Selam arkadaşlar çok yakın arkadaşım olan bi kıza açıldım aşık olduğumu söyledim (1 yıl önce ) o ise aşk işlerini yapamadığını söyledi ben de arkadaş kalmaya devam edelim dedim. Ve gerçekten iki insan maximum ne kadar yakın olabilirse o kadar yakındık. Ben biraz saçma birisiyim çevrim içi iken eğer ki mesajıma bakmıyor ise böyle şakasına neden mesajıma bakmadın felan diyorum. Açıklama yaparsa okey öylesine devam ediyorduk. Kız da eğer bende böyle bir şey yaparsam o da aynısını yapıyordu. Önceki günlerde kız a 3-4 ay önce kendisinin arkasından kötü söz söyleyen birinin neler söylediklerini öğrenmiştim. Ama o arkasından konuştuğu kızla arası bozuk olduğu için daha da kötü yapmak istemedim (küçükken annemle babam benim yüzümden daha da büyük bir kavga ettiği için suçluluk hissediyorum her zaman ) sonra kız bana trip attı neden anlatmadın diye ben de unuttum , senle arası daha da kötü olmasın diye dedim. Neyse tekrar barıştık Diğerki günlerde babam anneme şiddet uygulayarak kavga ettiler. Sonra babamla kavga ettik evden gönderdim. Çok kötü durumdaydım. Annemi o halde gördükten sonra. Onu da sakinleştirdim. Gittim aşık olduğum Kıza olayı anlatmaya. Çok kötü durumdayım , bizimkiler yine kavga etti diye mesaj attım. Çevrim içiydi ama mesaja 5 dk boyunca bakmadı ben de sildim mesajı. Gittim annemin iğnelerini vurdurmaya (üst komşu hemşire o gelip iğneleri yapıyordu ben de yardım ediyordum ) kız 6-7 dk sonra işte işim var diye mesaj attı. Ben de tamam dedim , o mesajımı da görmedi.5 dk sonra tekrardan geleceğim diye mesaj attı çıktı wp den (bu olay 00.00 civarları oluyor ) sonra geldimm diye mesaj attı. Ben de hg dedim. O ise naber dedi. Ben de sanki sabahtan beri çevrim içi olmana rağmen mesajıma bakılmamış gibi hissediyorum dedim. Sonra birden sinirlendi. Sen hep böyle yapıyorsun , ben bıktım , zaten aramızda soğukluk hissetmiyor musun sen de , samimi gelmiyorsun , felan dedi. Ben de neler yaşadığımı bile sormadın direkt suçlamaya geçtin dedim. Sonra devam etti böyle gitmez ilikimiz felan. En son neler oldu dedi anlattım gece 1.30 a kadar benle ilgilendi felan. Sonra dedi ki bana kötüyüm bizimkiler kavga etti deseydin gelirdim dedi. Ben de kendisine kötüyüm bizimkiler kavga etti diye mesaj attığımı ama senin 5 dk boyunca bakmayınca sildiğimi söyledim. Sonra o da silmeseydin dedi. Sonra Diğerki gün konuştuk. Bana hala küs giib konuşuyordu. Ben sadece neden böyle soğuksun dedim. Dün o kadar olay oldu.(çevrim içi + aile ) kız da neden kavgayı uzatıyorsun , sorunları neden ettiriyorsun , gerçekten sana tahammülüm kalmadı , artık iki taraf da samimiyet alamıyor dedi , Geçen günlerde neden bana 3-4 ay önce söylenen kötü sözleri anlatmadın dedi. Ben bu olayı uzatmıyorum sen neden gidip çevrim içi olayını uzatıyorsun dedi , bensiz hayatında mutluluklar dedi. Benim dünyada en çok sevdiğim ve değer verdiğim insan kendisi. Annem babam bile bana sevgi vermemişken ona Kadar bağlandım ki. Hayatımın merkezine koymuştum
Seni İstemiyorum soğudum diyen biri için çaba gösterilmeli mi?
Hocam gerçekten bu sevdiğim kzı giibisi gelmez. Biz bu kızla 1 ay konuşmadık sonra tekrar barıştık. Ama bu gerçekten aşırı büyük bi fight oldu. Direkt senden soğudum demesi samimi gelmiyorsun demesi beni etkiledi. Acaba tekrar barışır mıyız. 1 hafta sonra felan gidip konuşsam mı?
Yalan söylüyor sen bu kadar üstüne düşüyorsun ve samimi gelmiyorsun demesi yalan sağlam bahane değil bro valla sktr et gitsin uğraşma ya gururunu ayaklar altına alma açıklama yapmak zorunda kalma biri seni istemiyorsa bu kafalars girme yazık valla sana diyim değmez kafanı topla Bırak o senin peşinde koşsun koşmuyorsa yeni defter aç. Güçlü ol dönermi. barisirmiyiz falan ile gelme bana
Ama ya Yks ye çalışmak için böyle yaptıysa. O da kaybetmek istemiyorsa? Bir insan birine bağlanınca onu kaybetmek istemiyor ki. Kaç gündür uyuyamıyorum hocam.
