başka kizi sevdiğini nerden çıkarıyon elinde kanıtın var mı bide eğer çok istiyorsan yazmalısın gururunu ayaklar altına alıp sevginle çiğnemelisin baktın kabul etmiyor o zaman herkes yoluna
demekki başka uğraşları var ya da senden daha önemli şeyleri eğer olmazsa olmazım diyorsan her gün Bir Yasini Şerif oku ona gönder duada Allah onun kalbine senin sevgini bahseder inşallah yavaş yavaş
Zerre sana değer vermeyen biri için bu uğraş seni yorar ve üzer. bir şey olmuyorsa demek ki hayırlı olan o değil demektir belki ilerde gerçekten sana çok değer veren biri çıkacaktır
Ben dua ederken hayırlısı değilse hakkımda hayırlısıyla bana nasip et diyorum sürekli ediyorum dua bana gelsin diye hayırlısı olsun bana göre o diyorum
Ama seviyorum işte benden başka kimsenin olmasın sadece beni sevsin istiyorum aylarca ve her zaman dua ediyorum sevdiğim icin ve kabul olucagina inaniyorum
Bu iş seni uzer. Senin olmayana kendink kaptırma. Sevgi var anlıyorum ama hiç bir şeyin garantisi yok. Bu sevgi seni üzebilir. Çok kaptırma kendini. Ciddi ciddi gelip seni aileden isteyecek yarini bekle
Dua değiştirebilir. Senin hakkında hayırlı ise ki bunu %100 bilemezsin. Ayrıca sen samimi bi müslüman misin ona da bakar Allah bence. Et duanı ama %100 diye olacak diye bi şey yok. Yanı bilmediğimiz bazı sebeplerden de olmayabilir. Sonra hayal kırıklığı olmasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
başka kizi sevdiğini nerden çıkarıyon elinde kanıtın var mı bide eğer çok istiyorsan yazmalısın gururunu ayaklar altına alıp sevginle çiğnemelisin baktın kabul etmiyor o zaman herkes yoluna
O söyledi bana başkasını seviyorum diye
hm sen sevgili miydin
Evet
o zaman dediği olmamış gerçekten niyeti yoksa sana karşı bırak
Ama olmuyor ben onu istiyorum
nasipse sana bıraksa da gelir bulur kardeş üstüne düşme zor ama yapacak bişey yok
Hakkımda hayırlısı bile değilse hayırlısı olsun diye hep dua ediyorum ben aşığım evet ama neden beni istemiyor hep uğraşıyorum ben onun için
bilmiyorum ne kadar sürdü ilişki
1 senedirki seviyorum işte
ne zaman ayrıldın ya
7 ay önce ama değerimi bilmiyor seven insana neden şans vermez anlamiyorum
demekki başka uğraşları var ya da senden daha önemli şeyleri eğer olmazsa olmazım diyorsan her gün Bir Yasini Şerif oku ona gönder duada Allah onun kalbine senin sevgini bahseder inşallah yavaş yavaş
Evet yasin okuyorum kuran biliyorum çok şükür hep dua ediyorum ve benim olucak bir gün
sakın yılma devam et okuduğunu onun ruhuna hediye et ama içli içli oku
Evet öyle yapicam benden başka kimseyi sevmesin diye gözü benden başkasını görmesin diye yapicam
Allah rızası için yapacaksın Allah kulunu severse insanlara da sevdirir Önce Allah rızası
Evet aynen öyle
Başkasının hayatına müdahale etmek ne kadar doğru sence
Ama o yazık etti bana bilmediğiniz seyler var
Anlat o zaman bileyim. Belki de istediğin kişi veya doğru kişi o değildir
Benleydi ümit verdi başkasına gitti beni hiç sevmemiş sevdi sandım şimdide her bakistigi kızlari seviyor sanıyor kendince işte
Bende onu gerçekten seviyorum ve benim olsun istiyorum
Zerre sana değer vermeyen biri için bu uğraş seni yorar ve üzer. bir şey olmuyorsa demek ki hayırlı olan o değil demektir belki ilerde gerçekten sana çok değer veren biri çıkacaktır
Ben dua ederken hayırlısı değilse hakkımda hayırlısıyla bana nasip et diyorum sürekli ediyorum dua bana gelsin diye hayırlısı olsun bana göre o diyorum
Böyle bir dua şekli yok çok yanlış dua ediyorsun.
