Senden soğudum diyen kız için uğraşılır mi?

Gerçekten çok aşık olduğum bir Kız var. Tekli ettim ama arkadaş kalalım demişti (1 yıl önce ) ama çok yakın arkadaş olduk kardeşten öte diyeyim size. Hayatımda en çok sevdiğim ve değer verdiğim insan. Kız la geçen günlerde ben çevrim içi olup mesajıma 6-7 dk boyunca bakmayınca tartışma çıkardım. Kız da artık dayanamıyorum , sana tahammül edemiyorum , senden soğudum , artık samimi gelmiyor , bu aramIzdaki ilişki böyle gitmez , ben küçük şeyleri kavga çıkarmana tahammül edemiyorum dedi bensız. Ben sen bi hata yaptığında bunu uzatmıyorum dedi sadece trip atıyorum dedi sen ise kavgayı uzatıyorsun dedi. Bensiz hayatında mutluluklar felan dedi. Ben de sensiz yapamam söz değişeceğim dedim , lütfen beni bırakma ben sensiz yapamam dedim. O da ben bu lafları senden çok duydum kendini değiştirme artık geçrektnen soğudum. Ben bi kere silerim bi insanı dedi Allah’a emanet ol dedi ve gitti (Arkadaşlar ikimiz De mezuna kalınca bana şey demişti artık hayatımdan herkesi çıkaracağım. Telefonu da çıkaracağım , sadece ders çalışacağım Ağustos ortalarında bunu yapacam dedi. Hep yalnız takılacam dedi. Ben de seni yalnız bırakmıycam asla dedim. O da öyle deme dedi ) acaba kız bu yüzden mi bana bunları söyledi ( aşık olduğum bu kzı kaybetmek istemiyorum ) gidip evinin önünde konuşup barışmayı düşündüm. Arkadaşım yapma dedi , kız sana Sg demiş sen hala bir şey yapmay çalışıyorsun dedi gerçekleri gör felan dedi. Ama onu kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum. Yardım edin lütfen. Bir şey yazın yoksa kafayı yicem
Senden soğudum diyen kız için uğraşılır mi?