Bu aralar çok takmıyor gibi neden kendimi kullanılmış gibi hissediyorum?

Zaten 1 ay önce tanıştık. Aslında o zamanlarda sürekli bütün gün mesajlaşma falan olmuyordu çünkü kampta yoğundu, şimdi tekrar şampiyonaya gitti milli takımda son zamanlarda da hep yoğunum dedi neden yazmıyorsun diye sorduğumda falan. Biliyorum kamp maç ama hani istese yazar o kadar vakti vardır. Birde biz cinse**ik o konulari da konuşmuştuk bu yüzden kullanılmış olmaktan korkuyorum aslında. Bunları konuşmadan önce güven sorunundan dolayı falan zaten ona hep buluşalım ama falan dedim tamam söz verdi. Hatta bir ara yine kamptayken kusura bakma yoğundum yazamadım diye yazmıştı birden kendi. Çok garip bazen umursuyor gibi bu aralar böyle. Ama şimdi hiç umursamıyor gibi bilmiyorum acaba gerçekten yoğun olduğu için mi yoksa kullandı başkalarıyla mi konuşuyor? Zaten snapten konuşuyoruz snape eskiden girerdi daha çok bu aralar aslında oraya da girmiyor çok aktif olmuyor ama yine de üzülüp kafamda kuruyorum instaya story atıyor maçla alakalı. Bir yandan da 1 aydır ara ara konuşuyoruz yoğun diye diyorum kampta diye yazmak da istemiyor olabilir şu an, sevgili tam tam flört de olmadık çünkü. Ama ben bu şekilde üzülüyorum çok kullanılmış olmaktan korkuyorum. En son tebrikler falan yazdım maç için açmadı mesajı 1 gündür falan snap zaten bilmiyorum. Ne yapayım yazmayıp onun yazmasını mi bekliyim ki yazar mı. Ya da üstüne düşünce benden soğudu mu? Ya da cidden açık açık sorsam mı böyle davranacaksan falan hiç konuşmayalım tarzında bir daha?

Bu aralar çok takmıyor gibi neden kendimi kullanılmış gibi hissediyorum?