Ilahi adalet diyorum?

Hep ilahi adalet diyorum. Benim sadece annem var zor geciniyoruz ve Nisan yapacaktim. Cok calistim biriktirmek icin ikitane ise girmistim. Yemedim icmedim biriktirdim. Biraz tartismalar cogalmisti eski sevgilimin ailesi ile hep bizim dedigimiz olacak gibi davrandilar. Ben para biriktirmek icin tatile bile cikmamistim ama nisanlanacagim kisi son kez diye baya eglenmisti kizlar falan varmis yakaladim. Ben yakaladigimda ailesi once bana hak vermis gibi davrandilar ama sacma sapan davrandilar. Sonra beni suclayip iliskiyi bitirdiler. Simdi ask acisi falan yasamiyorumda merak ettigim ilahi adaletten korkmuyor mi bu insanlar? herkes beni el ustunde tutar iyi efendi abdestli guzel kiz diye. Zoruma giden sey: yemedim, icmedim, biriktirdim ve cok buyuk miktar parami harcadim hersey guzel olsun diye ama karsimdaki beni resmen aldatti diyebilirim ve ailesi bana hic acimadan beni suclayip rest cektiler. Ben gece gunduz parayi nasil biriktirecem diye dusunurken karsimdaki egleniyomus. Ilahi adalet diyorum. Sizce karma onlari yakalar mi?

Ilahi adalet diyorum?