1.85 ve üstü uzun
1.80 -1.84 orta
1.75-1.79 kısa
1.74 ve altı cüce
Erkekte boy değeri böyledir bence sizce kaç ideal erkek boyu. Bu arada 1.80 altı erkekler lütfen bizden umudu kesin.
1.85 ve üstü uzun
1.80 -1.84 orta
1.75-1.79 kısa
1.74 ve altı cüce
Erkekte boy değeri böyledir bence sizce kaç ideal erkek boyu. Bu arada 1.80 altı erkekler lütfen bizden umudu kesin.
kısa olduğum için yazmıyorum bu yorumu ancak boya çok takan kadınlar genel de maksimim 1.65 oluyor da sizin boyunuz kaçtı ona göre sıralama yapalım : D
1.70 1.80 kızlar kısa erkekleri seviyor mu sanıyorsun :D tüm kadınlar uzun seviyor kısası da uzunu da
1.80 orta zaten ona kısa demiyoruz ama 1.70 1.75 erkek kısadır ve her kız kısa diyebilir ve red edebilir normal bu
Cevap
13Cevap
Ay popom bulmusta bunuyor. Sana zaten anca nefes darligi olan tipler denk gelir 😂😂
Boyun kaç 1.80 altı mısın sen de 😂😂😂
Ayakkani numara 47
Boyu sen hesapla
Cüce sınıfına girmeye bile boyum yetmiyor sanırım. Boyum 160 ben neyim
Hollandaya yerleşirsen o konuda muradına kavuşursun
Benim boyum 1.88 kg 82 biraz fazlam var sanki
Kanka senin hayalin 2.2 ama sahip olduğun 1.75 ya da 1.80 hayaldekine değil ele alınabilire bakacan kanka 😋😋
Erkeği bilmem de ideal kadın boyu 1.70 civarıdır kesinlikle
1.77 üstü olmalı bence erkekler. Merhaba rahatsız ediyorum seni bana yardımcı olabilir misin 24 yaşındayım karşı cins olarak beni yorumlar mısın profil fotoğrafıma bakıp eleştiriye açığım. :)
Ohoo senin demelenle olsaydı o islerr 😅
Anliyorum bacim sana uzun lazim
Peki penıs boyu ne olmalı sence 😂😂
15 cm+ olmalı
Imm 18 kalın görmek iştermisin 😀😀
15 cm'i anca alıyorsunuz sonrası kimseye lazım değil 1.50-1.60lara 10 cm ideal boş konuşma velet
1.80-185 arası en iyisidir
Boyun kac?
Ne alaka benim boyum
1.50 falansındır kesin cevap veremediğine göre. Bi de utanmadan 1.75 erkeklere laf atıyorsun ger. zekalı sjdkdjdkssks
Ben 1.77 halimle bir şey demiyorum ne yapsınlaraq topuklu mu giysinler?
Ya sem saki onlarla sevgili olacaksın. Kısayız ya da uzunuz onlari istemiyoruz iştr doğamız gereği hep uzun erkekleri seçiyoruz
Ben benden kısa olmasın yeter kafasındayım.
Sen uzun olduğun için öyle diyorsun zaten senin istediğin de en az 180 e denk. Neyse sonuç olarak hiçbirimiz kısa erkekleri istemiyoruz onların elenmesi gerek ne yapalım dünya zalim
Elenmesi gerek derken? Şahsen karşımdaki senin gibi 150yse kısa bir çocuğumun olmasını istemezdim. Boy 183, girsin sana ve çifte standartlarına boy boy ;)
22 iyi bence
Senin boy 1.85 mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?