişkide aşık mıdır bunu nasıl anlarım ya da bu kısa bi zaman mı aşık olması için
Ask 1 dakkada olacak birsey 3 ay baya uzun ask icin asik olan adam seni arardi vardin mı diye her an seni düşünür belki hoşlanti veya sevgidir
hmm öyle sanırım peki öyle olması için neler yapabilirim
Ask cok güzel bir okdar tehkikeli birseydir bilgin olsun bir anda meydana gelir senin birsey yapmana gerek yok bence
aşk iyidir hoştur da genelde iyi bitmez bu yüzden sevgi duyması daha önemli sanki
Sevgi saygi daha onemli dediğin gibi nasıl tanistiniz pekiii
özele geçelim mi sormak istediğim başka şeylerde var
Tm gizliden cikiyorum 1 dakkaligina
tamamdır mesaj attım
Umursamıyor..
aradığı zaman soruyor onun dışında baya yoğun çalışıyor