Sevgilimle aynı yerde çalışyoruz ve benimle konuşmuyor bende onunla hiç konuşmuyorum 2 3 gündür hep ben arıyorum soruyorum sıkıldım artık onun bi şeyler yapması için ne yapmalıyım ayrıl diyorum oda diyor sen istiyorsun Ben değil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
içine kapanık birisi değil bilinçli yapıyor ise ayrılmalısın.
Şeytan gibi içine niye kapanık biri olsun
Nerden bileyim arkadaşım niye içine kapanık olsun seninle konuşmaması buysa diye dedim o zaman sevmiyor seni
Aynı fikirdeyim umursama
Bi tane asistan var herkese iş veriyor ama o kızın sevgilisi var oda benimkiyle konuşuyor çok sınır oluyorum bun katlanamıyorum bu çocuğun bu hareketlerine ordaki çalışanlar da diyor seni kıskandırmak için yapıyor
Yani kendinizi bu kadar basitleştirmeyin ne olmuş yani sana eleni sallasan 50 si ona 15 i bakar hiç dert etme giden gitmiştir kıskançlık çare degil zarar dır...
Sogutu zaten kendinden köpek olsun diye Ne yapıyım sence abi yardımcı olsana ya
Artık onu takımıyım ama o kendi beni arasın mesaj atsın ne bileyim umursasin yani
Kafanı başkalarıyla dağıt düşünme kafa dağıtayım derken o insanada zarar verme elbette onu bir kere sil temiz bir nefes al özgürsün artık unutma
Ya bitsin istemiyorum daha yeni bu gün 5. Ayımıza girdik ve kendine çeki düzen versin ilişkisini önemsesin benmi ona hel kendimi hatırlatacam ilişkisini hatırlatacam
Ya bitsin istemiyorum daha yeni bu gün 5. Ayımıza girdik ve kendine çeki düzen versin ilişkisini önemsesin benmi ona hep kendimi hatırlatacam ilişkisini hatırlatacam
5 ay mı oda ne abi yapma gözünü seveyim daha başlangıç bu en az 1 sene ilgi göstermesi gerekir beklentiler farklı olan farklı bence fazla üstünde durma
Kendimi geri mi cekiyim napiyim
Onda ilgi diye bi şey yok Ben mal gibi hep ariyorum mesaj atıyorum ondan havalarda ama havası sonsun istiyorum
İşte bak biz olsak kız bize yazsada sohbet etsek diye kafamızda bin türlü sorular... Başkasıda burnundan kıl aldırmıyor... Adaletin nerde DÜNYAAAAAA.. biraz bencede geri çek kendini.
O seni aramaya başlasın.
Bu gün çıkışta benim tanıdığım aşçı ablanın yanında çalışıyor çikita antalya beraber oturursak oda gelir nasıl davranıyim sence
Biraz uzak olmaya çalış belki seni cepte sanıyordur. Ağırlığın olsun.. hiç gidipte oturma görünmeyede çalışma onun için gittiğini düşüne bilir
Şöyle dusunuyorum o gelecek ya onunla ayni yerde degil ben baska yere gecerim oda oldugu yerde olur hic yuzune bakmiycam sabah yanima geldi dedi gunaydin neden hic konusmuyorsun falan Bende yüzüne bakmadım cevapta vermedim hiç konuşmadım o hep bana baktı
Bak ben olsam yapmam bunu iyi sen derim devam ederim mesaj yazmam o yazsın cevap veririm hani madem bu kadar sıkıntılı arkadaş bir erkek olarak gerekeni yapsın o zaman
Zaten yazmıyorum 2 3 gündür konuşmuyorum kaç gündür başka yerde calisyor bi' otelde çalışyoruz bu arada bu gün de benim kaldığım yerde calisyor konuşmuyorum ya önünden falan geçince bakmıyorum falan ya heralde ondan kalmış
O zaman onun artık harekete geçmesini bekle :-)
Aynen umursamamaya devam edecem bakalım bugün yazacak mi
Aynen böyle devam sonucu yazarsın yine
Tamam tesekur ederim yorumun için
Rica ederim
selam abi O boş insan benim yaptığımı yapıyor abi ben yazmıyorum oda yazmiyor benden bekliyor galiba
Sakın yazma bak
Yerini bilmeliki kıymatini bilsin.
Zaten yazmıyorum bu günde bi kere laf atmaya çalıştı ama hiç pas vermedim
Ama gala o kizla konuşuyor bu gün de çok sinirlendim
Sende başka erkek arkadaşınla konuş sesli ve bol gülmeli 😈😈😈😈
Telefonda onun duyacagı şekide isminide söyle
Evet bu gün bende bi erkek arkadasimla konuşurum oda kıpkırmızı oldu sinirden sonra beddua mi etti ne ben yere düştüm o yanındaki erkekte arkadan beni tutmasaydı kafamı yere vuruyordum iyi ki o anı görmemiş kendimi rezil hissederdim vala
Ha ha haaaaaa
Bu gün böyle bi şey yaşadım
Komedi filmi çekseydiniz gişe rekorları kırardınız yeminle komik şey...
Sağlık olsun
Cumartesi mesaiyım var oda mutfağa illa gelir bende yemekhanede oturacam acaba yanıma gelir mi
Acabalarla yaşama
Ya ben aslında onu görmekte istemiyorum ama napiyim yanımdan falan geciyor ya ben kafamı ceviyorum 5 dk geçiyor yine geçiyor bide bana bakıyor ici yanıyor bence konuşmuyorum diye
Bırak parçalasınsın kansız...
Baktığına göre oluyordur demi
O patlıyor şu anda içi içini yiyor sana gelmesini bekle... Ki kesin gelecek... Az sabır...
İnşallah öyledir o durban kıskanmak nedir bundan sonra görür hiç ne Ariycam nede mesaj atacam bende yazmiycam ilişkim yokmuş gibi davranacam
Bana yazdıgın kadar kendinden emin ol istedigini elde edersin...
İnan şu an senle konuşmasaydım fikir almasaydım dün yazardım arardım mal gibi yine cepte olurdum ama umursaamıyorum ister arasın ister aramasın bende soğur unuturum onu olur biter
Başka söze gerek yok bana anca NOKTA koymak kaldı 🍀🍀🍀🍀
Tamam saol bilgi için kendine iyi bak
Sende.
Umursama sende onu
Bu gun yanima geldi dedi günaydın neden konuşmuyorsun bende yüzüne bakmadım ve cevap vermedim