Anlayışsız kadın sevgili.

Yaklaşık olarak 1 yıldır çıktığım bir kız var. Kızın ilk çıktığıyım. Olduğum şehirde kasaba gibi küçük bir yer. Ben haddinden fazla fedakar biriyim. Anlayışlı ve sabırlı olmaya Allaha şükür çalışıyorum. 1 yıl'a yakındır çıkıyoruz, fakat ben temelimizin iyi olması adına yaklaşık olarak 7 ay boyunca irtibat kesmedim bu kızdan. Kendimizi dahada tanıyıp, böyle bir adım atayım dedim ve sonunda uydu ve attık. 4, 5 aya kadar sıkıntiolmadı hiç bir konuda. Fakat son 3 aydır bana resmen eziyet ediyor. Eski anlayışlı halleri, sessiz ve dik başlı olmayıs halleri gitti, cazgır, dik başlı, empati kurmayı bilmeyen, anlayışsız, fena bir kız geldi. Ben artık ne yapacağım'a karar veremiyorum. Konuşmasam olmuyor konusssam olmuyor. Konuşuyorum %100 haklı olduğum konuda bile halen kendini savunuyor, dik başlılığına devam ediyor. Konuşmasam anlayışsız oluyorum. Ne yapacağıma karar veremedim. 20 defa bu konular hakkında konuştum kendisiyle fakat 1 gün sonra böyle bir olayla karşilatığımız zaman resmen hiç bir şey söylenmemiş yada dün ne konuştuklarımız olmamış gibi aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Benne yapıcam anlamıyorum. Dün artık imanıma tak etti, yanio kadar doluydum ki.Dedim olmuyor, sevgimizden başka bir şey yok, ne saygı nede başka bir şey kalmış aramızda, yol yakın birbirimizi yıpratmadan ayrılalım, tabi iznin olursa dedim. Git yolun açık olsun gibi bir şey söyledi. Sonra ağlamaya başladı. La havle dedim konuştuk anlaştık. 3 gün geçti ya aradan bu gün gene aynı şeyler? Napiçam ben yardım edin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Unutmadan. 7 ay konuşup, 7 ayın sonunda çıkmaya başladık. 1 yıldır çıkıyoruz. Çıkmamızdan yaklaşık olarak 2 ay sonra yüzyüze konuştuk bunuda belirtiyim.
Anlayışsız kadın sevgili.