+1 yılErkeklerde ilişki bitirmek biraz karmaşık olabiliyor. Davranışlarımız karşı tarafın da kafasını karıştırıyor. :D Ayrıldıktan sonra numara silmeyen erkek neden yapar bunu bakalım.
Erkek Ayrıldığı Kadının Numarasını Neden Silmez?

Konuşmuyoruz ama numaramı silmiyor Bunun birden fazla nedeni olabilir. Tabi bunlar erkekten erkeğe göre değişir. Bir de ayrılma nedenine göre farklılık gösterir. İlk akla gelen ihtimal unutamadığıdır. Eğer seni unutamadıysa numaranı silmez. Seni takip etmek ya da bir gün iletişime geçmek için saklıyor olabilir.
Düşük bir ihtimal de olsa silmeyi unutmuş olabilir. Bu da olmaz demeyin. Biz erkekler gerçekten bunu yapabiliyoruz. En basit bir şeyden, en önemli bir şeye kadar birçok şeyi unutabiliyoruz. :/
İlişkiyi Bitiren Erkek Neden Kadının Numarasını Silmez?
İlişkiyi bitiren bir erkek numaranızı silmiyorsa geri dönmek istiyor olabilir. Seninle yeniden ilişkiye başlamak istiyor olabilir. Biz erkekler için ayrılık acısı uzun süre sonra kafamıza dank edebiliyor.
Ama siz de bunu yapıyor diye hayatınıza ket vurmayın. Seviyorsan elbette bekle ama bu sürede kısmetlerini de tepme derim. :)
Eski Sevgilisinin Numarasını Silmeyen Erkek Geri Döner Mi?
Bunun net bir cevabı yok ama dönebilir diyebilirim. Nasıl ayrıldığına göre bu değişir elbette. Kötü ayrıldıysanız, birbirinize ağza alınmayacak sözler söylediyseniz dönüş zor. Ama incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenle ayrıldıysanız ve birbirinizi gerçekten seviyorsanız dönme ihtimali elbette yüksektir. 😇
Numara silmeyen erkek geri döner mi açıklamaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur. Seviyorsan da umudunu kaybetme ama dediğim gibi onu da bekleyip hayatını dondurma. O adım atmıyorsa, sen seviyorsan sen sor neden silmediğini. Belki yeniden başlarsınız. :) Mutluluklar dilerim.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkisisine gore degisir kendi adima konusyorum eski sevgilide iz biraktiysan seni kesin arar ve aradigi zman konusmak o
istemyrsn silmeyeceksin ama diger nedeni ilerde lazim olucak biriyse silmeyeceksin cunku gunu birlik bir iliski olabilir ihtiyac durumuna gore:)25 Yorumla- +1 yıl
bence bunu cok buyutme bi erkek rehberindeki kisileri tanimadigi bile olabilir...hala seni seviyor ve silmiyor diye dusunuyorsan neden seni aramiyor?
- +1 yıl
o zaman hersey ortada bunu genelleme yapma senin eski sevgilin seni seviyr geri donmeye calisyr...
Erkekler hiçbirzaman kapıları tamamen kapamazlar.(istisnalar azdır ve sebepler değişebilir.)
913 Yorumla
+1 yılben kendime göre cevap vereyim..sevgilimden ayrıldığımda onu umursamam..mesela ne telefon rehberim olsun ne facebook'um..hiçbirinden silmem..çünkü eğer onu silersen egosunu tatmin edersin..yani ''haha beni silmiş..çok canını yakmışım..ne namussuzum lan ben :D'' gibi tavırları takınır..
