Seven bir insan, daha çok sabırsız bir insana mı dönüşür yoksa daha sabırlı bir hale mi gelir?
Sevince, sabırlı biri mi oluyorsunuz sevdiğinize kavuşmak için yoksa sabırsız biri mi?
Ne düşünüyorsunuz? 👇

Seven bir insan, daha çok sabırsız bir insana mı dönüşür yoksa daha sabırlı bir hale mi gelir?
Sevince, sabırlı biri mi oluyorsunuz sevdiğinize kavuşmak için yoksa sabırsız biri mi?
Ne düşünüyorsunuz? 👇

Seven insan sabırlı davranır. Kırmaktan korkar. Sürekli bir şeyler için baskı yaratmaz. Karşı tarafın neler düşündüğünü hissettiğini anlamaya çalışır. Seven insan yerine göre delirir taş üstünde taş da koymaz ama bunu sevdiği insana zarar verecek şekilde yapmamalı. Keyifli günler..
Güzel bir yorum oldu bu. Ben teşekkür ederim. Keyifli günler...😄
Teşekkür ederim :D
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Sabırsızlık ne kadar büyükse sabır o denli büyük olur. Dolayısıyla sabır ve sabırsızlık esasen ayrılmaz bi ikilidir. Delice sabırsız, icabettiği gibi sabırlı olurum kendi adıma. Herkes bana bakıp sabrımı tebrik eder. Ne denli sabırsız olduğumu bi tek ben ve Yaradan bilir.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Özlem konusunda aşırı sabırsız , diğer her türlü konuda sabırlı
Çok doğru...
Teşekkürler ♥️
Rica ederiiim. 🌸
Seven insan sabırlı olmaz, istese de olamaz... sabır duygusu yok olur, bir anca kavuşmak ister. Tabi bu sabırsızlık özlemden geliyor...
Onun dışındaki konularda sabırlı olması gerekir. Her şeyin bir zamanı vardır neticede. O zamanı bekleyebilmesi gerekir... 🙄
Cevap
19Cevap
Bazı konularda sabırlı, bir çok konuda sabırsız olur :)
Ahahah doğru bir nokta aslında. 😂
Yakaladım o ince çizgiyi 😅 shsjs
Sabırlı olur ben hep sabrettim aylardır hep sıkılmadan bıkmadan.
Sabırlı olur.
Dünya'nın en zor işi sabretmek , mutlulukta sabırdan geçer. sabretmek beklemektir, beklemekse yaşamak. sabredememek ise sadece intihar etmektir. bile bile ölüme gitmektir. demek istediğim insan bazen sevdiğine çok sabırsız da olabiliyor bazen çok sabırlıda.
Çok güzel açıkladın...👌
Seven insan bazı konularda sabırsız olabilir ama genel manada sabırlı olması gerekir. Özellikle hemen bir kavgada bitti gitti yapmamalıdır. Her zorluğa göğüs gerilmeyecekse, "sevginin gücü" dediğimiz şey sadece film isminden ibaret olur
Ben severken zorluklara karşı sabırlı ama özlemeye karşı sabırsız olurum hatta öyle ki bazen görüşemediğim için kendime ve sevgilime bile kızabilirim çünkü bir yerden sonra özlemek acı verici oluyor. 🌸
Özlemek... Çok aşırı doğru ya. 🙃
Özlerken sabırsız olur, her an görmek, sesini duymak ister ama bu özlemin içinde bir taraftan sabır da vardır. Bilir sabrın sonundaki vuslatı, özlemin son bulacağını...
Kesinlikle...
Sabırlı olmak gerekiyor. Çünkü sabırsız davranmak olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Sevınce sabırlı ya da sabırsız olmamızı gerektırecek durum ne ki?
Yani her durumu düşünebiliriz bunun için. Ben detayda kavuşmak konusunda ele aldım mesela.
Kavuşmak uzun mesafe sanırım , oyle bır tecrübem yok hiç yenı mezun.
Sabırlı olmam gereken tek konu evlılık ıcın tanıma surecı olur herhalde. Baska bir şey gelmedi aklıma.
Ben sabırsızım.. İki saat yazmayınca gün döndü sanıyorum..
Hayatin genelinde oldukca sabirli biriyim ancak bazi konularda sabirsiz olabiliyorum. Iliskileri ise sabrin guzellestirdigine inananlardanim. Ozleme karsi bile...
Kavuşmak için sabırsız, anlayış noktasında sabırlı olur bence. Bilmiyorum yaa sevince bu yorumumu guncellerim😀
sabretmeyi bilmek gerekir belki günlerce belki aylarca belki yıllarca
Sabırsız olur bir an önce kavuşmak ister. Çok biliyorum yaa😏
Seven insan sevdiğini diğerlerinden ayrı tutar. Ona karşı daha sabırlı olur.
Sabrı sınanan oluyor seven hep
Sabırsız olur. Seven insan sabredemez hasrete zor dayanır ne sabrı ya atmasın kimse palavra.
Seven insan sabırsız olur bir an önce yan yana olmak ister
Ben çok sabırsızım ama erkekler sabırlı oluyor genelde
Sabırlı olur yıllarca sabreder bekler sevdiğini
Sabırsız olur, hep bi kavuşma isteği vardır
Bu durum değişkenlik gösterir diye düşünüyorum ben
Sabırsız ama sabırlı biri oluyorum
İnsan genel olarak sabırli olmalı
Seven insan sabreder
Tahammülü kişinin ederi belirler.
sabirlidir bekler seven insan sevmeyen zaten gider baskasini bulur sen bana inan
sabırlı olmak gerekir
Sabırlı olur tabii ki
Sabırsız
Sabırlı
Konuya göre değişir ama genelde sabırsız olur
Sabırlı olur
Sabırsız
Kesinlikle sabırlı olur
Sabir
Sabırlı olur
Sabırlı olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?