Özldn yazarmsn bana rica etsem bu konuyu detaylı konuşalım seninle
Ama seviyorum işte benden başka kimsenin olmasın sadece beni sevsin istiyorum aylarca ve her zaman dua ediyorum sevdiğim icin ve kabul olucagina inaniyorum
Böyle bir duanın kabul olması bile sizi mutlu etmeyecek aksine sizi çok derinden vuracaktır.
Bu arada yaşlarınız kaç?
18 ikimizde
Cok sacma seyler cidden. Hayatinizi bole gecirirken yorulmuyo musunuz
Ben onu seviyorum gitmiş başka kızı sevmiş her gözüne kestirdigine aşık saniyor
Vayy eger boylr bisey yaptiysan valla guzel helal olsun sadece senjn olcaksa iyi
Evet çok dua ediyorum her zaman hemde ama neden beni istemiyor ya onlarla bakismazi heves heralde ben ciddi düşündüğüm için dua falan ediyorum
Ama neden beni istemiyor işte ya ben her zaman yalvarıyorum Allah'a falan sabrediyorum
Sevdiğim için ugrasiyorum o başkasını sevmesin benden başka
Allah korkusu olan çocukla evlen kimseye bakmaz
Bu herkese bakıyor aşık sanıyor kendince bütün kızları
Bu iş seni uzer. Senin olmayana kendink kaptırma. Sevgi var anlıyorum ama hiç bir şeyin garantisi yok. Bu sevgi seni üzebilir. Çok kaptırma kendini. Ciddi ciddi gelip seni aileden isteyecek yarini bekle
O gelsin istiyorum ben
Dua et ama bu kısmet işi kesin degil
Ama gerçekten onu seviyorum başkasının olsun istemiyorum🥺
tamam ama takıntılı olma. Takıntı olunca Allah hiç nasib etmiyo
Allah diyor hadi kaderi dua degistirir diye ben hep dua etsem bana nasip olur mu
Dua değiştirebilir. Senin hakkında hayırlı ise ki bunu %100 bilemezsin. Ayrıca sen samimi bi müslüman misin ona da bakar Allah bence. Et duanı ama %100 diye olacak diye bi şey yok. Yanı bilmediğimiz bazı sebeplerden de olmayabilir. Sonra hayal kırıklığı olmasin
Evet müslümanım çok şükür ve ben dua ediyorum hep bana nasip olsun o diye ve inşallah bana nasip olur ve sever beni
InsAllah. Ama burası imtihan dünyası. Allah imtihan da eder sevdiğimiz şeylerle. Muslan tevekkül eder. Olmadı diye isyan etmex
Yok isyan etmiyorum ama ben onu severken başka kızlarla bakisiyor ben gerçekten seviyorum uzaktayiz birbirimizden ama bana gelsin istiyorum
Dediğim gibi çok bağlama kendini. Nasib olmazsa üzülme diye. Hatta üzülmemek icin nasib olmicakmis gibi düşün
Ya orası öyle ama duaya inanarak edersek kabul olurmuş diyorlar
tamam da senin bilmedigin sebepten de olmayabilir. Kesin olacak diye bi şey yok
Haklısın doğrusu
Sevdiğim için ugrasiyorum doğrusu ben
Böyle bi tıp seni üzebilir. Allah daha hayırlı güzelini versin
Benim için sadece en iyisi o
Bunu sadece Allah bilir büyük konuşma
Doğru
Güvenin