Sevgilim benimle birlikteyken benim hayatımdayken , birlikte evlilik planları Avrupa planları yaparken 1 hafta ömceki son buluşmamızda ben evlenmek zorundayım bu son görüşmemiz deyip veda etti. Bugün evlendii. Ben hayatındayken evlendi , beni kandırmış, bütün isteme nişan düğün hazırlıkları ben onun hayatındayken olmuş beni ayakta uyutmuş. İnandığım her şeyin koca yalan oluşu çok acı, kandırılmışım 🥺 Napıcam ben hazmedemiyorum kandırılmayı, bu kadar şeyin yalan oluşunu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tatile git şehir değiştir. Dizi izle.
İnsanlar saçma işler yapabiliyor
Bence saçma bişey zaman kaybı ilerisini düşünmediğin birini kandırmak veya yalan söylemek aptallık.
Daha güçlü ve başarılı olman dileğiyle.
Öncelikle sakin olll ve o seni hic haketmemiş bunu soyle kendine
Ama bu çok büyük bi kötülük 😔 Şimdi o güçlü durumda hissediyordur , benimle son ana kadar birlikte olup yüz üstü bırakıp son dakika evlendi ya. Ben haketmedim bunu , ona tek bir yanlışım bile olmadı. Hep çok şeffaf davrandım çok sadakatliydim de :((
Bu yuzden sen kazandin sakin ol öbür dünyada bu onun yanina kalmickatir tamam mi sevse evlenmezdi sen bir sakin ol konuşalım tmmi
Biliyorum tabii ki sevseydi evlenmezdi. Beni kim zorla evlendirebilir ki? ne gibi bi mecburiyet olabilir ki zaten. Sakinim sadece canım çok acıyor 😔
Bak acimasin canın bir sakin ol konuşalım sana bir video atmak istiyorum
Ne videosu
Senin bu durumu anlatan bir video
Olur atabilrsin
Ozlden yaz atim
Yasattigini odemeden olmez merak etme
Öyle mi olur gerçekten :(
Ya bu dünyada Allah cezasini verir ya öteki tarafta yani illaki verir o yüzden gonlunu ferah tut kim ne yaparsa yapsın iyi olmaktan vazgecme ama insanlara karşı dikkatli de ol.
Zor kötü bir şey ama cezasını bulur
Bulur mu gerçekten. Bugün düğün salonuna el ele mutlu mutlu giriyordu, kahrolduum. Madem böyle bi şey vardı ayrılsaydı benden son dakikaya kadar bekler mi insan :(
Niye bu sahne için gittin düğüne, sadece duygularınla oynayıp seni kandırmış bilemezdin çünkü gerçekten sadece sen onu sevmissin
Düğüne gitmedim videolarını paylaştılar , o da hikayelerine eklemiş düğün videolarını 😔evet farkındayım sadece ben sevmişim , kandırılmışım işte.
tamam artık engelle sil heryerden böyle devam ederek daha da üzme kendini
Öyle yaptım , hiçbir şey demedim. Sadece unutmak istiyorum hatırlamayacak kadar unutmak
Zamanla unutacaksin yeterki iste, engelle sil onu başlangıç olsun
Sildim engelledim her şeyini sildiim. Sadece hazmedemiyorum. Şimdi şey düşünüyordur kendisi ; Nasıl da kandırdım ne kadar s. a. lak bir kız diyip mutlu olmuştur
boş ver artık ne düşündüğü bunlara kafa yorma artık, bırak unut gitsin. Elbet ilahi adalet cezasını bulur
Dediğin gibi yapıcam teşekkür ederimmmmm iyi ki varsın
Rica ederim ne yaptim ki, daha uzun konuşsak hiç değilse biraz daha nefes almana yarar
O kadar çaresiz bir andayım ki kurduğun bi kaç cümle bile kalbimin ağrısına su oldu. . Teşekkür ederim zamanını ayırıp yazmanız bile kıymetli. Çok kötüydüm gerçekten
Rica ederim ne zaman istersen, dinlemeye hazırım
Teşekkür ederim🌼
Rica ederim, şimdi nasılsın, nasil hissediyorsun
Kötüyüm ama geçicek biliyorum. Sadece hazmedemedim , onurun , gururun inciniyor çünkü , toparlanıcam artık
Evet dogru çok kötü bir şey, Allah kimseye yaşatmasın, ama tabi toparlanacak atlaticaksin. Zor olacak ama zaman herseyin ilacı.
Kötü olan ne biliyor musun? Ben 6 yıllık sevdiğim adamı kaybettim, vefat etti. Ondan çok sonra ilk defa birine birazcık kalbim ısınır gibi oldu. Ona bütün şeffaflığımla açık oldum , böyle kötü şeyler atlattım sonra kanser tedavisi gördüm çok şey atlattım dedim birazcık şefkatli yaklaşır belki beni üzmez diye düşündüm , ayağa kalkmışken hayatımı mahvedip gitti.
Bunlari burada yazma istersen, kimse bilmeden saçma yorum yapar zaten üzgünsün sinirlenirsin. Sabit bi hesabın varsa ekleyim veya ekle burdan yazışalım
Ben de senin yaşadıklarından aynı ama farklı olarak yaşadım ortak bir yaşadığımız bir şey var ama bunu bil
Yaşadıkların zor, kötü hiç yasanilmamasi gereken, ama yaşaman gerekiyormuş. Tek şey bunlara rahmen güçlü olup ayağa kalmışsın devam etmişsin hayatına. İşte şimdi de aynı şeyi yapacaksın yine güçlü bir şekilde ayaklarının üzerinde duracaksin
Uyudun mu
birlikte olmadın umarım
Olmadım ama 7 ay içerisinde yüzeysel bi şeyler yaşadık
o normal iyi onu düşün sevin bence kulanıpta gidebilirdi
Evet ama inancımı kırdı, hayal kırıklığım olduu. O kadar çok kötüyüm ki. Son dakika evleniyorum diye söylenir mi madem böyleydi neden bu kadar oyaladı ki beni :( Çokta mutlu görünüyordu
ya amaç belliymiş be kardeş
Öyle :(
Doğruluk kanka
Ne diyebilirim Li
😔😔söylenecek bi şeyde yok kii