İstediğin birini kendine aşık edebilir misin?

#beyazorkidem😘
#orkide
İstediğin birini kendine aşık edebilir misin?

#beyazorkidem😘
#orkide
istesem belki evet ama istemem biri beni sevecekse bunu benim zorumla ya da çabamla yapsın istemem sevdiğim biri olur ama beni sevmez o zmnda uzak dururum beni sevsin diye debelenmem ya da olmadığım birine dönüşmem ki bi insanın kendine yapacağı en büyük kötülük bu
Aşka sebep olan hormonlar ve kimyasallardır. Bunlar sinir büyüme faktörü, testosteron, dopamin, norepinefrin (noradrenalin), serotonin, oksitosin ve son olarak vazopressin. Bunları nasıl salgılatabilirim ki 😀😀 Yani en fazla hoşlanır , etkilenir ama aşık edemem sanırım 😜💜💜🌻🌻
"Ne yani, sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı?"
Yani diyeceğim o ki, böyle bir güce sahip değilim. Kimsenin kalbini kendi kalbime isteyerek çevirebileceğimi düşünmüyorum. Zaten bu işler de bilinçli bir şekilde olmuyor.
Dikkat çekebilirim Ama karakter olarak cok seviyorlar beni Nasıl konuşmasını gerektiğini iyi biliyorum Onlar cidden beni seviyorum dediler Ben bu konuda pek güvenemedim
Cevap
56Cevap
Edemedim maalesef nazım herkese geçmiyor
Selam gadası 🙃
İnsan çok isterse herşeyi başarabilir. Bunun için biraz zaman ve para gerekiyor.
Hayır istesem de istemesem de olmuyor kimse bana aşık
Aşk öyle seçmekle olmuyor. Karşına çıkarsa aşık oluyorsun
Hayır edemem. İstediğim birinin de beni istiyor olması lazım
Fenomenligin yeniden hayırlı olsun hayatım!
İstediğim sadece bir kisi vardı, cevabı da aşikar zaten bence 🥰
Mersi hayatım 😘
Planlı hiçbir olayın içerisinde olmadım. Ancak beğendiğim biri olursa, aşık ettirmek için uğraşmam. Beni tanıması aşık olması için yeterli🤍
hop hop sekerek
bade düzerek
kanat çırparak
takla atarak
veya amuda kalkarak
Black Pille göre yalnızca uzun boylu kaslı ve zengin erkekler karşı cinsi ayartabilir. Çok şükür bende üçü de yok. 😊
"Azimle iseyen duvar deler"
Turk atasozudur 😁 firsat verildiginde olasiliklar cosar
Aşk çok kolay uğramaz insana bir anda karşına çıkar
Hayır edemem. Kimseyi beni sevsin diye zorlamam ve çaba göstermem. Seven sever zaten
Kendiliğinden olmayan hiçbir şey cazip gelmiyor bana
öyle bir iddaam olmadı hiç bi zaman ama karşımdakinin zeki ve espiriden anlayan biri olması lazım aptalsa çekilmiyo yaaa cidden uğraşmaya değmez.
Ben nasipe inanırım nasipte yoksa kendini de yirtsan bos
Eğer bende istiyorsam gerçekten istiyorsam.
İddaa uğruna değil.
O zaman hiç şansı yok.
Karşılıklı olması lazım öyle kimseyi aşık edemem
Yani yapilir ama ne gerek var kendiliginden olan seyler daha guzel olur hep
Ederim. Ama uzun sürmez çünkü avcılık bitince el ayak çekilir.
Kimse kimseyi sırf kendi istedi diye aşık edemezki bu bana çok saçma geliyor..
Hiç uğraşmam kimseyle onlar uğraşsınlar onlar koşsun peşimden
Lanet olsun öyle bir özelliğim var bu özelliğimi çok sevmiyorum aslında.
Edemem.
