Arkadaşlar lütfen yardım edin kalp mi mantık mı?

2 senedir bir işyerinde çalışıyorum. Yetkim orada yüksek bir konumda. Benim altımda çalışan bir arkadaşımız vardı zamanla birbirimizi insan olarak sevdik ben orada herkesle yakın olmamama rağmen onunla sürekli iletişim halindeydim. İlk zamanlar ben sadece arkadaş olarak bakıyordum onun hisleri hep varmış zamanla benimki de hisse dönüştü ve biz bir anda bir ilişki yaşamaya başladık. Ama hayatım boyunca hiçbir erkeğin beni böyle güzel sevip mutlu ettiğini hatırlamıyorum. Ben de ona aşık oldum gerçekten onsuz günüm geçmiyor liseli aşıklar gibi hissediyorum beni 5 dk görmek için bile dünya yol geliyor. Fakat biz birbirimize hiç denk değiliz arkadaşlarıma bahsediyorum asla olmazsınız diyorlar onun ailesi benim ailem benim eğitim durumum onun eğitim seviyesi her şeyimiz çok farklı. Ben hayatımda köye gitmiş insan değilim onun bir ayağı hep köyde örneğin. O kendine çok güveniyor ama ilerisi için bir ışık göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor ben bu çocuktan ayrilirsam onu mahvetmis olacağım ama devam edersem de ileride birbirimizi mutlu edemeyeceğiz ailemi karşıma almam gerecek her şey için aşırı çıkmaza girdim ne yapacağım?

Arkadaşlar lütfen yardım edin kalp mi mantık mı?