Eski sevgilim arayıp rahatsız ediyor. Kendimi eski sevgilimden nasıl soğutabilirim?

Merhabalar herkese,

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..

Bundan 3 sene öncesi benimle çıkmak isteyen bir erkek vardı..

Ben de birkaç kere görüştüm 2 hafta mı ne sürdü, sevdiğimi sanmıştım ama yanılmışım, sonra bana uymadığını fark ettim ve ayrıldım ondan..

Şimdiyse 2 senedir mükemmel giden bir ilişkim var..

Sevgilim geçen hafta tatile gitti ailesyle 3 haftalığına yani 2 haftası kaldı..

Eski sevgilim numaramı bulmuş beni rahatsız etmeye başladı,

aklımı çelmeye çalışıyor.. Sen beni unutmak için onunla çıkıyorsun aslında onu sevmiyorsun beni seviyorsun felan diye saçmalıyor..

Sonra gecenin köründe sarhoş bi halde camımın önüne geldi ağladı..

Çocuk 3 sene geçmesine ragmen bana aşık, ama benim ayrılmamın zaten bir sebebi vardı ve bir daha asla olmayacağını biliyorum. Üstelik şimdiki sevgilimle o kadar mutluyum ki asla eski sevgilime acıdığımdan bozamam ilişkimi..

O gün eski sevgilimi öyle gördüğümde ertesi gün buluşmayı kabul ettim ve ona aslında BENİ RAHATSIZ ETME BİDAHA ASLA OLMAYACAK DEMEYE GİTMİŞTİM! Beni görünce eskileri anlattı hatırlıyor musun şöyleydi böyleydi diyerekten bi türlü konuyu açamadım.. 1 haftadır hergün beni arıyor soruyor felan filan..

Ben kimsenin canını yakmak istemiyorum, üzmek istemiyorum..

Eski sevgilime uygun bir dilde anlatmam lazım bunu ama yüz yüze konuşamam çünki çok sınırlı birisi bağrıp çağırıyor beni konuşturmaz bile.. Telefonda desem aynı şekilde bağrıp kesip aralıcak.. Sizce e-mail yollasam olur mu? Arkadaşlar ondan kendimi nasıl soğutucam..

Zaten yüz verdiğim felan yok arayınca da kızıyorum noldu niye aradın bişey mi vardı felan diye tersliyorum.. Yine de ümit vermişim gibi hissediyorum..

Canını yakmadan medeni bi şekilde uygun bi dilde ona nasıl derim beni bir daha rahatsız etmesin ve artık aklından beni silsin diye?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Eski sevgilim arayıp rahatsız ediyor. Kendimi eski sevgilimden nasıl soğutabilirim?