üstüne alınma..ben eski sevgiliye karşı böyle yaptım..belki erkeklerde böyle yapıyordur..21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılhmm geri dönmek haber almak doğum günlerinde mesaj atmak içn falan nerden biliosun silmediğini
27 Yorumla- +1 yıl
hmm bence bak gördün mü bundan mesaj atmak için haber almak için
- +1 yıl
amannn ne oluo dedim ya:) tamam canım sakin ol kötü mü ayrıldnz neden kızdın birden:)
- +1 yıl
aaa iyi yapmışsn kızman normal belliki pişman affetme afta diler yakında dilemedyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
hepsi eski anılar benim için ben çok kavgalı ayrılmadım çoğuyla ilişki sıktı da ayrıldık, bazılarıyla eskisi gibi olmasa da arada gorusuyoruz, gorusmek zorunda kalıyoruz yani sonucta aynı yerlerde gorunce kafanı cevirmek yerine en azından selam vermek gerektigi düşüncesindeyim. Telefonları duruyor, arıyormuyum hayır ama duruyor yani rahatsız etse silerdim ama tabiki
21 YorumlaÖncelikle silmemesi demek unutmadığı anlamına gelmeyebilir. Bir şey olmaya da bilir. Bazı insanlar kolay kopamaz ve bu durumu sürdürmek ister. Ama olsun da istemez. Ne istediğini bilmiyor olabilir. İyi ayrıldıysanız, belki arkadaş kalmak ister ancak ben olsam böyle yapmam. Zira bu iki tarafa da zarar veren bir hareket oluyor genelde. Daha ayrıntılı bilgi verirseniz belki daha net şeyler yazarız.
00 Yorumla
+1 yılSeni çok seviyor demekki.
Ben de eski sevgilimin numarası var.
Özellikle başkasıyla şu an. Benle sevgiliyken kandırmayı başardı cocuk sevgilimi.
Şimdi büyük ihtimalle şu an başka ülkedeler.
Kurtaramadım başaramadım. Sana tam olarak cevabım : Seni unutmamış hep aklında sen varsın demek..
102 Yorumla- 1 yıl
Peki sevgilisi olan erkek neden silmez?
- 1 yıl
@büşbüş6161 Sevgilisinden ayrılırsa sana hemen dönebileyim diye yedekte tutuyordur. Sen sil bir an önce yedekte durma.
Biz 9 aydı hep birlikteydik ama sonrada mesafe koydu sevgilim falan artık ne deseydim ona iğne gibi batıyordu sanki ama seni seviyorum sevgilim günaydın sevgilim gün içinde sonra geç çevirimçi di tartıştık falan numarasını sildim 1 hafta oldu eğer bi ilişki yürümüyorsa sanırım zorlamamak lazım ona bağlı kalmaktansa yoluna bakacaksın
Lazım olsa olmasa ben silerim çok peşinden koştum aama olmadı hep tartışıyoruz ama o silmemiş yani arkadaşlar bazen ilşikide insanlar bilerekte sürünmek isterler Buda bir tercih acı çeliyorum unutamıyorum keşke silmeseydim dedim keşke mesaj atsaydım dedim ama sildiğim için mesaj atmıyorum ve aramıyorum onun atmasını çok isterdim oda sesizliğini koruyor20 Yorumla
+1 yılMutlaka kendince bir sebebi vardır.. En akla gelen sebep, hâlâ bir umudunun olması.. Unutacağını sanmıyorum..
80 Yorumla
+1 yılAynı şeyi yaşamış biri olarak numaranı silmeyip senin durumlarına bakmasından bir anlam çıkmaz. Ama mesela doğum günün gibi özel bir günde yazıyorsa umut verici. O da mesajın içeriğine göre değişir.
00 YorumlaBenim 3 tane kız arkadaşım oldu 3ünün de numarası duruyor. Telefonuma bir numarayı asla kaydetmem. Kim vermek istiyorsa telefonu ona verir kaydettiririm. Bir numarayı da asla silmem. Ya birisi arar da tanıyamazsam diye. Benim sebebim bu.
07 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca eski sevgililerimin anahtarlıklarını da hala saklarım. Arada çıkartıp inceliyorum. Güzel oluyor. Numaraları da silmeyince arayacaklar diye bir şey yok ki. Duruyorlar öyle zararsızlar. Zaten şu güne kadar olan sevgililerimi de isimleriyle kaydetmiştim sorun da çıkmıyor. Biri sorsa şurdan arkadaş, burdan arkadaş der geçerim. :)
+1 yılErkeklerin telefon rehberi yaşadığı ilişkilerin canlı bir kanıtıdır.Ben ta üniversite yıllarında beraberlik yaşadığım bütün kızların numarasını telimde bulundururum ama aramam.
