Ilk askimi dusunmeden duramiyorum kimseyle onun gibi bir iliskim olmayacak gibi?

Okumak istemeyen basliga cevap verse yeter. Merak edecekler icin devami
Biz nasil boyle olduk? Her seyimizi bilen iki insanken nasil kopabildik boylesine.

ilk askim. bi yaz gecesi tek basima ciplak ayak yazligimin sahilinde yururken karsimda gordum onu. elinde mavi terlikleri, diger taraftan yuruyordu. gelip cakmak istedi, ben icmedigimi soyleyince kendi cebinden cikarip gozume ufak kaslar kalkik catik bi bakis atarak yakti. anladim tabii niyetini. yasimi sordu, o zamanlar 15tim genc gozukuyordu yoksa biraz korkabilirdim tek basimayim diye 17 yasina girmis, dogum gunuymus o sahildeki gun. 17 Temmuz sabahi dogmus. saat gece yarisini gecmisti 17 temmuza girmistik. heyecanla dogum gununu kutlayip dilek dile! dilek dile! diye suda cirpininca ufak bi kahkaha patlatti, karanlik da olsa gamzesi seciliyordu, ben de ufak bi gulumsemeyle karsilik verdim. sahile dileyip gelmistim dedi. bu sene yeni yasina yalniz girmemek… girmedi de. her 17 Temmuz oldugunda onu hatirlarim, onun o gun kahkhasinda cikardigi maskulen-tiz sesini. tanistigimiz gunden beri belki farkinda olmasa da ne o ne ben hic yalniz gecirmedik o gunu. bana ufak bi titreme girince ustundeki havluyu bana verdi ve kumsala oturduk. tekirdag taraflarindayiz. İstanbul gibi aydinlik degil, her bir yildiz secilebiliyor. en parlagini secmeye calisip bak kuzey yildizi dedim gulumseyip jupiter o dedi. utandigimdan hicbir sey dusunemeyip zeus dedim. gozunde ufak bir parilti olup jupiterin zeus oldugunu biliyorsun dedi. sonra bi sure zeus hakkinda konustuk ki bi noktada bana babasinin olmadigini annesinin de gecen yaz intihar ettigini soyledi. o kadar uzuldum ki hic tanimadigim bi yabanciya, gozyaslarimi tutamadim. oyle hungur hungur aglamamistim, sarki acmisti telefonundan onla birlikte etkilemisti sadece. elini yuzume getirdi, dokunduracakken bi anda durup yuzume bakti, izin aliyordu. verince goz yaslarimi silip, arkada calan sarkiyi sessizce tekrar etti “bir damla goz yasin yeter.” o kadar yakisikliydi ki, o bi saatten kisa surede bana evlenme teklifi etse, yasimi, yasini, hicbir seyi dusunmeden kabul ederdim. ve olusan sessizligin nefes alis seslerinde bi hata yaptim, onu optum. cok uzun olmayan bi sure opustuk, ilk opucugum degildi ama o kadar cok ilk olmasini isterdim ki! onun da degildi belliydi. cekilince adim x bu arada diyip elini omzuna atti. sen adini soyleyince soylemeyi unuttum iyi bi an degil ama simdi fark ettim diye ekledi, bi daha optum. o gece sabahladik. sabah ayrildik. o kadar cok sey konustuk ki anltamam. ayrilirken ne telefon numarasini ne biseyini almistim. haliyle bi sonraki gunun gecesi tekrar gittim ve oradaydi. o da beni tekrar gorme umuduyla gelmis. benden 2 saat once, gelirim diye beklemis donmek istememis. iletisimlerimizi aldik ve o gece de uc saat kdar konustuk. o yaz bikac ay boyunca birlikteydik. hicbir zaman cikma teklifi etmedi, ama ikimiz de biliyorduk zaten. hala her gece karanliginda o yildizlari izledigi anlardaki yuzu gelir aklima…

sorusu olan varsa cevaplarim
Güncellemeler
+1 yıl
gercekten kurgu degil. biraz romantik bi dille yazmam hala asik oldugum icin
Ilk askimi dusunmeden duramiyorum kimseyle onun gibi bir iliskim olmayacak gibi?