Aşk İlişkileri 2 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum küçük kuzenim burnumu sıktı bir sey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum küçük kuzenim burnumu sıktı bir sey olur mu? Güncellemeler+1 yıl Burnumu bugün sıktı 2 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum küçük kuzenim burnumu sıktı bir sey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Çok fazla aşırı darbe almadıktan sonra Korkulacak bir şey yok Emin olabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hafif sıktı iki kere ama korktum Yorumla
isimbosbirakilmazz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl şimdi şekilde değişiklik yoksa bir şey olmaz sonradan da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kafayı yedimİnşallah ucu falan düşmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 buçuk ay önce oldum ameliyatı bugünde sıktı sinir oldum Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır olmaz ama dikkat et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sekline etki eder mi Yorumla milkchocolate +1 yıl Etmez ya çok mu sıktı Yorumla Soran +1 yıl Hafif sıktı ama sinir oldum Yorumla
Bacikardess Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Cok mu sıktı darbe almaman gerekiyo su an 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 2 etti bu hafif sıktı ama şekline etki eder diye korktum Yorumla Bacikardess +1 yıl Hafifse sıkıntı olmaz endiselenme Yorumla Soran +1 yıl Cok korktum Yorumla Bacikardess +1 yıl İlk zamanlar oyle acıdı mı peki sıkınca Yorumla Soran +1 yıl Acımadı ama korktum Yorumla Bacikardess +1 yıl Yok yok bisi olmaz alısırsıb Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Oldumu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir sey yok ama sekline atki eder diye korktum Yorumla Soran +1 yıl Etki Yorumla Yalnizkalpler4520 +1 yıl Kanama falan yoksa korkma Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok fazla aşırı darbe almadıktan sonra Korkulacak bir şey yok Emin olabilirsin
Hafif sıktı iki kere ama korktum
şimdi şekilde değişiklik yoksa bir şey olmaz sonradan da
Yok
Kafayı yedim
İnşallah ucu falan düşmez
2 buçuk ay önce oldum ameliyatı bugünde sıktı sinir oldum
Hayır olmaz ama dikkat et
Sekline etki eder mi