Üstelik çocuğum olduğunu da bilmiyor bekar sanıyor ablamın çocuğu sanıyor evli olduğumu bilmiyor ayrılır mi benden. Ayrıca adetim gecikti hamile olma riskim de var ama kimden olduğunu da kafamda kestiremiyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ohaaaaaaaaaaaaa Sevgilim de EVLİ çıktı Tahmin etmiştim dedi Beni takip etmiş Eşimle de görmüş Kullandı beniii😭😭😭😭
Çoğu kişi seni anlamadan kırıcı şeyler söyler ama bir kadın olarak ben anlayabiliyorum. Eşin şehir dışındaymış belki ilgisizlik yüzünden, belki tamamamen duygularına söz geçirememenden dolayıdır sonuçta hayatını bilemem ama elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışacağım. Şimdi sen gerçek anlamda kendi sor, hangisini gerçekten seviyorsun önce bunun cevabını vermelisin.
Kusursuz bir fiziğin varsa bisey diyemem ama gebelik doğum illa ki iz bırakır kadın vücudunda bu adam safa yatıyor olmasın bilip bilmemezlikten gelmek gibi Başına dert olacak biri mi eşini bulup seni taciz edecek kadar kötüyse
Ablamın evi sanıyor kendi evimi. Çocuğu da ablam çalışıyor ben bakıyorum sanıyor nasılsa esim evde değil ya yalan söylemek kolay ondan basiti ne. Gündüzleri eve geliyor hep alıyorum eve izinli olduğu günler iş çıkışı falan geliyor bana bazen. Ablamla eniştem hemşire dedim nöbetleri oluyor dedim yedi o da sağlıkçılar öyle çalışıyor ya. Işte oyle yani emeklerken gördü çocuk bizi
Eşim yanımda değil. Sürekli şehir dışında. O yüzden yakalanmaktan hiç korkmadım. Ama işte gel gelelim ikisi ile de aynı hafta beraber olduğum için hamile isem kimden olduğunu nasıl anlayacağım bilemiyorum
Sonunda kınayan bir pempe profilli çıkmış erkek sorsa aynı şeyi linç ederler kadın yapınca diğer kadınlar o da ilgi gösterseymiş oluyor hatta yukarda örneği var avelin biri yazmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şimdi, baya karışık bir durum.
Ama sonuna dek saklayamazsın zaten en başından söylemen gerekirdi.
Uygun bir dille anlat
Aynı anda ikisini de seviyor gibi yaparım geliyor bana
Çoğu kişi seni anlamadan kırıcı şeyler söyler ama bir kadın olarak ben anlayabiliyorum. Eşin şehir dışındaymış belki ilgisizlik yüzünden, belki tamamamen duygularına söz geçirememenden dolayıdır sonuçta hayatını bilemem ama elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışacağım. Şimdi sen gerçek anlamda kendi sor, hangisini gerçekten seviyorsun önce bunun cevabını vermelisin.
Twitter da adalet isterler yakında buna feministler
Belki de hamile değilsin de saf mı bu adam evli olduğunu çocuk doğurduğunu anlamayacak kadar
Ne bileyim gerçekten ben de bilmiyroum acaba numara mi yapıyor
Kusursuz bir fiziğin varsa bisey diyemem ama gebelik doğum illa ki iz bırakır kadın vücudunda bu adam safa yatıyor olmasın bilip bilmemezlikten gelmek gibi
Başına dert olacak biri mi eşini bulup seni taciz edecek kadar kötüyse
Evli çıktı adam kız evli çıktı adı adam beni kullanmış
İşiniz çok zor keşke daha sade bi hayatınız olsaydı
Keşke
kimden olduğunu kestiremiyorum derken bu en az iki insan demek? sizi kinamiyorum erkekler de kaçak ilişkiye giriyor ama çocuğa kalmıyor
siz hangisini olmasını istiyorsunuz?
Başınızı ne bela gelecekse hakediyorsunuz böyleleri
Sen de gel
Evli kadına niye gideyim başa bela kocası var
Yeni heyecan arıyorum
Gencim ben citirim daha
Ben 25 yaşlı miyim
İyisin he yemelik 😆
Trol çocuğun anne de mi demiyor sana
Demiyor 8 aylık
O zaman olabilir bir şey diyemem pompaya devam
Oğlum. gördü zaten bizi
Vuruşurken mi
Evet çok moralim. bozuk
E nasıl gördü ki
Ablamın evi sanıyor kendi evimi. Çocuğu da ablam çalışıyor ben bakıyorum sanıyor nasılsa esim evde değil ya yalan söylemek kolay ondan basiti ne. Gündüzleri eve geliyor hep alıyorum eve izinli olduğu günler iş çıkışı falan geliyor bana bazen. Ablamla eniştem hemşire dedim nöbetleri oluyor dedim yedi o da sağlıkçılar öyle çalışıyor ya. Işte oyle yani emeklerken gördü çocuk bizi
Kocanın evinde vurdurma bari kız o nasıl bi fantezi ya yakalansanız napcan, hangi şehirdesin
Uşak
Oooo uşaksa normall 😀 üniversiteyi orada okudum pompa sehri
İzmir'e gelirsen haber et
Bence söyle yalanla bir yere varılmaz.
Ah yalan dünya
Nasıl Cesaret bu yahu
Eşim yanımda değil. Sürekli şehir dışında. O yüzden yakalanmaktan hiç korkmadım. Ama işte gel gelelim ikisi ile de aynı hafta beraber olduğum için hamile isem kimden olduğunu nasıl anlayacağım bilemiyorum
Sevgilinle korunsaydin keşke kötü yanida bu bu işin sadece cinsel ihtiyacini gidermelisin
Korundum ama bilmiyorum eşimden mi acaba kan testi vereceğim yarın bilmiyroum Hiç iyi değilim
Bir daha kocan dan başkasi ile iliskiye girme derim cok büyük patlarsin
Güzel troll
Allah belasını versin yaa 😭😭😭😭😭😭 nasılsa kocam burada değil evini gidip basacam karısına rezil edecem gözüm karardı hiç bir şey umrumda değil
Adi insanlar inşallah gerçekse aynısını birebir yaşarsınız diliyorum
Bebeğinle evlenirsin
Vay be ne hayatlar var
😂😂 yazık böyle evliliklere evlenen adamlara...
Eşin mi iyi beceriyor sevgilin mi
Ao cocukları
Sen şeytan 😈
Sen de gel tam olsun
İğrençsiniz
Sonunda kınayan bir pempe profilli çıkmış erkek sorsa aynı şeyi linç ederler kadın yapınca diğer kadınlar o da ilgi gösterseymiş oluyor hatta yukarda örneği var avelin biri yazmış
Krank karışma bana karışma ya hayatından çıktım senin yeter
What
Pardon basım döndü
flakka mı bu
O ne ki
Ağrı kesici
Sen kes ağrılarımı
Yok trol abla ben kesemem kocanla sevgilinin ortasında gir uyu onlar keser
takma kafana
Dedi trolun biri...
De sorun etmez bence
Trol demi