Takıntılı size aşık biri sizinle tanışmak konusmak için sizi takip etse ne yaparsın?

3 Ağustos 2022
Takıntılı size aşık biri sizinle tanışmak konusmak için sizi takip etse ne yaparsın?

3 Ağustos 2022
Böyle biriyle 3 sene uğraştım polise kadar gittim dayak attırdım yine işe yaramadı en sonunda konuştuk hemde 5 6 ay insan olmadığını bir kez daha gördüm ayrıldık ama yine bırakmadı hemde başkasıyla nişanlanmasına rağmen tehdit ettim rahatsız edersen nişanlına herşeyi anlatırım diye sonra biraz rahat bıraktı ara ara yine göz hapsine tutuyor
Allah kurtarsin
Aminn
Selamlar,
Maalesef zamanında bununda kralını yaşadık. Hani günümüzde hep erkekler takınlıtılı aşık gibi görünüyor ya. Emin olun kadınlarından bu konuda gerçek anlamda ruh hastaları var. Bana aylarca etmediğini bırakmadı. Zorla güzellik olacağını, zorla elinde tutacağını zannetti. İntihar etmekle tehdit etti. En sonunda kanuna başvuracağımı söyleyince ailesi zorla engel oldu kendisine. Takıntılı bir hasta ile uğraşmak gerçektende çok zor.
Geçmiş olsun..
Tecrübe ettim zamanında. Takıntısı olan kişi zor çünkü hayatı karşısındakine de zindan ediyor. Ben keyifci adamım ama takıntısı hayatı hem kendine hem bana zindan etmişti. O tarz insan kontrolü ele almak ve tek olmak istiyor. Arkadaş, aile vs hiç bir şeyi gözü görmüyor. Halbuki benim için o yokken ailem ve arkadaşlarım vardı. Kıskançlığın, sahiplenmenin de bir adabı var. Zor bir durum kimse yaşamasın.
Geçmiş olsun..
Sağolasın abla baya eskidendi :)
Aman eskide kaldın eskiler..
İşte böyle sorulara cevap olarak var sadece başka özelliği yok 😄
👍
Yapacak bir şey yok kendi halinde takılır bi zarar vermeye kalkışırsa gereğini de yaparım bu saatten sonra beni tutan bir şey yok.
Cevap
36Cevap
Eğer ısrar ediyorsa bana bir kötülüğü yoksa gerçekten iyi bir insansa ben bir şans veririm.
Ses tonunu yükseltir konuşma şeklimi sertleştirirdim
Bana kimse aşık olmadığı için daha önce hep isterdim. böyle sürekli mesaj atan peşimi bırakmayan takıntılı aşık
Şu an onu yaşıyorum maalesef. Ailem dışında kimsenin bilmediği adresimi bulup bana hediye göndermiş. Başka bir ülkede kendisi, yani takip ederek bulmuş olamaz.. Aileme hiçbir şey söylemedim endişelenmesinler diye, işler sarpa sararsa polise gideceğim🥺
Geçmiş olsun knk
Basıma oyle bır takıntılı geldı ayrıldı barıstı geş gıtlerı vardı bana karsı takıntılı bırıydı gıdıcegımı anladıgı zaman tehdıt etmeye vb baska yollara basvuruyodu soguttum kendımden vazgecırdım bır sekılde gerı yazdı aylarca tabı umdugu kısıyı bulamadı karsısında ve bırdaha yazmadı. soguk ve mesafelı davranınca takıntıları az da olsa gıdıyo
Şikayet ederim ki yapmışlığım vardır. Böyle insanları uyararak uzaklaştırmak mümkün olmuyor. Çok saçma bir davranış ya ergen davranışı bana göre, istemiyorumun anlamı istemiyorumdur. Ben hariç şu universe üzerinde 41 milyon kadın var git başka biri ile ol. 🤦
Birkaç kez yaşadım bu durumu.. Hareketlerimle ve tavırlarımla bir şekilde kendimden uzaklaştırmayı tercih ettim..
