Namaz kilmak istiyorum fakat esimle tartisma cok yasiyorum?

Ben tesetturlu biriyim onceki yillarda bekarken hep namaz kilardim sonra yarim kaldi evliyim 2 cocugum var 5 yillik evliyim su aralar o kadar namaz kilmak istiyirum ki hatta Allahima esime de bana da nasip et diyorum esiminde kilmasini cok istiyorum esim ile evde anlasmamiz tuhaf esim cok kufur eden biri her seye kufur ve kavga ile yaklasiyor hic sevmiyorum sevmedigim seyleri yapar alkol icmesini istemem ama cani istedi mi arada bir alir evde icier cocuklarin yaninds icer birsey olmaz der sinir olurum yapma dedigim halde yapar esimin benimle duzgun kibar konysmasi yok herseye emir verir hic sevmem oyle konusma derim duzeltir yine ayni ben istiyorum ki esim ile hep kibar konusalim ikimiz namaz kilalim kalp birbirimizin kalbini kirmayalim cocuklarim bizden boyle seyler ornek alsin tamsm kilarim diyor kilmiyorum ben istiyorum sonra esimin by hak ve hareketleri geliyor ters konusmasi kufur etmesi emir etmesi bende sinirlendim nu cevap veriyorum ters cevaplarim oluyor sonra diyorum ki ibadetini yapacagin zaman sakin olman lazim edepli ve iyi bir ortam lazim diyorum olmuyor nasil yapmam lazim
Namaz kilmak istiyorum fakat esimle tartisma cok yasiyorum?