01 Yorumla
+1 yıllan hayatımda gördüğüm en salak kızsın kullanılırım sanane falan yorumlarını okurken cringe krizi geçirdim çiçeğine koyim insanın kendisine biraz saygısı olur canım mısın ya seni umursamıyo kullanmak umursamak olmuyo olum zaten unursuyo azcık değer veriyo olsa aldatır mıydı seni bu kadar mal olmayın abi ya Iq seviyeni seveyim senin
40 Yorumla
+1 yılbu durum ilişki içinde bulunduğunuz kişiye göre değişiyor, karşı tarafı çok sevdiğim bir ilişki bittikten sonra numarasını silmiştim, instagramdan çıkarmıştım. çünkü onu görmek beni olumsuz etkiliyordu. Ancak karşı tarafa ilgim olmasına rağmen çok sevmediğim bir ilişki bittikten sonra ne numarasını sildim ne de instagramdan çıkardım. çünkü onu tekrar görmek beni duygusal olarak etkilemiyor. benim için sıradan birisi haline geldi.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen de bunu yapan bir erkeğim. Tek nedeni ise olur da ararsa tanıyıp açmamak için. Sadece ayrıldığım kişinin değil, hiç kimsenin numarasını aynı sebeple silmemekteyim.
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle bende aynı durumdayım şu an. 3 yıl oldu ayrılalı numaramı tekrar kaydetmiş ve yaklaşık 1 aydır watsap hikâyelerime bakıyor mesaj atmıyor aramıyor sadece izliyor
51 YorumlaRehberinde fazla kız yoksa, kız sayısı az görünmesin diye hala tutabilir. Bknz : Romantk Apaçi
11 YorumlaSapıklık yapıyorsunuz.. Biz de tanımadığımız için geri arayıp, ''ee bizi aramışınız birader'' diyoruz..
01 YorumlaYoklukta yazmak için büyük ihtimal senden önceki eskileride silmedi
40 Yorumla'' alkol şişelerinin üzerie sağlığa zararlıdır yerine eski sevgilinizin numarasını silin yazmalılar ''
80 Yorumla
+1 yıliradesizdir karaktersizdir... en iyi cevap seçtiğin kişi hiçbirzaman kapıları tamamen kapatmaz demiş yanlış en iyi örnek benim ... nosunu sildim aylardan sora gelen mesajlarındada hep tersledim üstelik hala bişiler hissettiğim halde
03 Yorumla- +1 yıl
yapmam etmem dersiniz ama yaparsnz
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu an nasılsınız yazdı mı bilmiyorum ama siz umut besledikce inan geleceği varsa da gelmiyorlar maalesef birde unutmuş olamaz insan beyni o kadar basit asla unutamaz.
00 Yorumla
+1 yılyaa unutmuş olabilir ama duruyordur genede, zaten ne farkederki silse bile hafızadan çıkmaz o numara
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hemen silerim resim mesim video ne varsa kalmaz bende
24 Yorumla- +1 yıl
Cok vefakarsin slash :)
Cevap sahibi+1 yıl:) napıcaktım gurur tablosu mu yapıcaktım? fena mı işte ahanda bak buna zamanında böyle yaptım lan diyip ezik hava yarışlarına girecek biri değilim:) eskiler de vefa olsaydı adı eski olmazdı:P sen turşusunu mu kuruyorsun?:P
Cevap sahibi+1 yılat at heh ama yüzük müzük giysi onları atma hacıladım enayiden dersin haha
+1 yılNeden silsin, mesaj atmaz aramaz ama silmez de. Gerek yok çünkü silmesine.
36 Yorumla- +1 yıl
böyle ufak şeylere takarsan sürekli sorunlar olur ilişkinizde benden söylemesi
- +1 yıl
o zaman bunu onunla açık açık konuş anlayış göstersin sana sende haklısın
- +1 yıl
aa o detayı görmedim ben :D
işte boş kaldıgında aklına geldıgın ıcın sana bır mesaj sallamıs oylesıne :/
07 Yorumla
+1 yılBen biri hariç hepsini silmişimdir ama o biride numarasını değiştirmişti bana uymadı bu soru :((
02 Yorumla- +1 yıl
evet ..