Takıntılı aşık değilde takıntılı sapık diyorum. O kişiden kurtulmak için yaşadığım yeri degisirim.
Çok geçmiş olsun patron
Ben pek takılmadığım için herhangi bir sorun olmaz.
Umrumda olmaz çok zorlarsa konusurum. Baktım olmuyor çirkinleşirim
Dızlarsın...
En korktuğum insan tipidir kadın veya erkek hiç farketmez kişi nerde duracağını nerde bırakacağını bilmesi gerekiyor insanın önce kendisine saygısı olmasi lazım zorla kinseye kendinizi kabullendiremezsinizki zor bir durum gerçekten evler den ırak olsun
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Bana genelde akıllı olanlar denk geliyor. Sanmam öyle birine denk geleceğimi. Hadi oldu diyelim, oturur adam gibi konuşurum, zararlı bir şey olduğunu anlatır, onu iyileştiririm 😅
Kimseyi takıntı yapmadım. Sadece çok, tüm gücümle sevdim. Ve olmadı. Bundan sonra hayatıma girecek insan kimse yazık olacak, çünkü kimseyi bir daha aynı şekilde sevmeyeceğim.
Vardı zaten çok güzel bişey ama evini basıyo hep yanında oluyo yalnız kalmıyosun ne istersen yaptırabilirsin kimine göre güzel bişey kimine kötü benim için çok haz verici bir durumdu zamanında ✌🏻
Bundan kesinlikle ailemin haberi olur. Başıma ne geleceği belli mi olur öyle durumda? Allah korusun. Olabildiğince kendimi o insandan uzak tutmaya çalışırdım.
zaten var bi senedir üstelik ikincisi de eklendi bir di iki oldular sinirlerim alt üst gerçekten de..!
Bu konuda bir şey diyemem bende takıntılı bir insanım. Bir sorun varsa biran önce çözüme kavuşturmak isterim.
Korkarım ben öyle durumlardan ilk konuşurum anlamıyorsa aileme anlatırım yok yine mi olmuyor polise giderim
Saygı duyar benden olmayacağını bir şekilde kabul etmesinin yollarını gösterirdim
Eğer ona karşı bir hoşlantı duymuyorsam geri çeviririm, kendimden uzak tutarım.
Amcama doğal olarak tüm emniyet teşkilatına haber salarım. Beni rahatsız etmek kolay değil
Vardı çok zordu onunla uğraşmak ona laf anlatmak geçti gitti şükür
sıkar boğar yorar. gerek yok o sularda yüzmeye
takip etmesine izin vermez orada konuşurdum onunla
Uyarırım baktım gördüm durmuyor şikayetci olurum hakkında.
direkt polise giderim bi ton derdim var onun takıntısıyla mı uğraşcam
Sevgilim var diyip, nazikçe kapıyı gösteririm.
Yok öyle takıntılı aşığım, olsa da pek takmam herhalde
valla bende öncesinde birşeyler yaşadıysam ve takıntı yaptıysa çok huzursuz olurum orası kesin
Yakışıklı zengin ve bedboysa watpede roman yazarım
Yaptığının çok yanlış olduğunu ve beni korkuttuğunu söylerim.
Etsin bir süre vakit geçirir sonra kötü yönlerimi gösterdiğimde kaçar gider
Polise şikayet edip uzaklaştırma aldırırım. Ne yapalım başka?
Pek takmam.. :))
kimseyi takmma bırakırım ama neye takıntılı oldugu önemli
Uzak durmaya çalışırım sonuçta ben istemiyorum kötülük yapacağını bilemem...
şu an var olmayacağını söylüyorum hala olabileceğine inanıyor ona başarılar 😁
Döverim.
kırarım kafasını
çok canımı sıkarsa savcılıkta alırım soluğu
Savcılığa giderim 😄
olmuştu öyle birisi çok bunaltıyordu engelledim
Vardı zaten her sekidle defettim
psikopatları severim :) :) :)
Rahatsız olurum
Belki doverim
Korkarım ve hukuki yollara başvururum
Öyle bir takıntılı zavalli vardi peşimde