İçinde sevgi olmayan bir insana hiç bir şey yapılmaz bana göre.
Dikkatini çekebilirim ama aşk farklı bir olay bu benim elimde olan bir şey olmaz...
Odun odun olduktan sonra, gül fidanı olsan ne fayda 😂😄
Sevmediğim ot başımda biter. Sevdiğim otuda benim iklimim yeşertmez😅
Şansımı denerim olursa olur, olmazsa yoluma bakarım. Belirsiz muallak durumları sevmem.
Edebilirim ama hiç uğraşmam
İsteyen kendi gelsin banane
Zaten bu umursamaz tavrımla yeterince çekici olabiliyorum
Aşık demesem de hoşlanmaya başladı o da olacak inşaAllah 🤭
Hadi bakalım hayırlı işler
Gözlerinde ışık görmediğim ve tavırları işaret vermeyen biri için asla aşık edeceğim diye uğraşmam..
Bencillik olarak gördüğüm bir durum sebebi ile işim olmaz. İsteyeni tercih ederim.
Böyle bir şeye gerek duymuyorum
Öyle özel güçlere sahip değilim.
Amann lütfen aşktan sevgiden uzak kalayım kimse aşık olmasın bana kimse sevmesin beni kanka
Sana aşık olacak kişi illa bir şeyi bahane edip oluyor işte. Gülüşüne bakışına, tavırlarına vs..
Yani ekstra bir çabaya girmeye gerek yok.
Kimseyi kendime aşık etmek için uğraşmam. Uğraşıyorsam o zaten aşk değil hırs oluyor. Gerçek aşk kendiliğinden gelir. Keyifli günler..
Evet bunu yapmak aslında çok zor değil biraz araştırma iyidir mesele ilgilendikleri birseyler hakkında yorum yapmak saygılı konuşmak yeterli
Bakışlar ile onlar bana geliyor nedense, sıcaklık yakınlık hissediyorlar.
Istemem kimse ben istiyorum diye asik olmasin istesem yaparim
Iliskiye ikna edebilirim belki ama ask baska bir sey.
Etkileyebilirim ama aşık edebilecek kadar yetenekli değilim sanırım.
Uğraşmadan ederim ama kendime aşık etmek istediğim bir erkek henüz olmadı, olacağını da sanmıyorum.
Tabii ki, bunun için baya psikolojik şey okudum. Bırakın bu güzelliğe takmalarınızı 😂
edebilirim ama gerek yok kimse sevmesin kimse aşık olmasın bana ya hiç aşkla falan uğraşamam
Ben hiç raslamadım olduğunu çok çabaladım ama yok edemessin
Oyundaki ünlü oyuncu ile flört etmiştim aşıktı bana. Zorlarsam aşık edebiliyorum evet 😄
Böyle bişey için uğraşmam olgunlaştım galiba artık kimse umrumda değil dkxjkx
Keşke öyle bir yeteneğim olsa üzüle üzüle ne hale geldik
Bilmem, belki ama dikkatini çekmekten öteye geçmiyor hiç onun yerine alakasız insanlar hoşlanıyor olsun bu yinede bir başarı
ederim aşık edemesemde istetirim
Zor o iş
Sadece emek verebilirim..
Götümü de yırtsam aşık edemem.
Bu dürüstlüğü arıyorum
kizin neye nasil baktigina bagli ama su ki ilk goruste karsimdakinin neyden hoslandigini anlarim bu da benim ozelligim parayi cok seven basit bir hayat gorusu ilan kizdan ben kacarim zaten
Kendi sevmedikten sonra boş
Öyle de güzel yaparım ki ruhu duymaz 😝😝
Karakterimiz uyuşmazsa hayır
kalbi boş birini isteyen aşık edebilir.
Büyüyle ritüelle falan neden olmasın
Hayır o kadar becerikli değilim.
Çok dikkatini ve ilgisini çekecek davranışlarda bulunursam belki edebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?