+1 yılayrılırken normal mi ayrıldınız yoksa şiddetli bir ayrılık mı oldu
03 Yorumla- +1 yıl
bazen çeşitli amaçlar için saklayabiliyorlar.işletmek için falan.ama iyi niyetli de olabilir tabi.
mesela sen neden eski telefonunu çöpe atmazsın ? yeni bozulursa eskisiyle idare etmek için olabilir mesela !
54 Yorumlaİçlerine dert olmuşuz Bende senle aynı durumdayım cok sıdetlı sekılde ayrıldık engelmstı benı gecen wahtsapını sılıp tekrar ındırdıgı ıcın engelden cıkmstm sevindim silmistir artık numaramı dedım ama dün baktım yine engelemiş beni bide sevgilisi var
00 Yorumlaunutmuştur,lazım olur dıye bırakmıştır. Bence hiçbir anlamı yok
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. ben de silmedim silersem saygısızlık yapmış olucam gibi geliyor
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de silmiyorum çünkü eğer ki aramaya kalkışırsa direkt ismi çıksın, ortalarda fellik fellik bu arayan kim diye dolaşmayayım. Başıma geldi daha önce bu tür olaylar.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE senin aklında belirli bir cevabın var, onunla eşleşmeyenlere tepki gösteriyorsun şimdi.
Cevap sahibi+1 yılGüncelleyip durma laann
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş zamanlarını onunla değerlendirmek için.. beklediğin cevabı vermiyoruz diyee suçu neden bizde buluyorsun günlük ilişkiler falan biz sadece düşüncelerimizi yazıyoruz
68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne engellemesi be ben ilkkez yorum yaptım. ayrıca madem farklı yorumlara açık değilsin ne diye soru soruyorsun ya da güncelleme yap beklediğim cevabı vermeyecekjler yorum yapmasın diye. ama şu gerçekki seni sevmiyor bile çantada keklik niyetine silmedi numaranı zaten aldatmış cepte görüyor seni boşta kalırsam mesaj atarım nasılsa o beni affedemez gönül eğlendiririm diye ister inan ister inanmma
Cevap sahibi+1 yılsalak sensin güzelim madem sevgilin var niye eski sevgilinin mesajıyla bu kdr alt üst oldun senin aklın hala onda ve onun seni unutma ihtimalini kabul edemiyorsun bir erkek eski sevgilisnin numarasını ancak bu sebeplerle silmezz ordan biliyorm :D
Cevap sahibi+1 yılhaha ne malsın ya sevişmek istiyor diye gururlanıyorsun asıl mesaj atma sebebini şimdi daha iyi anladım sevdiğinden veya unutamadığından değil cinsel ihtiyaçlarını gidermek için dönmüş şimdi acıdım seni sende unutamadı diye kandırıyosun kendini yazık o seni enayi yerine koymuş kullanıyor ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yıle banane tabi alan memnun satan memnun sen kullanılmaya devam et ama unutamadı diye kandır kendini :))
Cevap sahibi+1 yılmadem bizi ilgilendirmez bizi ilgilendirmeyen sorular sorma o zaman.. mesela sana şöyle anlatyım erkekler bazı ıhtıyaçları için arada geneleve giderler hatta .evliler bile çünkü farklı tat isterler genelevdekileri unutamıyorlar mı özlüyorlar mı? hayırr. seninkide bu olay baskalarıyla yaptı sonraa bide seni yoklamak istemiş yeniden nasılsa dünden hazırsın die :D:D
+1 yılkaybetmemek için veya ararsa onun olduğunu bilmek için her ikisinde bir kapı açık kalmıştır:)
113 Yorumla- +1 yıl
onun düşüncesinden bahsediyoruz sen aradın demedim.
