Arkadaşlar sizce Hintli bir erkekle evlenilirmi?

1 ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUMADAN YORUM YAPMAYINIZ LÜTFEN YAZDIKLARIMİN HEPSİNİ OKUYUN YARDIMA İHTİYACIM VAR! ben Instagramdan bir gruba katıldım aslında onlar beni kendi gruplarına aldılar sonra bende mesaj yazdım falan baktım kimse cevap vermiyor bir kişi cevap verdi falan tanıştık sonra bana özelden mesaj attı Instagramdan arkadaşlar kendisi bu arada Hindistanda yaşıyor erkek bu arada Hindu kendisi neyse sonra bana özelden mesaj attı ingilizce olarak merhaba dedi bende merhaba dedim ve tekrar tanıştık arkadaşlar bana direkt dediki doğum günün ne zaman ben söyledim 2 gün sonra bana dedi bu harika bana kendi fotoğrafını göderirmisin edit yapmak istiyorum ben dedim tanımadığım insanlara fotoğrafımı atmam oda dediki tamam özür dilerim dedi sonra konuştuk biraz gayet iyi gidiyordu sonra çok sıkı arkadaş olduk benden fotoğraf istedi bende tekrar dedim tehlikeli olabilirsin sonuçta seni tanımıyorum bana gülme emojisi gönderdi sonra dedi hayır ben dedimki söz ver kimseye göstermeyeceğim söz dedi ve gönderdi sonra bende istedim oda bana attı sonra arkadaşlar biz böyle konuşmaya devam ettik son bir kaç gün bana olan duyguları değişti. ve sanki arkadaş değilde sanki ben onun bir kız arkadaşıyım gibi konuşuyordu böyle reels videoları falan atıyordu benimle en sonunda bana dediki günüm seninle konuşmaktan geçmiyor gördüğümde kalbimi mutlu eden tek kişi sensin bende gülümseme emojisi attım.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sonra ertesi gün arkadaşlar tekrar konuştuk böyle saat 21.30 falandı çok geç vakitte kadar konuştuk böyle kalp çok fazla bırakıyordu mesajlarıma ve reels videoları falan atıyordu ensonunda bana dediki birini beğeniyor musun ben çok şaşırdım sonra dedimki hayır ama belki sen olabilirsin oda bana aynı şekilde böyle dedi çünkü bende sordum aslında arkadaşlar bilmiyorum ama onu çok seviyorum Galiba çünkü son birkaç gündür onu çok fazla düşünüyorum bana yazdığı mesajları açıp tekrar okuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Onun bana yazması için akşamı bekliyorum çünkü genelde akşam mesaj atar sonra o gün geç vakitte kadar konuştuk bana dediki bir gün düşündüm hayatım boyunca seni istediğimi ama beynim buna izin vermedi çünkü küçüksün ve uzak mesafelisin sonra bana dediki seni mutlu etmek istiyorum son 4 gündür kalbim sürekli senin ismini söylüyor sana aşık oldum benimle evlenir misin dedi arkadaşlar ben şok oldum o an ben bir şey diyemedim sadece dedimki bir kişi nasıl son 4günde aşık olabilirki anlam veremiyorum
Arkadaşlar sizce Hintli bir erkekle evlenilirmi?