AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevmiyordur ya da istemiyordur
Benle tanışmak istedi instadan ekle beni dedi bende kabul etmedim istemiyorum dedim şubesi fake hesaptan istek attım güzel de bir kız profil yaptım ama isteği kabul etmedi.
Her tanışmak isteyen sevecek diye kural yok, erkekler her kızla tanışmak ister sonra ki gün istemez değişir
kendisine gelen takipçi isteklerini biriktirip ne kadar fazla olursa o kadar kendini Bi bok sanma durumu yaşıyor olabilir o vatandaş
Bilmem 😂😂😂
Benle tanışmak istedi kabul etmedim fake hesaptan istek attım güzel de bir kız profil yaptım ama isteği kabul etmedi.
fake olduğu belli oluyorsa etmez
Sabah sabah agız dolusu küfür ederim de işte uykum var
Puhahahah
Kroların şeyini kaldırmaktan vazgeçin
😂😂😂😂
Sen kapalı mısın
Yo
Peki yalnız mısın neden poposu tavan kendini beğenmiş cahil gundi tiplere kabul etmez diyorsun
Benle tanışmak istedi instadan ekle beni dedi bende kabul etmedim istemiyorum dedim sonra fake hesaptan istek attım güzel de bir kız profil yaptım ama isteği kabul etmedi.
Buradan mı o kişi
İstemiyorum ne demek sen suçlusun o zaman
Yok buradan değil
Meraktan bakacaktım fotoğraflarına ama kabul etmedi
Kendisini gördün mü
Evet
Sanaldan arkadaş ediyor musun
Yok
Yakışıklı mı arıyorsun :D
yok mu o yapmışsın işte
Sende sıkıntılı tipe benziyorsun
Abaza değil demekki helal.
Benle tanışmak istedi kabul etmedim fake hesaptan istek attım güzel de bir kız profil yaptım ama isteği kabul etmedi.
Neden problem oldu anlamadım. Var böyle erkekler.
Fotoğraflarına bakacaktım yaaa
Kendi hesabından ekle. Beğenmezsen silersin. Teknolojinin imkanlarını kullan.
Olmaz çünkü o bana beni Instagram dan ekle dedi bende eklemem istemiyorum dedim şimdi eklersem olmaz aslında sırf meraktan bakacaktım yani
Reelde gördün sanırım
Evet
Bana yürüdü bende gıcık oldum o an istemedim
Neyine bakcan peki. Tip belliymiş. Ortamını mı merak ettin, gezmiş mi, arabası var mı, yoksa hödük mü?
Nasıl fotoğraf çekimiş ergen gıcık tipli mi diye yoksa ciddi mi diye
Aslında bana yürüyünce dedim herhalde herkese yürüyor bu. Ama istediği kabul etmeyince şaşırdım
Görmedin mi sen çocuğu anlaşılmıyor mu tipinden. Yav vallahi kafa ütülüyorsunuz.
Ya anlık gördüm doğru düzgün konuşmadım istemiyorum dedim tam bakamadım nasıl inceleyeyim öyle
Tamam sağol kafan ütülendiyse yazmana gerek yok
İlla kabul etmek zorunda mı?
ya flörtü var ya da sevgilisi iyi düşün derim
ilgi alanına girmiyorsundur
fake olduğunu anlayacak kadar akıllıymış demek ki seninle tanışmak istemiş fake hesapla değil sen bu zeka ile iyi hayatta kalıyon
Bizde m*l değiliz herhalde. Belli olmuyor fake olduğu.
bi kaç ufak trickle direkt belli olur boş ver kasma
E posta numara diyorsan ona da dikkat ettim fake gibi değil
Kızı istemiyordur
Çocuk gaymi 😂
Benle tanışmak istedi instadan ekle beni dedi bende kabul etmedim istemiyorum dedim sonra fake hesaptan istek attım güzel de bir kız profil yaptım ama isteği kabul etmedi.
Kesin gay 😂
Begenmemis olabilir
Anlamistir fake oldugunu ayrica tanismak istemiyosan niye fake hesaptan istek atiyosun
Meraktan attım. Fotoğraflarına bakmak için. Aslında instadan beni ekle dedi bende istemiyorum dedim sonra merak ettim işte ayrıca fake olduğunu anlamaz anlasa bile ben olduğumu anlamaz
beğrnmemiştir