- +1 yıl
çoçuğu ondan iyi tanıyorsun cevabını da biliyorsundur o zaman
- +1 yıl
masallah tam tanımadıgınlan cıkarsan böyle olur:)
- +1 yıl
o zaman kötü planları var intikam alacak onun için saklıyor:D
- +1 yıl
son seçenek kalıyor unutmuş telefonunda bir önemi yok yani boşuna kendine değer biçim altında bişey arama:)
- +1 yıl
nerden bilelim biz ayrıntıları madem atmış ona sor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGün gelir lazım olur, uyudun mu der ve şansını dener. Neden silsin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyedeğe almış seni zorda kalırsa işini görecek
00 Yorumla
+1 yılsilmesi lazım bittiğine göre acaba hala bir umut var diyemi
11 Yorumla- +1 yıl
bana gönder şekeri ;D
+1 yılyarın bir gün aklna esip de mesaj attığın da "pardon numara kayıtlı değil" dememek için olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBence ya hala bi ümidi var ilişkiniz için ya da onunla bunula gezip en son yine sana dönmeyi düşünüyo
10 Yorumlaiçtikden sonra kıme mesaj atıcaz kımınle konusucaz :) aaaaaaaaa :p
01 Yorumlabunun en iyi aciklamasi seni halq yataga atmak istiyor iste budur
02 YorumlaSilmez silmez, farklı manalar yüklememek lazım..
215 Yorumla- +1 yıl
Uuuu :D
- +1 yıl
Ben ünlemledim sadece :P
- +1 yıl
Derim tabi bekliyorsun bilmem ne diye, çünkü bilmiyorsuz seni, sorduğun kadarıyla cevap veriyoruz!.. İstemiyorsan ne yap biliyormusun, ne şekil öğrendiysen hala var olduğunu, o kişilere söyle bir şekilde senin hala onda telinin olmasını istemiyor desinler..Sen de rahatla, o da umutlanmasın varsa umudu...
- +1 yıl
Öp elini narcığın barışın :P
- +1 yıl
:((((
benimkilerinde hepsi duruyo silmedim:D
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. dursun bi gün lazım olur.
018 Yorumla
+1 yılEngelleyip silmemek daha rahat.
00 Yorumlabelki geri dönerim ya da işim düşer diye sanırım
21 Yorumlaboşlukda kalınca aramak için.
01 Yorumla
+1 yılyaşadıklarına bağlı olarak değişir silip silmice
05 Yorumla- +1 yıl
vardır bi bildiği bende silmem genelde:)
- +1 yıl
silmemesinde sebep coktur anlatmayla bitmez
yedekte kalması amacıyla
02 Yorumlahakkatten neden silmez acaba
13 Yorumlaunutamamıstır senı taltlım:D
11 Yorumla
+1 yılNumaranı silmeye tenezzül edemeyecek kadar cool.
21 Yorumla
+1 yılAnladık kank anladık güncelleme artık.
01 Yorumla
+1 yılbir gün işi düşer diye :/
01 YorumlaSen neden silmediğini merak ediyorsun. Ondan işte.
07 Yorumla
+1 yılbeeelki bir umut geri döner mi dersin die :D
01 Yorumla
+1 yılonunla sürekli seviştiyse ondan
011 Yorumla- +1 yıl
ama sevişti?
- +1 yıl
ya niye sinirleniyorsun?haksız değilim ihtimaller arasın da en yukseği bu
- +1 yıl
ha tamam o zaman:) öyleyse özlemiş olabilir yada sen ondan ayrıldıysan sebepsizce intikam almak istiyor olabilir anlayacağın çok ihtimal var
- +1 yıl
şimdi sevgilin var mı peki?
- +1 yıl
iyi bunu eski sevgiline söyle
arayıp rahatsız etti beni:(
00 Yorumlaunutmuştur.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgerek duymamıştır
09 Yorumla- +1 yıl
pardon okadar ayrntılı okumamıştım. mesaj attıysa yedekte kal diye silmemiştir olurda sevgilileriyle anlaşamayıp boşta kalırsa senle idare etmek için
- +1 yıl
madem kıyamaz neden aldattı o zaman bilmiyormuydu üzüleceğini? her insan terk ettiği sevgilisini yedekte tutar arada gider kafasını karıştırır benden snra napıyo ne ediyo diye gözetler tekrar gider
- +1 yıl
bilemiyorum seviyor olsaydı 1 senedr aklı nerdeydii öylesine atmıstır bence veya özlediğini farketmiş olabilir
- +1 yıl
e sen zaten cevabı biliyorsun o zaman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilmiyor ise ekside kalmasını istemiyordur..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişler kesatlaşırsa aramak içindir.
12 Yorumla
+1 yılevleneceksiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler