Seni İstemiyorum soğudum diyen biri için çaba gösterilmeli mi?

Selam arkadaşlar çok yakın arkadaşım olan bi kıza açıldım aşık olduğumu söyledim (1 yıl önce ) o ise aşk işlerini yapamadığını söyledi ben de arkadaş kalmaya devam edelim dedim. Ve gerçekten iki insan maximum ne kadar yakın olabilirse o kadar yakındık. Ben biraz saçma birisiyim çevrim içi iken eğer ki mesajıma bakmıyor ise böyle şakasına neden mesajıma bakmadın felan diyorum. Açıklama yaparsa okey öylesine devam ediyorduk. Kız da eğer bende böyle bir şey yaparsam o da aynısını yapıyordu. Önceki günlerde kız a 3-4 ay önce kendisinin arkasından kötü söz söyleyen birinin neler söylediklerini öğrenmiştim. Ama o arkasından konuştuğu kızla arası bozuk olduğu için daha da kötü yapmak istemedim (küçükken annemle babam benim yüzümden daha da büyük bir kavga ettiği için suçluluk hissediyorum her zaman ) sonra kız bana trip attı neden anlatmadın diye ben de unuttum , senle arası daha da kötü olmasın diye dedim. Neyse tekrar barıştık Diğerki günlerde babam anneme şiddet uygulayarak kavga ettiler. Sonra babamla kavga ettik evden gönderdim. Çok kötü durumdaydım. Annemi o halde gördükten sonra. Onu da sakinleştirdim. Gittim aşık olduğum Kıza olayı anlatmaya. Çok kötü durumdayım , bizimkiler yine kavga etti diye mesaj attım. Çevrim içiydi ama mesaja 5 dk boyunca bakmadı ben de sildim mesajı. Gittim annemin iğnelerini vurdurmaya (üst komşu hemşire o gelip iğneleri yapıyordu ben de yardım ediyordum ) kız 6-7 dk sonra işte işim var diye mesaj attı. Ben de tamam dedim , o mesajımı da görmedi.5 dk sonra tekrardan geleceğim diye mesaj attı çıktı wp den (bu olay 00.00 civarları oluyor ) sonra geldimm diye mesaj attı. Ben de hg dedim. O ise naber dedi. Ben de sanki sabahtan beri çevrim içi olmana rağmen mesajıma bakılmamış gibi hissediyorum dedim. Sonra birden sinirlendi. Sen hep böyle yapıyorsun , ben bıktım , zaten aramızda soğukluk hissetmiyor musun sen de , samimi gelmiyorsun , felan dedi. Ben de neler yaşadığımı bile sormadın direkt suçlamaya geçtin dedim. Sonra devam etti böyle gitmez ilikimiz felan. En son neler oldu dedi anlattım gece 1.30 a kadar benle ilgilendi felan. Sonra dedi ki bana kötüyüm bizimkiler kavga etti deseydin gelirdim dedi. Ben de kendisine kötüyüm bizimkiler kavga etti diye mesaj attığımı ama senin 5 dk boyunca bakmayınca sildiğimi söyledim. Sonra o da silmeseydin dedi. Sonra Diğerki gün konuştuk. Bana hala küs giib konuşuyordu. Ben sadece neden böyle soğuksun dedim. Dün o kadar olay oldu.(çevrim içi + aile ) kız da neden kavgayı uzatıyorsun , sorunları neden ettiriyorsun , gerçekten sana tahammülüm kalmadı , artık iki taraf da samimiyet alamıyor dedi , Geçen günlerde neden bana 3-4 ay önce söylenen kötü sözleri anlatmadın dedi. Ben bu olayı uzatmıyorum sen neden gidip çevrim içi olayını uzatıyorsun dedi , bensiz hayatında mutluluklar dedi. Benim dünyada en çok sevdiğim ve değer verdiğim insan kendisi. Annem babam bile bana sevgi vermemişken ona Kadar bağlandım ki. Hayatımın merkezine koymuştum