Büyük konuştum , hayatta bir kızı sevmem dedim. Bizi bozar bu işler dedim. Gittim bir kıza tutuldum. İlk başta kaçamak dedik , erkeklik dedik ama sonra tutuluyorsun..
Sürekli takılı kalmak demeyelim de, hoşlandığım kişiyi her an her saniye düşünürken bulurum kendimi. İsmini içimden söylerim saçma sapan şeylerim vardır. onun işten gelme saatlerini bilirim beklerim onun benden haberi bile yoktur tanımaz ama ben onun hayatını bilirim hem de kimseye sormadan sadece stalk ve uzaktan izleyerek
Takılı kalmak iyi değildir. Seni üzdüğünü hissedince, onu düşünmekten elinde egzama çıkınca onun aşkının senin bedenini tükettiğini hissedince vazgeçmektir bazen sevgi.
Kalmazmıyım liseye yeni baslamısım sınıfta duygu isimde kız var benim boy 165 onun 176. Güzel kuşması kumral sacı deniz mavisi gözleri bildiginiz farma gidik ön sırada oturuyor tenefüste arkasını dönsü elinin üstüne kalemle çicek seklinde cizdi ben de cizecektim ögretmen geldi. Üzerinden 12 sene geçti nezamam bos zamanımda daliyorum onu hatırlıyorum karsılıksız ask buna diyorlar galiba aptalca ama unutulmuyor
Ne yazikki insan alışkanlıkları olduğu şeyleri kolay kolay birakamiyor hal böyleyken sevip ya da oyle zannedip bir şekilde hayatina girip de kendi istediği zaman cikan kuş balık bile olsa kolay unutulmuyor
Ayyy sorma takılı kalmak ne zincirlemiştim kendimi ona abi her saniye her saniye aklımda Twitter beğenilerinden tut mahalle sokak apartman daire no kaçıncı katta oturduğuna kadar hatta çocuğun babasının ayakkabı numarasına kadar her şeyi ezberlemiştim fake hesaplardan yazmalar.. şu an düşünüyorum aptalmışım :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerin çoğu kalmadım yazmış yalan hiç inandırıcı gelmedi vardır elbet hayatında böyle keşke bu olsaydı dediği kişi. Düşündügu veya bir şarkıda aklına geldiği. Vazgeçersin ama uzun süre takıntı haline getirdiğin birileri olmuştur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İmkânsız denilebilecek birine sevdalıyım. İşin kötü tarafı onu sevmeyi bile seviyorum vazgeçmek dahi istemiyorum. Ciddi anlamda onda takılı kalmışım kimseyi zerresi kadar sevebileceğimi sanmıyorum.