Zaten 1 ay önce tanıştık. Aslında o zamanlarda sürekli bütün gün mesajlaşma falan olmadı çünkü kampta yoğundu şimdi tekrar Şampiyonaya gitti milli takımla son zamanlarda hep yoğunum dedi neden yazmıyorsun diye sorduğumda falan. Biliyorum kamp maç ama hani istese yazar o kadar vakti vardır. Birde biz cinse**ik o konulari da konuşmuştuk bu yüzden kullanılmış olmaktan korkuyorum aslında. Bunları konuşmadan önce güven sorunundan dolayı falan zaten ona hep buluşalım ama falan dedik tamam söz verdi. Hatta bir ara yine kamptayken kusura bakma yoğundum yazamadım diye yazmıştı birden. Ama şimdi hiç umursamıyor gibi bilmiyorum acaba gerçekten yoğun olduğu için mi yoksa kullandı başkalarıyla mi konuşuyor? Zaten snapten konuşuyoruz snape eskiden girerdi daha çok bu aralar aslında oraya da girmiyor çok aktif olmuyor ama yine de üzülüp kafamda kuruyorum instaya storu atıyor maçla alakalı. Bir yandan da 1 aydır ara ara konuşuyoruz yoğun diye diyorum kampta diye yazmak da istemiyor şu an olabilir sevgili tam tam flört de olmadık. Ama ben bu şekilde üzülüyorum çok kullanılmış olmaktan korkuyorum. En son tebrikler falan yazdım maç için açmadı mesajı 1 gündür falan snap zaten bilmiyorum. Ne yapayım yazmayıp onun yazmasını mi bekliyim ki yazar mı. Ya da üstüne düşünce benden soğudu mu? Ya da cidden açık açık sorsam mı böyle davranacaksan falan hiç konuşmayalım tarzında bir daha?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kosma pesinden soguyor senden belli. Ilgisi yok sende uzak dur derim yazan zaten yazar ama sen sevgini belli ettin mi o hemen benvil davranir seno kullanir sonra yoluna bakar bence bunlar yuksek ihtimaller
Ya aslında tip olarak falan da beğenmişti güzel ve tatlı olduğumu söylemişti seksisin bilr demişti. Beğendigin kız ilgi gösterse neden soğursun ki? Birde ben açık açık bilip konuşmak istiyorum hiç birseu olmamış gibi davranmam. İlk defa onunla sexting tarzı biseu yapmistim ve ilk defa yaptığımı biliyor bu yüzden ona defalarca sordum kullanmanı istemiyorum diye buluşucaz diye de söz vermişti kamp bitince diye
Ya bak ben bi erkek olarak diyorum. Gerçekten sevdigim bir kizla bulusmak icin can atarim ama eger ki onla ilgili icimde ask yoksa bulusmaya bahane ararim bu herkes icin boyledir mesela sen cok istedigin bir sey olsa onu yapmak icin can atarsin dimi bahane uydurmazsin ama o uyduruyor anladigim kadariyla he uydurmasa bile ilk firsatta telafisini yapar ama onu da yapmiyor ama yine de sen bilirsin dikkat et daha acemisin kandırmasın seni :))
1 aydır konuşuyoruz 1 aydır kampta. Hatta ara ara yurtdisina falan gitti konuştuğumuz sürede 3 kere maç için şimdi şampiyonada İzmir'de. O ara zaten vakit yoktu buluşmaya. Dönünce ne olur bilmem
Yurtdisi falan o pek safik kalmaz bence sen daha sakin birini bul yine de sen bilirsin. yasin kac bu arada
Ya diyorum ya basketçi sporcu o yüzden gitti. Bende sporcuyum anlıyorum. Kamp bitsin bakıcam bakalım ilgi gösterecek mi ne yapacak buluşacak mıyız
Sen istiyorsun belli ama isteğini gördüğü icin seni cepte biliyor ama sen dikkat et kullandirma kendini
Ayrica 1 ay az bir zaman o ladar surede kimse kimseyi taniyamaz
Üstüne düşersen daha çok kaçar kendini uzak tut biraz
Zaten kampta o zaman kamp boyunca hiç yazmasam mı? Kamp bitince bakalım eskisi gibi konuşacak mi bakarım sonra ona göre açık açık konuşurum. Hoşlandığım için hep yazmak istiyorum ama geçen gün 3 gün falan yazmadım hiç bana normalde hiç snap atmayan çocuk o gece sorumla snap attı yanlışlıkla mı bilmiyorum ama normalde bana atmaz konuşmalar dışında anlayamıyorum yemin ikizler burcu diye galiba
Serumla snap attı hastaymış*
dediğim gibi ne kadar üstüne düşersen o kadar çok kaçar yazmak isteyen her türlü yazıyor zaten
Ben yazmasam merak edip o yazar mı ama
yazar yani hiç değilse birden bire niye yazmayı kesti diye yoklar diye düşünüyorum
Umarım denemeye çalışırım bakalım
Cinsellik mi yaşadınız
Yasamadik sexting tarzı konuştuk sadece ama ona hep sordum ben ilk defa yaptım biliyor öyle şeyler kullanmıyorum öyle olsa ilk ben yazmazdım sana falan dedi
Bosaldın mı bari
Ya ne alaka bu soruu
İlk defa demissin ya merak ettim
Ya benim için aşırı garipti zaten ve kısa sürede oldu normalde yapmam böyle asla kısa sürede ama hoşlanıp farklı hissetmiştim. Onun gözünde kötü bir kız gibi görünmekten de korktum hep ama ilk defa yaptığımı falan biliyordu buluşucaz dedi bu yüzden. Hoşuma gidiyordu tabiki ki Onun da gidiyordu zaten o daha çok istiyordu ben geriliyordum çünkü ahahkahs.
Ahahah gerçekte de mi yapcaktiniz
Yo yani aslında o kesin isteyip düşünüyordu da dedim ya ben kullanılmak istemem sevgili olsak o da hoşlansa bilsem o zaman ilerde belki ama kullanmasını istemiyorum ki şu an soğuk zaten bana bilmiyorum ya da yoğun
Hımm yazsana bana analiz edelim
Neyi?
İlişkinizi
Yazdım işte zaten
Detaylı sorular sorcam sana
Kullandırtma kendini
Ama ben açık açık bilmek istiyorum. Dediğim gibi sorsam mı bunu ona yoksa cidden kampta ve yoğun diye mi şu an yazmıyordur? Kamp bu pazar bitecek ya da kampın bitmesini mi beklesem bakalım o zaman ne olur diye
Sana değer vermeyen birisini al engele gitsin daha fazla kendini kullandırtma
Hiç birsey olmamış gibi davranmam ben ilk defa birisiyle sexting tarzı bisey yaptım ve o da bunu biliyordu bu yüzden hep kullanılmak istemiyorum bu konuda dedim buluşucaz diye söz verdi kamp bitince