Sanırsam haklısın hocam. Tüm arkadaşlarım da öyle diyor. Okuyup ilgilendiğin için çok teşekkürler. Ben bu olay olduğu gece intihar ı bile düşünmüştüm. Ama gerçekten sağlıklı düşündüm. Evet seviyorum ama canımdan fazla değil. Tek korktuğum şey ne olacak böylesine çok sevdiğim ve önem verdiğim birini kaybetmiş olmam. Belki çok darladığım için benden sıkıldı belki başka sebepler. Hepsinin bennim yüzümden olduğunu biliyorum. Bu kız bir arkadaşıyla da küsmüştü çok kötü bir şekilde sonra karşıdaki kişi buna yazdı ve barıştılar. İlk zamanlar araları kötüydü şimdi aileleri bile tanışmış (bu kişi de kız) yani bu Kıza yazmayacağım gerçekten ama içimde hep şey kalacak yazsaydım biz de tekrar eskisi gibi olabilir miydik
O kadar güzel bir söz ki. Gerçekten benim durumumu açıklıyor. Size son bir soru ile rahatsız edebilir miyim lütfen? Biz bu kızla çok küsüp barıştık. Hatta 1 ay konuşmamazlık yaptık ama sorna o hatalı olduğunu kabul etti ve barıştı. Acaba ben de biraz hatalıyım veya değilim ben de 1-2 hafta sonra yazıp barışmalı mıyım? Bu son sorum olsun çok saolun
Bir kadın olarak senin yorumun daha da önemli. Yazmamalıyım gerçekten. Ama gözüme hep diğer küs olduğu kız arkadaşı geliyor. şu an kardeş gibi yakınlar. İlk başlarda soğuklardı tabi ama. Bilmiyorum gerçekten. Yazmayacağım ama onu nasıl kaybettim diye hep suçlayacağım kendimi. Biz çoğu kez kavga ettik , barıştık , ama bu kavga çok büyük oldu. Sizce 1 hafta sorna felan barışmaya çalışmalı mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üstüne düşme kızların çok gelir bunlar
Hocam gerçekten bu sevdiğim kzı giibisi gelmez. Biz bu kızla 1 ay konuşmadık sonra tekrar barıştık. Ama bu gerçekten aşırı büyük bi fight oldu. Direkt senden soğudum demesi samimi gelmiyorsun demesi beni etkiledi. Acaba tekrar barışır mıyız. 1 hafta sonra felan gidip konuşsam mı?
Yalan söylüyor sen bu kadar üstüne düşüyorsun ve samimi gelmiyorsun demesi yalan sağlam bahane değil bro valla sktr et gitsin uğraşma ya gururunu ayaklar altına alma açıklama yapmak zorunda kalma biri seni istemiyorsa bu kafalars girme yazık valla sana diyim değmez kafanı topla Bırak o senin peşinde koşsun koşmuyorsa yeni defter aç. Güçlü ol dönermi. barisirmiyiz falan ile gelme bana
Çok saolun hocam. Gerçekten aşırı iyi
Bir mooda soktunuz beni kararlıyım :) . Kafamı toplayacağım 1 hafta sanırsam. Kendinize iyi bakın
Eyvallah mutlu oldum adamsın kardeşim işte böyle devam 💥🤝
Seni istemeyen biri için niye çaba gosterecen ki
Ama ya Yks ye çalışmak için böyle yaptıysa. O da kaybetmek istemiyorsa? Bir insan birine bağlanınca onu kaybetmek istemiyor ki. Kaç gündür uyuyamıyorum hocam.
Ben bu konularda net olurum herzaman istemiyorum dediği an bitmiştir bende. cunku geri dönüş olsa bile eskisinden kötü olacaktır
Sanırsam haklısın hocam. Tüm arkadaşlarım da öyle diyor. Okuyup ilgilendiğin için çok teşekkürler. Ben bu olay olduğu gece intihar ı bile düşünmüştüm. Ama gerçekten sağlıklı düşündüm. Evet seviyorum ama canımdan fazla değil. Tek korktuğum şey ne olacak böylesine çok sevdiğim ve önem verdiğim birini kaybetmiş olmam. Belki çok darladığım için benden sıkıldı belki başka sebepler. Hepsinin bennim yüzümden olduğunu biliyorum. Bu kız bir arkadaşıyla da küsmüştü çok kötü bir şekilde sonra karşıdaki kişi buna yazdı ve barıştılar. İlk zamanlar araları kötüydü şimdi aileleri bile tanışmış (bu kişi de kız) yani bu Kıza yazmayacağım gerçekten ama içimde hep şey kalacak yazsaydım biz de tekrar eskisi gibi olabilir miydik
Daldan düşen yaprak geri dönmez, sende unut onu, yeni arkadasliklara seni seven anlayan birilerine yelken aç
O kadar güzel bir söz ki. Gerçekten benim durumumu açıklıyor. Size son bir soru ile rahatsız edebilir miyim lütfen? Biz bu kızla çok küsüp barıştık. Hatta 1 ay konuşmamazlık yaptık ama sorna o hatalı olduğunu kabul etti ve barıştı. Acaba ben de biraz hatalıyım veya değilim ben de 1-2 hafta sonra yazıp barışmalı mıyım? Bu son sorum olsun çok saolun
Zamanın değerli ve iyi ya da kötü yaşanmış bir ilişkinin geri dönüşleri olumlu olmaz.
Tamamdır hocam çok saolun. Kendimi toparlıycam inşallah
Hayır tabiki
Bir kadın olarak senin yorumun daha da önemli. Yazmamalıyım gerçekten. Ama gözüme hep diğer küs olduğu kız arkadaşı geliyor. şu an kardeş gibi yakınlar. İlk başlarda soğuklardı tabi ama. Bilmiyorum gerçekten. Yazmayacağım ama onu nasıl kaybettim diye hep suçlayacağım kendimi. Biz çoğu kez kavga ettik , barıştık , ama bu kavga çok büyük oldu. Sizce 1 hafta sorna felan barışmaya çalışmalı mıyım?