Bakışlarından ne çıkaracağım?

Pandemi zamanında hep sokağın başında karşılaşıyorduk yani bugün görmesem ertesi gün net neyse ogretmenmis sevgilisi varmış 5 senelik biyosuna denk geldiğimde görmüştüm öyle böyle derken biyosuna yazdığı tarih bi yazılıyordu bi siliniyordu tuhafıma gitti çünkü hep göz göze geliyorduk maske kalkti bakmaya daha çok devam etti kafasını önüne bile egmiyordu bende Fake den yazdım 4 saat geçti onu göreli en son ilk selama düzgün cevap verdi sonra sevgilisi yazmaya başladı. 1 sene sonra evlenecegiz dedi daha bisi bile diyemedik kalite falan fistan bomboş konuştu sevgilisinin gözü disarda olduğunu belirttim ben güveniyorum kanıt falan dedi üzülüyorum böyle insanlara birde çocuğun kuzenlerini iyi tanıyorum amcalarini ailem tanır bir kızın bu şekilde ne olursa olsun evlenecegiz falan demesi üzüldüm haline ertesi günde akşam dışarı çıktık bir araba belirdi sokağın başında durdu ama güneş vuruyordu neyse yaklaşmaya başladı ama kafasını eğdi kim olduğunu anlamak için kasları çatıktı baya bakti yani sn bile değil biz yaklaşınca gitti yavaşça bakarken kendimi geri çekip farklı yere baktım. O an yanımda ablam vardı ama o görmedi umarım anlamamıştır. Bir daha böyle bisi yaparsa nasıl tepki vericem ve bir yerden sonra kesin catik kaşları ile bakacak kafam çok karışık vicdan azabı çekiyorum ablam sevgilisi değil bence diyor kız hesabı ortak kullandığını güvensizlikten değil die saçma bir açıklama yapti. Eğer oysa iyi ki bakmamıştım diyorum umarım kendimi ifade edebilmisimdir. fikirlere açığım

Bakışlarından ne çıkaracağım?