Bir ilişkide şunlar varsa?

Genel olarak kendi hatalarımın farkına vardığım zaman özür dilemekten çekinmem, peşinden gitmekten aramaktan çekinmem. Bir şey isterken her zaman rica ederim ondan emir kipiyle asla konuşmam. Onunla konuşurken sen bana bunu yaptın şunu yaptın diye suçlayıcı konuşmam ki asla da anlamaz zaten ses tonum nazik şekilde konuşurum. Bu şekilde kendime baktığım zaman kendini bilen nasıl davranılması gerektiğini insana insan gibi değer veririm. Fakat erkek arkadaşım benim en ufak modum düşük olsa moralim bozuk olsa bile ya trip denilen durum olsa sinirleniyor anlayıp dinlemeden karşı çıkıyor kalp kırıyor fazlasıyla ilk adımı atsam da yumuşamıyor daha sonra bende kendimi geri çektiğim zaman sen zaten böylesin şöylesin diyor boyut biraz hakarete doğru gidiyor yine de sabrımı koruyup sesimi asla yükseltmem sessiz kalirim ama bu sefer de konuşmuyorsun diyip sinirleniyor gözümden iki damla yaş düşse niye ağlıyorsun diyip bağırıyor sen niye bana anlayış göstermiyorsun biraz anlayışlı bir insan olsana diyor her şeyin farkındayım psikolojık bir şiddet görüyorum sakin bir şekilde nasıl hareket edebilirim mantıklı şekilde nasıl hareket edebilirim önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyor iyi günler diliyorum tüm KizlarSoruyor kullanıcılarına...

Bir ilişkide şunlar varsa?