Ondan ayrilmakla iyi mi yapmisim?

Çok uzun süren bir ilişkim vardi. Maalesef o zamanlar ilgiye aç, aşırı özgüvensiz, sevgiyi bilmeyen, hayatiyla ne yapacağini en ufak derecede düşünmeyen biriydim. Şimdi görüyorum insanlar 19 20 yaşında çok bilincli ve akillilar ben ise o yaşlada tam bir aptalmışım. Neyse. Bu erkek çok kilolu, çok bakımsız, ağzi küfürlü, alkolu olan biriydi ben ise tam tersi bir insanım. Zaman geçtikce beni aşağıladı beni kötü hissetirdi durdu ben ise ondan bitürlü kopamadım, kisa bir ayrilik yaşardık hemen ağlardım günlerce haftalarca gözüm şişerdi ağlamakdan. Bide zamanla ilgisi azaldı, başka kadınları anlatıp beni kiskandırmaya çalışıyordu ve sürekli benle yatmak istiyordu. Kendimle tek gurur duyduğum konu bu herhalde çünkü onunla asla yatmadım. Gittikce bana karsi saygisizliği o kadar artti ki sürekli küfür ediyordu bana. Bende ayrildim.

Şimdi gelelim asıl duruma ben bu kişiyle ayrildim baya uzun zaman geçti ve kendisi sürekli peşimdeydi ben istemedim. Geldim 29 yaşına ondan sonra hiç kimse çıkmadı karşıma, çıkanlar hep benimle oyun oynamak istedi bana güven vermedi ya da içim ısınmadı en geç flört döneminde bitti zaten. Kısacası bidaha hiç bi erkek için üzülmedim ama hiç bi erkeklede olmadı. Bazen diyorum onun mu ahı tuttu (gerçi neden tutsun? ) hata mı yaptım ayrılmakla?

Ondan ayrilmakla iyi mi yapmisim?